Początkowo miało wyjść inaczej jednak po uzgodnieniach mogę przeprowadzić to jako misję i zwyczajnie chciałbym znaleźć graczy którzy mogliby wziąć w tym udział. Nie ma znaczenia ilość waszego ph chociaż chciałbym by postacie były zróżnicowane bo będzie niebezpiecznie.
Chciałbym jednak nadmienić, że zależy mi też na w miarę sprawnym przeprowadzeniu tego dlatego chciałbym tylko osoby aktywne by nikt zwyczajnie nie czekał i nie utknął dlatego wykorzystałbym tutaj Eventowe zasady.
Chciałbym rozpocząć ją jak najszybciej i dodatkowe informacje mogę wstawić w dział zleceń jeżeli ktoś będzie zainteresowany poznaniem sytuacji wcześniej.
48 godzin na odpis graczy 24 na odpis Mg, co nie oznacza, że odpisy nie pojawią się szybciej, jeśli tylko wszyscy sobie poradzą z odpisaniem.
Od razu ostrzegam, że będzie można zginąć[ a gdzie nie można?] jednak... W końcu liczą się wspomnienia, prawda? Liczę, że uda się zakończyć misję w miarę sprawnie.
Kto chętny wpisać się tutaj, ewentualnie info do mnie na gg/pw/discord. -> mówię, mogę uchylić rąbka tajemnicy wstawiając wszystko w temat " zleceń " w misjach jeżęli wystarczająco ludzi będzie chciało.
Póki co.
Tensa?, Abe, Rika, Yami,
Ogólnie mogę wziąć nadwyżkę. ZObaczymy jak to wyjdzie.
Wstęp do misji w zgłoszeniach.