Nie próbuję stworzyć czegoś na czym bazowałby ten przedmiot, dlatego że dla mnie zagłębianie się w szczegóły jest zwyczajnie głupie. Mam to na rysunkach rozrysować ja działa w organizmie? Mam wertować mangę i książki do biologii by znaleźć takie a nie inne podstawy do działania? - także nie, nie próbuję stworzyć "czegoś" co byłoby podstawą takiego, a nie innego działania.
Gdzie tu masz "coś" na czym bazuje ten przedmiot? W jaki sposób mała pigułka daje takiego kopa lub tamuje rany?
Gdzie tu masz to "coś" co tłumaczy jak z małej pigułki nagle zaczyna być produkowana duża ilość krwi i troszkę tamuje rany? Chcę przeczytać od A do Z jak po zażyciu takiego maleństwa, w organizmie dzieją się takie cuda.
To tyle jeśli chodzi o twoje uwagi Arafinwe - nie będę się wypowiadał w tym temacie już, i oddaję to pod dyskusję i werdykt końcowy reszty moderatorów, ponieważ to co chciałem uwypuklić - już uwypukliłem. Jeśli zaakceptujecie to w jakiejkolwiek formie, to będę zadowolony ( czy to propozycja Defa czy Kamiru czy Kaiena), jeśli nie zaakceptujecie - nie będę protestował i targował się.
"tajemnica sukcesu I" Ryu
Moderator: Souei
Re: "tajemnica sukcesu I" Ryu
Kolego, zapominasz się. Przede wszystkim, to ty wstawiasz tutaj propozycję przedmiotu. Administracji, czy Moderacji nie zależy ani trochę na tym, aby on przeszedł. Wszyscy tutaj pilnują odpowiedniej zgodności, zarówno z realiami, jak i z forum. A twój przedmiot nie spełnia ani jednego, ani drugiego.
Natomiast jeżeli chodzi ci o moje stwierdzenie: "Nawet nie próbujesz stworzyć czegoś, na czym bazowałby ten przedmiot - mówisz wręcz, że powinno to przejść, bo... tak." to nie zrozumiałeś. Niżej masz wytłumaczenie o co mi chodziło:
Natomiast jeżeli chodzi ci o moje stwierdzenie: "Nawet nie próbujesz stworzyć czegoś, na czym bazowałby ten przedmiot - mówisz wręcz, że powinno to przejść, bo... tak." to nie zrozumiałeś. Niżej masz wytłumaczenie o co mi chodziło:
Ukryty tekst
Bez kappy
0 x
Z racji pomysłu o pigułach, co może się zmienić + brak odezwu Ryu, 24h bez odezwu i ląduje w koszu
0 x
Miał mówione, że musi odpisać tu. Ląduje do kosza jak dla mnie. Najwyzej sie przywróci.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości