Toru
Re: Toru
Aloalo, tu Kenji. Łącznie wyliczyłem 322 PH z tamtej postaci, więc chyba dobrze. W razie czego daję link do KP click
136PH wolne
3x D = 150PH
KC na B = 250PH
Łącznie: 536PH
536x 0.6 = 321,6 ~ 322PH ---> 536x 0,8 = 429 na nowej postaci
I jak to jest przy nowej postaci? We wzorze jest napisane, że dwie D otwieram za darmo na starcie. Tutaj za wszystkie dziedziny dałem PA. Dobrze, źle?
136PH wolne
3x D = 150PH
KC na B = 250PH
Łącznie: 536PH
536x 0.6 = 321,6 ~ 322PH ---> 536x 0,8 = 429 na nowej postaci
I jak to jest przy nowej postaci? We wzorze jest napisane, że dwie D otwieram za darmo na starcie. Tutaj za wszystkie dziedziny dałem PA. Dobrze, źle?
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ukryty tekst
0 x
To akurat żadna różnica. Na zmianach systemowych skorzysta każdy, kto ma zachomikowane trochę PH na koncie, a nie tylko ja. W tym momencie właśnie byłoby to nie fair względem mnie, jeśli rozdzielę PH na stare staty, a chomiki wydzielą na nowe. :P Także tutaj ten argument to akurat żaden argument. Tym bardziej, że sam czekałem tak z punktami na Kenjim. kappa
Wiedzę uzupełniłem. Nie chcę szczegółowych info o klanie, możliwościach i technikach. Nie jest mi to potrzebne. Dodatkowo, jak wynika z historii, Toru nie był zbyt wzorowym Kaguyą, olewał dużo spraw, więc zwyczajnie nie przykładał też uwagi do historii. Zresztą nie było go trochę w siedzibie klanu, więc chill. Zoofile i grubasy mi wystarczą.
Wiedzę uzupełniłem. Nie chcę szczegółowych info o klanie, możliwościach i technikach. Nie jest mi to potrzebne. Dodatkowo, jak wynika z historii, Toru nie był zbyt wzorowym Kaguyą, olewał dużo spraw, więc zwyczajnie nie przykładał też uwagi do historii. Zresztą nie było go trochę w siedzibie klanu, więc chill. Zoofile i grubasy mi wystarczą.

0 x
Ukryty tekst
Akceptuję. Miłej gry.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości