Kontrowersyjny temat o Reberu, czyli "Rakberu"
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Re: Kontrowersyjny temat o Reberu, czyli "Rakberu"
Nie tylko żywiołowe. Wszystkie reberu. Haretsu będzie można inaczej policzyć jak i Murai'a.
0 x
Cause i'm the real fire.
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Re: Kontrowersyjny temat o Reberu, czyli "Rakberu"
Okej, wróćmy do głównego tematu, bo się chłopaki rozgadali na wszystkie tematy, a najmniej na ten właściwy.
Ten temat jest propozycją zmiany reberu w klanach Koseki, Yuki i Senju. Reszta reberu też musi być uzależniona od KC (może oprócz Haretsu), ale że nie mam na nich pomysłu to mowa tutaj jedynie o tych trzech.
Padło coś takiego albo źle zrozumiałem - zmniejszyć koszty reberu (mniejsze niż te co ja podałem), ale też osłabić reberu, by dać temu rzeczywiście podstawową kontrolę żywiołem. - uznajmy to za pomysł numer dwa.
Pomysł numer jeden, to zostawić siłę tych reberu jak są teraz (może zmniejszyć nieco te kosmiczne wymiary), ale dać koszty chakry te co podałem w pierwszym poście. Siedziałem nad nimi trochę i wydają się być rozsądną opcją.
PS. Przypominam, że to temat o reberu, a nie technikach. Jak ktoś chce sobie pogadać o pasywnych zdolnościach innych klanów albo jutsu, to wybierzcie odpowiedni do tego temat. Chciałbym dojść do jakiegoś porozumienia w TEJ sprawie odnośnie REBERU.
Ten temat jest propozycją zmiany reberu w klanach Koseki, Yuki i Senju. Reszta reberu też musi być uzależniona od KC (może oprócz Haretsu), ale że nie mam na nich pomysłu to mowa tutaj jedynie o tych trzech.
Padło coś takiego albo źle zrozumiałem - zmniejszyć koszty reberu (mniejsze niż te co ja podałem), ale też osłabić reberu, by dać temu rzeczywiście podstawową kontrolę żywiołem. - uznajmy to za pomysł numer dwa.
Pomysł numer jeden, to zostawić siłę tych reberu jak są teraz (może zmniejszyć nieco te kosmiczne wymiary), ale dać koszty chakry te co podałem w pierwszym poście. Siedziałem nad nimi trochę i wydają się być rozsądną opcją.
PS. Przypominam, że to temat o reberu, a nie technikach. Jak ktoś chce sobie pogadać o pasywnych zdolnościach innych klanów albo jutsu, to wybierzcie odpowiedni do tego temat. Chciałbym dojść do jakiegoś porozumienia w TEJ sprawie odnośnie REBERU.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości