Wynagrodzenie za misje

W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Sekki

Re: Wynagrodzenie za misje

Post autor: Sekki »

Nick prowadzącego: Sekki
Nick biorącego/biorących udział: Shirokaze, Sayuri
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Ochrona i eskorta, pewnego bankiera, przed innym ninja.
Link do misji: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4
Ilość postów: 45/45
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH, 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, 350 ryo
0 x
Niryoku

Post autor: Niryoku »

Nick prowadzącego: Raito
Nick biorącego/biorących udział: Niryoku
Rodzaj misji: Misja Rangi D.
Streszczenie misji: Był sobie sklepikarz imieniem Matao. Była sobie też chytra menda społeczna Girita, która była temu Matao winna kasę. Celem misji było łagodne przypomnienie tej lafiryndzie, że hajs się nie zgadza i ma coś z tym fantem zrobić. A wszystko to za pośrednictwem naszego bohatera, Niryoku, któremu w końcu udało się przemówić kobiecie do rozsądku. Jeżeli tak to można nazwać.
Link do misji: Raz, Dwa.
Ilość postów: Jak ja policzyłem, to wychodzi 17/15. A Raito policzył 15/15. W każdym razie chyba wszystko się zgadza :V
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryou.
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 Ryou.
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Misja zaakceptowana.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Sekki Akceptuję.
Kamiru, czekaj dalej, gdyż ja nie mogę.
0 x
Ryu

Post autor: Ryu »

Nick prowadzącego: Ryu
Nick biorącego/biorących udział: Itsuki
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Itsuki miał za zadanie zdobyć informacje, pozwalające na znalezieniu sprawcy morderstwa nieopodal Karczmy.
Link do misji:

1. TUTAJ
2. TUTAJ

Ilość postów: 15/15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Kamiru, akceptuję.
Ryu, akceptuję. Itsuki musisz się bardziej przyłożyć do postów, bo następnym razem może nie zostać dla Ciebie zaakceptowana.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

0 x
Akaime

Post autor: Akaime »

Nick prowadzącego: Kaien
Nick biorącego/biorących udział: Shingo
Rodzaj misji: Misja rangi C
Streszczenie misji: Zostałem wciągnięty w misje Tsubasy Uchiha, aby odnaleźć informatora, który miał posiadać informacje na temat poszukiwanego shinobiego, którym to byłem ja sam. Podczas przechodzenia przez bramę wioski zostałem aresztowany, albowiem rozpoznali we mnie Shingo Uchihe i zabrali przed oblicze samuraja (patrz misja wcześniej) i jego towarzysza z szczepu Kakuzu. Po rozmowie dołączyłem do ich organizacji, która chce mieczem i ogniem bronić się przed ludźmi zza muru. Podczas rozmowy w budynku rozpętała się walka organizacja kontra klan Uchiha. Ja sam stoczyłem bitwę z chuninem mojego klanu i przebudziłęm sharingana. Otrzymałęm standardowe wynagrodzenie i możliwość stworzenia domku w Ryuzaku.
Link do misji: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=7800#p7800
Ilość postów: 31/30
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, 300 ryo; Dom w Ryuzaku; Pierwszy poziom Sharingan
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Nick biorącego/biorących udział: Tsubasa
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Najpierw dostał misje na znalezienie informatora który miał powiedzieć, kto ubił dyplomate. Okazało się, że jego kolega który do misji dołączył był poszukiwaną jednostką - To się rozdzielili i Tsubasa kontynuował sam. Dotarł do celu i po dość mądrze rozegranej akcji i obudzeniu Sharingana pokonał osłabionego przeciwnika. Zyskał informacje które przekazał klanowi.
Link do misji: Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik
Ilość postów: Dobili do do 20/45 kiedy ich rozdzieliłem i zacząłem oddzielnie od 10/30. Wychodzi na to, że mają po 33-34 posty na misje.
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, 300 ryo
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Shingo, Kaien - akceptuję

Kamiru - poczekamy do wyjaśnienia, jest odnośnie tego dyskusja na konferencji
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaori

Post autor: Kaori »

Nick prowadzącego: Sekki
Nick biorącego udział: Reiji
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Wpadnięcie na chłopaka w lesie podczas biegu, co skutkowało urazem stopy/nogi u niego. Potem zaniesienie go do szpitala i pójście po doktora.
Link do misji: click!
Ilość postów: 16
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH; 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH; 100 ryo
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Akceptuję, ale następnej misji w której Sekki da krótkolinijkowca nie przepuszczę.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Post autor: Kaien »

Nick biorącego udział: Yasui
Rodzaj misji: D która zmieniła się w C z racji bohaterstwa.
Streszczenie misji: Zwykły zwiad przerodził się w walkę o życie kobiet, która mało nie zakończyła się śmiercią genina. Poznał człowieka z którym zawarł umowe, jakiej sam diabeł by się nie powstydził by ją nazwać paktem. Misja będzie miała kontynuacje.
Link do misji: KlikKlikKlik
Ilość postów: 32
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH; 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH; 300 ryo
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Misje i Fabuły”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości