Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Sora

Re: Prośby do administracji

Post autor: Sora »

Chciałem prosić o zgodę na multikonto
0 x
Aru

Post autor: Aru »

Zmiana na Aru.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
@Aru, gotowe
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Bezpośrednio do Defrevina.

No dobrze. Po ostatniej rozmowie na SB, na temat zachowania Exodii, stwierdziłam, że chyba czas napisać w tym temacie, aby przywołać Pana Admina Fabularnego do porządku, który swoim chamskim zachowaniem i niemiłym odnoszeniem się do użytkowników, coraz mocniej psuje sobie reputację i coraz więcej osób nie ma ochoty się z nim kontaktować, nawet w sprawach fabularnych. Problem jest na tyle powszechny, że składam oficjalną skargę na Exodię, a kto chce, niech się dołączy. Nie chce mi się szukać w archiwum SB, bo to już jakiś czas temu było, ale miała miejsce sytuacja, że Exodia rzucił sobie kurwą na SB, za co został upomniany z mojej strony, co spotkało się z jego odzywką na poziomie pt: ''I co? Mam sobie dać bana?'' No nie powiem, wspaniały przykład daje admin. Pozazdrościć kultury osobistej, której u nas się pilnuje na ogólnym. To jednak jest pikuś w porównaniu z tym, jak odnosi się do niektórych prywatnie.
To zabawne, bo kiedyś z Musem nawet się lubiliśmy, ale od kiedy zaczęłam mu zwracać uwagę i wytykać błędy, stałam się dla niego wrzodem na dupie, którego trzeba było tępić. Tak też byłam traktowana, gdy chciałam omówić pewne kwestie prywatnie. Największy ból miał, gdy zostałam modem WT i wyszło, że sam Pan Admin tworzy takie dziwy, że aż się idzie za głowę złapać i jedyne co z tym można było zrobić, to wywalić do archiwum. Ale nie, był płacz, ból tyłka, wyzywanie od niekompetentnych, że za mało argumentów i tak dalej, no ale cóż. Jeden jedyny raz odpisałam u osoby jedno, wielkie ''nie'', bo inaczej nie dało się tego skomentować, no i Musek sobie wkroczył do akcji, obrońca wielki. Mimo że to nie jego dział i że gdyby ktoś sam z siebie go poprosił o wypowiedź, to zapewne usłyszałby ''nie jestem technicznym'' co bardzo często pada z jego strony, tak wtedy wkroczył i dostałam wielką zrypę, mimo że podlegałam Buce i to on powinien rozmawiać ze mną na ten temat. Mus wykorzystał ten jeden jedyny mój raz, aby pozbyć się mnie z działu i móc dalej przepychać swoje ''raczki'' :3 Za każdym razem robi ze mnie tą złą i niedobrą, że buntuję graczy i tak dalej. Nic z tych rzeczy. Każdy ma swój rozum i widzi, co się dzieje. Po prostu ktoś tu jest nie w porządku, a oczekuje szacunku w drugą stronę. Nie, takich chamów i prostaków się nie szanuje, przykro mi.
Zapytacie, gdzie dowody? Żeby nie robić niepotrzebnego bałaganu w temacie, wszelkie screeny poszły bezpośrednio do Defrevina, gdzie mamy takie smaczki, jak na pytanie o posta, po dwóch dniach czekania, admin fabularny odpisuje ''w piździe'' i takie tam wyzywanie od głupich, rzucanie kurwami, standard u Musa. Tylko że ten standard jest coraz bardziej powszechny i coraz mocniej zaczyna wkurzać i dotyka nie tylko mnie, ale też innych, co wynikło z ostatniej rozmowy na SB. Zamiast spokojnie wyjaśnić, leci totalny armagedon, bo akurat trafisz, że Exodia ma bardzo zły dzień. Czy tak powinien zachowywać się admin, który jest tu dla użytkowników? No nie bardzo. Dlatego proszę Defrevina o przywołanie Exodii do porządku i wyciągnięciu konsekwencji. Nie może być tak, że gracz nie ma gdzie się zwrócić w kwestii fabularnej, bo admin ma humory i jest po prostu chamem, a moda obecnie nie ma.
Mogłabym się jeszcze rozpisywać na temat tego, jak bardzo dąży do tego, żeby mnie udupić i jak często robi mi pod górkę, często po złości, ale zwyczajnie nie mam już na to siły. Kto wie, ten wie i niech tak zostanie.
https://i.imgur.com/6v08aU3.png
https://i.imgur.com/xtfZoXF.png
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Reika,
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yuushi

Post autor: Yuushi »

Witam Administrację, w tym poście zwracam się w niewielkiej sprawie, która nie daje mi spokoju. Otóż chcę ułatwić sprawę osobie, która będzie sprawdzała moje kp. Aby to zrobić proszę o możliwość powiązania fabularnie mojej postaci [pośrednio lub bezpośrednio] z Głową rodziny Akiyama lub/i jednym z Kłów (tj. doradców/zarządców dzielnic), z tego co słyszałem takie powiązania są możliwe, oczywiście nie wiążę z tym specjalnego traktowania mojej postaci. Z góry dziękuję za odpowiedź.
- Yuushi
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

@Yuushi
  Ukryty tekst
0 x
Takuna Kaba

Post autor: Takuna Kaba »

Nie wiem jak to wygląda i czy nie trzeba będzie nowej postaci tworzyć, ale warto sobie spróbować.

Istnieje możliwość przebudowania postaci od strony mechanicznej? Historia, charakter itd. by zostało, jedynie rozdane PH uległoby zmianie. Kaba obecnie jest na misji jednej, ale tam nic nie powiedziała o pieczęciach, iryojutsu czy cokolwiek, co by mogło wyjawić umiejętności. Oczywiscie, jakby doszlo do walki, to zostalyby "stare" umiejętności, ale raczej na to się nie zapowiada.

Wynika to z tego, że nie do końca przemyślałem jak rozdać te punkty... Fuiny, jako główna sztuka, średnio się przydają na początek, bo zdobywanie technik i tak wymaga posiada jakichś bojowych umiejętności + drugą rozwijaną było Iryojutsu, gdzie tutaj wyszedł kolejny problem.

Ot, po co zaśmiecać temat KP i stawać się drugim Tensą :/XD
0 x
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

Ukryty tekst
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

@ Takuna
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Post autor: Akashi »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Akashi,
  Ukryty tekst
0 x
Yuka

Post autor: Yuka »

Chciałabym prosić o możliwość multikonta w klanie Inuzuka. 6 miesiączków jest
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

@ Yuka
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Ukryty tekst
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości