Onsen

Awatar użytkownika
Rika Kari Matsubari
Wiek postaci: 19
Ranga: Sentoki

Re: Onsen

Post autor: Rika Kari Matsubari »

Misja z happy endem, yay! Z mojej strony przez przednia zabawa. Mam nadzieję, że również jesteś Numek zadowolony. Powodzenia dalej i zapraszamy! ;)
0 x
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać
Wiek postaci: 16
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: Brązowooki chłopak, rasy białej. Posiada ciemnobrązowe włosy.
Widoczny ekwipunek: -Hełm zakrywający twarz pozostawiający jedynie małą szczelinę na jego oczy.
-Czarny płaszcz z kapturem.
Multikonta: Ni ma

Post autor: Numa »

Jak to mówią życia nigdy nie zrozumiesz, dlaczego Moe go zostawił a teraz czmychnął zaiste jego obecność i słowa miały jakiś wpływ. W każdym razie bezdomny Numa miał wrażenie że wszystko jakoś się ułoży. Miał nadzieję że chociaż zajrzy do rodziny jeśli tak to oznacza że było warto. CO Zrobił Moe nie miał pojęcia. Oderwijmy się jednak na chwilę od Osoby która już opuściła Onsen. Numa jak to numa nadal paplał się w Onsenie relaksując się wypoczywając i łagodząc objawy zwykłego kaca, Czy było tutaj coś do roboty dla niego poza podglądaniem innych... ciężko osądzić. - Fajnie tu, może jednak ten kac... Posiedzę jeszcze chwilę po relaksuję się a potem trzeba ruszyć w drogę. - I tak Numa moczył się aż zwyczajnie mu to zbrzydło czegoś mu brakowało w tej łażni Sam nie był pewien czego. Sprawiło to że spokojnie wstał aby następnie ruszyć po swoje ubrania. Założył jak i sprawdził że wszystko co należało do niego jest na swoim miejscu. Teraz był gotowy do opuszczenia Onsenu. Postanowił dopiero wówczas wyłączyć swoje Doujutsu. Trochę odpocząć. Jak na razie tyle powinno wystarczyć. Nie mógł się przetrenować... Wychodząc postanowił zapłacić i odpowiedzieć zwykłe. - Proszę oto opłata. - następnie sam Numa zastawiał się przez chwilę przed wejściem do Onsenu co powinien zrobić teraz... Z jednej strony cesarz, z drugiej strony Bodo. Choć co gorsza miał wrażenie że lepiej aby tam nie iść. Czym było to przeczucie ? Zapewne swoistym strachem przed kimś silniejszym bardziej wpływowym. Nikt go nie wzywał więc powinno być dobrze. - Co ja mam począć z Bodo. W pewnym sensie odpierdolił jeśli to co mówił Moe było prawdą. Z drugiej strony. I tak Numa zniknął odchodząc zwyczajnie chcąc odsapnąć po tym wszystkim zaszywając się gdzieś nieco dalej od Hanamury.

zt
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Nie odpowiadam przed żadną władzą.
Oraz mogę mówić i robić co mi się żywnie podoba.
Bez ponoszenia żadnych konsekwencji !
Nie posiadam siły, wpływów czy pieniędzy.
Mało, nie mam nawet pracy.
Jestem Bezdomnym !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-QdgoBYUHBU[/youtube]
Awatar użytkownika
Khusara Hatakame
Wiek postaci: 28
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częstą zawiązane w kucyk, dość wysoki i umięśniony, duży spokój i opanowanie.
Widoczny ekwipunek: Torba zawieszone przy prawym udzie, tantō w pochwie po lewej stronie przy pasie i ostrze Okami no Kiba zawieszone po lewej stronie nad Tantō

Post autor: Khusara Hatakame »

Czarnowłosy po ciężkiej podróży z Shigashi no Kibu stanął na przeciw dobrze prezentującego się Onsena. O tak, to jest to czego potrzebował, dobry i długi wypoczynek w gorących wodach. Relaks jakiego nie powstydzili się by sami bogowie. Czarnowłosy wszedł do środka rozglądając się po wnętrzu korytarza do jakiego musiał przejść by złożyć i schludnie zostawić swe ubrania. Po chwili, gdy go znalazł i to zrobił powoli zaczął rozwijać bandaż na jego klatce piersiowej, część bandaża była w zaschniętej krwi, był on ubrudzony ziemią i kurzem, czemu nie można było się dziwić, w końcu jakieś 2 dni temu przebył prawie cały kontynent wzdłuż. Khusara położył następnie wszystko na małej drewnianej półce, która widocznie do tego była przeznaczona. Podszedł on do jednego z wieszaków i zdjął z niego czysty i świeżo pachnący ręcznik.
Kąpieliska były 3, jedno dla dziewczyn, drugie dla mężczyzn, a 3 dla wszystkich. Postanowiłem, iść do tego dla mężczyzn, z powodu iż było mniejsze, a ja nie czułem się w humorze by pokazywać na lewo i prawo blizny po ostatnim pojedynku.
Wszedłem do gorącej wody, powoli zanurzając swe ciało, na początku nie wydawało to się zbyt komfortowe, ale po czasie me ciało zaczęło się rozluźniać. Poczułem przyjemny ciepło, a mój umysł rozpłynął się w chwili teraźniejszej.
0 x
Obrazek
''Pozorna cisza, ale czy to słyszysz? Szum fal, krok po kroku zmienia się przypływ, a wraz z nim świat który znamy''
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać
Widoczny ekwipunek: -Hełm zakrywający twarz pozostawiający jedynie małą szczelinę na jego oczy.

Numa powolnym zamyślonym krokiem znalazł się przed Onsenem jako że już znalazł się w tym miejscu postanowił spokojnie znaleźć się w wnętrzu. I tak wszedł do Onsenu spokojnie mówiąc do recepcjonistki. - Dzieńdobry. - Podsunął spokojnie pieniądze i ruszył w kierunku samego zbiornika wodnego, jak to bywało w przypadku takich miejsc musiał nieco zaadoptował swój strój do reguł tu panujących. W sumie tym razem przynajmniej nie męczył go kac. Kiedy już odłożył swoje przedmioty w drewnianej szafce zapewne nieco zabezpieczonej przed kradziejami. To następnie ruszył do Samego zbiornika wodnego kusiło go aby ruszyć do wspólnego jednak, znów ruszył do męskiego. I tak spokojnie dotarł na miejsce.

Numa powolni wszedł do wody i oparł się gdzieś przy krawędzi spokojnie relaksując przymknął wówczas oczy na chwilkę. Zastanawiając się co właściwie musi jeszcze zrobić... Relaksował się przy tym spokojnie.
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Jestem Bezdomnym !
Rindou Arashi

Post autor: Rindou Arashi »

0 x
Awatar użytkownika
Khusara Hatakame
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częstą zawiązane w kucyk, dość wysoki i umięśniony, duży spokój i opanowanie.
Widoczny ekwipunek: Torba zawieszone przy prawym udzie, tantō w pochwie po lewej stronie przy pasie i ostrze Okami no Kiba zawieszone po lewej stronie nad Tantō

Z każdą chwilą spędzoną w tym basenie słońce oddalało się za horyzont, a księżyc powoli wyłaniał swą kulistą naturę. Blade i rozproszone światło gwiazd oraz prawie idealny w swym kształcie księżyc zastąpiły blask słońca, a niebo poczerniało. Z początku nic się nie działo, jak zwykle spokój i cisza przerywany od czasu do czasu przez chichoczące dziewczyny. Czarnowłosy czuł się jak w domu, a może nawet i lepiej. Cóż tu więcej mówić wypoczynek nieziemski. Podczas siedzenia w obłokach gęstej i wszechobecnej pary udawało się zapomnieć jakoś o tym świecie, o problemach, rozterkach, wojnach, brutalności. To wszystko odpływało gdzieś w dal, pozostawiając mężczyzna samego ze sobą. Khusara podczas wypoczynku zadowolony był, że w końcu po tylu trudach i przeszkodach jego życie zaczyna rozpędzać się układając na lepsze. Cudne to było przeświadczenie, niczym nieskalane, oczywiście do pewnego momentu.
Wszystko wydawało się doskonałe, lecz nie na długo, umysł mężczyzny znów wpuścił go w błogie genjutsu, w przeświadczenie o bezpieczeństwie, lecz to nie kai go z niego wyrwało, a bezpardonowa natura życia. Po dość długiej chwili ciszy dziewczyny za płotem zdawały się wdawać w panikę, na początku usłyszeć można było piski przerażenia, które zaraz potem przerodziły się w krzyki terroru. Nie długo trzeba było zastanawiać się nad przyczyną, gdyż woda, wcześniej jakże jasna i czysta, teraz zabarwiła się na odcień ciemnej czerwieni. Na reakcje Hatakame nie trzeba było długo czekać, nałożył o swój ręcznik, po czym zręcznie wyskakując z basenu złapał za ukrytego kunaia leżącego w miejscu położenia ręcznika. Tak można było nazwać to paranoją, lecz on tym się nie przejmował, cóż mu opinia innych skoro w grę wchodzi jego życie ? A te w każdej chwili może zostać wystawione na próbę. Khusara przeskoczył na drugą stronę ty razem z wielką ostrożnością, uważając na wszelkiego rodzaju pociski. Goła klatka piersiowa mężczyzny ociekała kroplami gorącej wody, odsłaniając wszelakie blizny. W tym momencie pomyślał też, że czym prędzej będzie musiał udać się po swą broń, którą zostawił w szatni na półce. Tym bardziej jeżeli przeciwnik okaże, się być dobrze uzbrojony.
0 x
Obrazek
''Pozorna cisza, ale czy to słyszysz? Szum fal, krok po kroku zmienia się przypływ, a wraz z nim świat który znamy''
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać

Wypoczynek Relax jak to mówią. Jednak Bezdomny póki co nie lubił alkoholu, fakt zdarzało mu się popić jednak to skomplikowane. Więc czarka sake nie była tym co potrzebne było aby jeszcze bardziej podbić przyjemność płynącą z kąpieli. Numa w błogiej nieświadomości nadal znajdował się w zbiorniku kiedy nagle coś się zaczęło dziać. -Pisk ? Ktoś się wydurnia ? Zaraz.. to brzmi zbyt poważnie... Tu coś się dzieje... - Numa zdał sobie sprawę gdzieś na etapie gdy odgłosy były zbyt głośne. Sprawiło to że od razu aktywował swoje umiejętności. Ciało odwrócił w kierunku dźwięku wskakując na wodę, spowalniała by go. W tym momencie działało coś co można było opisać jednym słowem instynkt. Numa nawet nie myślał o tym aby aktywować swoje umiejętności zwykły strach aktywował je odruchowo. Myślami podążył za tym co się tam dzieje. Numa podświadomie zdawał sobie sprawę że mogło dojść do jakiejś tragedii. Tak dość zszarpane nerwy jak i zmysły przywykłe do samotności sprawiały że był wyczulony na takie sprawy. Widział już śmierć i to w jednym z bardziej krwawych wydań. Sprawiło to że szukał zagrożenia, sprawcy tego zamieszania, starał się odkryć co właściwie się stało. Spodziewał się praktycznie najgorszego, że zaraz cesarstwo będzie masakrowane przez czterech jeźdźców albo coś o podobnym rozmachu. Sprawiało to że był już w typowej gotowości bojowej. I czekał na rozwój wydarzeń był w tym momencie gotowy do walki mimo braku ubrań ba w pewnym sensie one nie miały znaczenia. Numa podświadomie zdawał sobie sprawę że sekundy mogą go dzielić od życia albo śmierci.
  Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Jestem Bezdomnym !
Rindou Arashi

0 x
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać

Numa dość szybko zdał sobie sprawę że coś jest nie tak, ta woda która wpływała na miejsce nie miała sensu. Wyglądało na to że zaczerwieniona woda nie jest z Onsenu. Wtedy Numa zdał sobie sprawę że jakiś ziomek wskoczył na mur sprawiając że zaraz będzie naprawdę problem. Jak zaczną się pizgać między sobą. - Pięknie, w sumie można spanikować w takiej chwili ale zaraz tak... Muszę coś zrobić. - Wówczas Numa natychmiast wziął głęboki oddech i szybko krzyknął. - Czerwona woda wpływa z źródła ! Rozumiem panikę. Jednak nie odpierdalajcie bardziej niż potrzeba. Kto czuje się na siłach może ruszyć w górę strumienia i nie ma co panikować. - Wydawało mu się że ten koleś nie zginie wydawał się szybki. Więc skierował wzrok w kierunku potoku, przyglądał się temu co tam widzi a co ważniejsze zaczął zbliżać się w tamtym kierunku. Aby zwyczajnie polepszyć sobie widok. Sam wskoczył na płot spoglądając na przepływający do Osnsenów strumień starając się ustalić skąd ta krew skąd tyle zamieszania. Śpieszył się przy tym dość znaczenie. Cofnięcie się po ubrania mogło w sumie utrudnić sprawę, mógł by nie zdążyć aby zobaczyć co się tam odpierdziela temu też w sumie paradował właśnie na płocie zapierdzielając na skróty w miarę możliwości do źródła rozpędzony na ile tylko mógł. Jednak w tym momencie gdzieś miał wstyd sprawa była co najmniej podejrzana. Tak więc przeskakiwał nad resztą czy też biegał po wodzie. Byle by szybciej dotrzeć na miejsce. Cały czas nie będąc pewnym co spowodowało tą wodę. Jeśli dostrzegł ciało czy jakiś inny obiekt który to sprawiał, wówczas zaczął rozglądać się czy ktoś nie ucieka właśnie z okolic tego źródła czerwieni.
  Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Jestem Bezdomnym !
Awatar użytkownika
Khusara Hatakame

W mgnieniu oka, czarnowłosy złapał za ręcznik i kunaia by następnie wskoczyć na ogrodzenie. Wszystko pokryte było mgłą, jednakże dało się zauważyć rozmazane szczegóły, jednym z nich były kobiety, które przestraszone stały w środku zebrane w grupie i nerwowo obserwowały otoczenie. Khusara przyjrzał się dokładnie temu kąpielisku, wszystko wydawało się dość normalne, prócz tej dużej kałuży krwi. Na pierwszy rzut oka może i mogło tak się wydawać, ale po tym czarnowłosy spostrzegł młodego chłopak stojący na tafli wody. Czarnowłosy przyglądając mu się bliżej usłyszał niepokojący dźwięk, jedna z kobiet właśnie wzięła głęboki wdech kierując usta we jego stronę, nim się obejrzał w jego kierunku wystrzeliło kilkanaście pocisków z wody.
Nie było czasu na zastanawianie się, mężczyzna postanowił z taką prędkością jaką mógł wykrzesać zeskoczyć z płotu z powrotem do męskiego kąpieliska, a następnie wystartować w lewo czyli w stronę wejścia, by uniknąć potencjalnych pocisków przebijających się przez ogrodzenie i jak najszybciej zgarnąć pełne wyposażenie. Wykonując zeskok usłyszał on tylko świst zbliżających się pocisków, i po chwili krzyk młodzieńca, który wspomniał coś o krwi wypływającej z potoku. Wydawało się to dość logiczne, ponieważ w kąpielisku nie wypatrzyli oni żadnego ciała. Młody myślał chłodno i logicznie, te cechy dało się zauważyć, już na pierwszy rzut oka. Khusara za to znalazł się w nie ciekawej sytuacji, jednakże jako pociski nie należały do tych najszybszych, a o swą prędkość nie musi się martwić miał spore szansę na uniknięcie techniki.
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Rindou Arashi

0 x
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać

Obserwacja zawsze była specyficzną sprawą, potrafiła ona zamienić wszystko o 180 stopni. W końcu zrozumienie tego co się dzieje było kluczowe. Z tym akurat spuścizna tych krain radziła sobie dobrze. Numa w pewnym momencie zdał sobie sprawę że sam niewiele pomoże szczególnie bez ekwipunku. Dodatkowo przybył jakiś samuraj jaśnie szlachta z grożąc mu pośrednio że ma broń. - Upierdliwości moje... Pierwsze lepsze co zobaczył i od razu stwierdził że musi to być wina ludzi z męskiej części... Seksizm pełną parą. Mężczyźni zbyt wiele wybaczają kobietom i potem się dzieją takie cuda... - Pomyślał bezdomny na tą dziwną sytuację, jednak pewnym było to że musi coś powiedzieć. - Mówiłem już, ktoś lub coś oberwało w górę strumienia i woda wpływa razem z krwią czy czymś innym. Przydał by się lekarz albo ktoś zdolny w razie czego udzielić jakiejś pomocy medycznej. A tym czasem idę po swoje ubrania i ruszam w górę strumienia bo szkoda czasu. Zgarnij lepiej medyka w razie czego. - Numa jednak miał typowy grymas oburzenia na twarzy. Ruszył mijając te samuraja. - Wpełzł do męskiego przedziału z bronią do nagich... Tak jak by ktoś kto zabija w ten sposób celowo wlazł do onsenu nagi. Uniemożliwiając sobie szybką ucieczkę. Tak masz rację, trzeba by być bardzo nierozgarniętym. Niech tylko spróbuje mi jeszcze grozić... - Pomyślał podirytowany, w końcu na swój sposób mu grożono w osenie. Był gotowy aby w razie czego zrobić coś przewrotnego, jednak na razie tego nie robił. Przechodząc do budynku cały czas przyglądał się temu samurajowi. Jakiś ruch wskazujący na atak i Numa zamierzał wtedy spacyfikować gościa. Nie zakładał że musi to być koniecznie jakiś strażnik mimo tego że na takiego wyglądał. Zwyczajnie Bezdomny nie miał zbyt wiele zaufania do ludzi. Cel jednak który chciał osiągnąć to zwyczajnie swoje ubrania i przybory. Był bezdomnym więc trochę gratów miał przy sobie. A one powinny mu pomóc w tym przypadku.
  Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Jestem Bezdomnym !
Awatar użytkownika
Khusara Hatakame

Sytuacja na basenie była nie ciekawa, nie dość, że wszędzie była krew, to zestresowane dziewczyny, a przynajmniej jedna z nich była gotowa by poszatkować Khusare na amen. Po zeskoku z płotu czarnowłosy mężczyzna z pośpiechem pobiegł do wyjścia po swoje rzeczy jak i również po to by uniknąć potencjalnych pocisków, które mogły przebić się przez płot. Na szczęście jak się później okazało, nic takiego nie miało wtedy miejsca. Senbony z Suitonu okazały się za mało ostre i szybkie by przekroczyć małą drewnianą barierę. No cóż nie było na co narzekać, w końcu żaden z nich nie trafił Khusare, co już było sporym plusem. Po tym zdarzeniu gdy mężczyzna biegł po swoje rzeczy do szatni, z wyjścia przyszedł nieznajomy. Był on elegancko ubrany, z kręconymi włosami i co dziwniejsze z jadeitowym mieczem. Pierwsza myśl jaka ogarnęła Khusare, to przemyślenia, kim jest ten wojownik. Czarnowłosy widząc go od razu zatrzymał się przyglądając jegomościowi przez chwilę. Z jednej strony mógł to być samura, ale z drugiej, jaki samuraj ubiera się w takie dostojne kimono, które po części zdawało się być lekko nie praktyczne i krępujące ruchy. Ale to akurat było zdanie Khusary. Jako shinobi nigdy nie nosił zbroi bo lubił elastyczne i praktyczne ubrania, a w lato najlepiej jakby było jeszcze przewiewne. Elegancki samuraj powiedział pierwsze słowa próbują uspokoić zamieszanie. Chwilę potem rozejrzał się po okolicy i widząc kałuże krwi oraz Khusare z kunaiem w ręce, sięgnął po miecz domagając się wyjaśnień. Wtem rozległ się głos młodzieńca, wytłumaczył on wszystko, a mężczyzna jakby uspokoił się nieco. Czarnowłosy podszedł do niego bliżej mówiąc spokojnym tonem
-Opuść dłoń, słyszałeś co powiedział, sprawca jest na górze-Khusara mimo wszystko widział, że po słowach młodzieńca, obcy wahał się lekko. Ale kto by w tej chwili się nie wahał. Nieznajomy młodziak zrobił w tym sporo dobrego. Nikomu nie stała się krzywda, a to już duży plus. No..może oprócz tego na górze. Nie było czasu n a zastanawianie się. Khusara poszedł po wyposażenie i wyruszył wzdłuż strumienia na szczyt, wraz z młodzieńcem, który szedł zaraz obok niego.
Małomówny czarnowłosy tylko pokiwał na znak młodemu, mówiąc -Dobra robota.
0 x
Obrazek
Rindou Arashi

0 x
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać

Numa zamierzał wyjść jednak oczywiście nadgorliwi strażnicy postanowili ich zatrzymać ponieważ, no tak są podejrzani. Bo są w męskiej części Onsenu. Co zabawne strażnik wyjął broń a to sprawiło że Numa wpakował Gościa w ścianę, łapiąc przy tym błoto w końcu potrafiło znakomicie łapać, ba było w łapaniu naprawdę dobre, było cholernie lepkie i ciężkie a do tego Numa potrafił nim sterować nawet przybierać kształty. - Nie mam czasu dla głupków... którzy nie widzą co się dzieje i nie potrafią stwierdzić że jeszcze nikt nie umarł. Zamiast tego paradują z mieczami do nagich gości Onsenu. Wysuwając do tego ostrza jak bo to była najbardziej naturalna rzecz na świecie. Jakby mieli prawo grozić gościom w Onsenie. - Aby było zabawniej od razu wyleciało jeszcze więcej ziomków. - Kurwa widowisko się zrobiło. Jeszcze trzeba będzie im tłumaczyć to co się dzieje jak by działania prawdopodobnie ich Onsenu nie rozumieli... - Numa ewidentnie pokazywał oznaki irytacji. - Dobra widzę że że kompletnie nie ogarniacie... Ty co oberwałeś błotem zapierdalasz w górę strumienia z jakimś medykiem i zobacz co tam się dzieje, ja poczekam nie ucieknę. Zostanę razem z tymi tutaj. Już ! - Pokazał na gościa którego przed chwilą wpakował w ścianę. Wtedy błoto dookoła niego rozluźniło się cofając wręcz odrywając się od niego i uwalniając co w cale nie sprawiało że nie obserwował go i jego poczynań. Jak i reszty sam usiadł sobie a dookoła niego krążyło błoto a on usiadł sobie patrząc na strażników którzy ewidentnie. Pewnie nie wiedzieli co zrobić. Aby było zabawniej jeśli dodatkowi strażnicy ruszają w jego kierunku to zwyczajnie łapie ich błotem. Strażnik który przed chwilą dostał błotnistą falę na uspokojenie mógł nieco być podirytowany więc Numa nadal miał aktywne doujutsu. - W sumie uciec od nich bardzo prosto wystarczy złożyć pieczęć i wówczas zapaść się pod ziemię. Hmm choć ten koleś miał kunai ale nic nie zrobił... Też lepiej na niego uważać. - W sumie Numa nie był pewien co teraz zacznie się dziać. Wydaje mu się jednak że nie będą chcieli się rzucić w błoto z mieczami. Wówczas Numa wypycha takiego atakującego w to samo miejsce co ostatnio za pomocą błota. Nie zamierzał się szczypać z nimi. To on pierwszy wyciągał broń. Fakt Numa raczej nie atakował by w plecy ale widać akurat tamten się odchylił przypadkiem... Jak to mówią nie wyszło po myśli.

Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Jestem Bezdomnym !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hanamura”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości