"tajemnica sukcesu I" Ryu

Moderator: Souei

Ryu

Re: "tajemnica sukcesu I" Ryu

Post autor: Ryu »

Nie próbuję stworzyć czegoś na czym bazowałby ten przedmiot, dlatego że dla mnie zagłębianie się w szczegóły jest zwyczajnie głupie. Mam to na rysunkach rozrysować ja działa w organizmie? Mam wertować mangę i książki do biologii by znaleźć takie a nie inne podstawy do działania? - także nie, nie próbuję stworzyć "czegoś" co byłoby podstawą takiego, a nie innego działania.
Gdzie tu masz "coś" na czym bazuje ten przedmiot? W jaki sposób mała pigułka daje takiego kopa lub tamuje rany?
Gdzie tu masz to "coś" co tłumaczy jak z małej pigułki nagle zaczyna być produkowana duża ilość krwi i troszkę tamuje rany? Chcę przeczytać od A do Z jak po zażyciu takiego maleństwa, w organizmie dzieją się takie cuda.

To tyle jeśli chodzi o twoje uwagi Arafinwe - nie będę się wypowiadał w tym temacie już, i oddaję to pod dyskusję i werdykt końcowy reszty moderatorów, ponieważ to co chciałem uwypuklić - już uwypukliłem. Jeśli zaakceptujecie to w jakiejkolwiek formie, to będę zadowolony ( czy to propozycja Defa czy Kamiru czy Kaiena), jeśli nie zaakceptujecie - nie będę protestował i targował się.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Kolego, zapominasz się. Przede wszystkim, to ty wstawiasz tutaj propozycję przedmiotu. Administracji, czy Moderacji nie zależy ani trochę na tym, aby on przeszedł. Wszyscy tutaj pilnują odpowiedniej zgodności, zarówno z realiami, jak i z forum. A twój przedmiot nie spełnia ani jednego, ani drugiego.
Natomiast jeżeli chodzi ci o moje stwierdzenie: "Nawet nie próbujesz stworzyć czegoś, na czym bazowałby ten przedmiot - mówisz wręcz, że powinno to przejść, bo... tak." to nie zrozumiałeś. Niżej masz wytłumaczenie o co mi chodziło:
  Ukryty tekst
Bez kappy
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Z racji pomysłu o pigułach, co może się zmienić + brak odezwu Ryu, 24h bez odezwu i ląduje w koszu
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Miał mówione, że musi odpisać tu. Ląduje do kosza jak dla mnie. Najwyzej sie przywróci.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości