Kontrowersyjny temat o Reberu, czyli "Rakberu"

Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Re: Kontrowersyjny temat o Reberu, czyli "Rakberu"

Post autor: Hikari »

Nie tylko żywiołowe. Wszystkie reberu. Haretsu będzie można inaczej policzyć jak i Murai'a.
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Okej, wróćmy do głównego tematu, bo się chłopaki rozgadali na wszystkie tematy, a najmniej na ten właściwy.
Ten temat jest propozycją zmiany reberu w klanach Koseki, Yuki i Senju. Reszta reberu też musi być uzależniona od KC (może oprócz Haretsu), ale że nie mam na nich pomysłu to mowa tutaj jedynie o tych trzech.

Padło coś takiego albo źle zrozumiałem - zmniejszyć koszty reberu (mniejsze niż te co ja podałem), ale też osłabić reberu, by dać temu rzeczywiście podstawową kontrolę żywiołem. - uznajmy to za pomysł numer dwa.
Pomysł numer jeden, to zostawić siłę tych reberu jak są teraz (może zmniejszyć nieco te kosmiczne wymiary), ale dać koszty chakry te co podałem w pierwszym poście. Siedziałem nad nimi trochę i wydają się być rozsądną opcją.

PS. Przypominam, że to temat o reberu, a nie technikach. Jak ktoś chce sobie pogadać o pasywnych zdolnościach innych klanów albo jutsu, to wybierzcie odpowiedni do tego temat. Chciałbym dojść do jakiegoś porozumienia w TEJ sprawie odnośnie REBERU.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Wprowadzone, przenoszę.
0 x
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości