Port

Trzecia pod względem wielkości prowincja Wietrznych Równin zamieszkała przez Ród Uchiha. Prowincja Sogen zarówno od północy jak i południowo-wschodniej strony sąsiaduje z morzem, z kolei od południa graniczy z regionem Prastarego Lasu. To co jednak w szczególności warte jest odnotowania, to fort graniczny postawiony od północnego wschodu na granicy z niezbadanym obszarem dawno upadłego kraju, zniszczonego jeszcze w trakcie potyczki z Juubim. Kultura prowincji w głównej mierze skupia się na militariach, przemyśle żeglarskim oraz hodowli co wynika z uwarunkowań geograficznych.
Senju Toshio

Re: Port

Post autor: Senju Toshio »

0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Ukryty tekst
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Senju Toshio

Info MG: Akurat mnie się podoba. Trafiłeś w moje gusta i ciekawie to opisałeś z tą próbą pokonania cienistych postaci. Zawsze to coś na plus, zamiast samego “dalej nie wiem co się dzieje, więc coś robię i czekam na wieści”. Można twoją akcję porównać do tego, jak Naruto został złapany w gen Itachiegi i latał dookoła z rasenganem xd

PS. Musimy dzisiaj to skończyć, 3 kolejki.
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP

0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Senju Toshio

0 x
Awatar użytkownika
Yasuo

0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Senju Toshio

0 x
Awatar użytkownika
Yasuo

PS: Daj jeszcze posta potwierdzającego wykonanie misji wraz z nagrodą, by nikt się nie czepiał ;). Dzięki, Toshi i powodzenia w turnieju :*.
0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Senju Toshio

0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

• Białowłosy po długim czasie odpoczywania, w końcu nabrał energii i zdecydował się w końcu opuścić swoje bezpieczne lokum, które było obserwowane i pilnowane dwadzieścia cztery godziny na dobę, siedem dni w tygodniu, a to wszystko spowodowane głupią pieczęcią, której do końca nie rozumiał. Najważniejsze, że przestała boleć, przestało go to także irytować. W sumie w dupie miał ochroniarza, nie robił sobie z tego niczego specjalnego. W obecnej chwili chciał tylko porozmyślać nad wodą, więc zdecydował się ruszyć tam, gdzie będzie jej najwięcej. Jego leniwe ubieranie się, a także wyjście z domu zwiastowało nowy etap w życiu. W końcu do tej pory nie miał okazji ruszać się z tym czymś w środku.
    Gdy tylko opuścił mieszkanie, poczuł lekki, ciepły wietrzyk, który uderzał od południa. Zakasał rękawy i włożył dłonie do kieszeni, rozglądając się dokoła. Zabrał nogi za pas i uderzył do Portu, w którym znalazł się całkiem szybko. Nigdy tu jeszcze nie był, ponieważ nie miał nawet na to czasu. Zainteresowały go tereny, które odbiegały od tych, które widział na co dzień w Ryuzaku no Taki. Ten port był wyjątkowy. Chcąc nie chcąc, wyskoczył po ścianie na jeden z pobliskich, wysokich budynków i usiadł na jego szczycie. Wygodnie rozsiadłszy się, spoglądał tu w wodę, tu w niebo, a od czasu do czasu obserwował też ludzi, którzy ciągle się krzątali i zwracali na siebie uwagę..
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Tamaki Hyūga

Post autor: Tamaki Hyūga »

~ Śmierdzący Interes ~ ~ Kyoushi ~
~ Ranga D ~
~ 1 ~

[/color]

Kyoushi siedział sobie na swojej grzędzie i leniuchował w najlepsze, delektując się ładną pogodą oraz dobrym widokiem. W miarę upływu czasu, całe chmary ludzi przechodziły pod nim a zdecydowana większość z nich nawet go nie zauważała bądź po prostu nie zwracała na niego najmniejszej uwagi. No bo w końcu co kogo obchodzi ktoś kto zamiast zrobić coś produktywnego to marnuje czas na gapienie się na wodę. W porcie każda sekunda to były pieniądze, wszyscy się śpieszyli i nikt nie miał czasu na przyjemności.

W pewnym momencie białowłosego młodzieńca wyrwała z rozmyślań dziewczyna, która stała pod ścianą budynku na którego szczycie się rozsiadłeś i machała do Ciebie, jakby chcąc abyś zszedł.
Dziewczyna była dość wysoka i miała blond włosy spięte w koka. Miała na sobie ubranie rybackie, pod którym musiała się kryć ładna sylwetka.
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.

• Białowłosy słodziak, będąc już w pełni wypoczętym, wpatrując się to w słońce, to w ludzi i w wodę rozmyślał nad tym co z nim jest nie tak - a może raczej, co z nim się stało podczas ostatnich wydarzeń? Wiele pytań, a tak mało odpowiedzi. Zdawał sobie sprawę, że nim ruszy tę sprawę, może okazać się zbyt śliska do rozwiązania. Wtem, jego kontemplacje na temat życia, zauważył poniżej budynku, że ktoś jakby go zauważył. Cóż, nic w tym dziwnego, rzadko spotyka się kogoś, kto w tej wiosce posiada śnieżnobiałe włosy i siedzi na dachu czyjegoś domu. W końcu zdecydował się ruszyć swoje cztery litery i po prostu zeskoczył, miękko lądując na ziemi. Wznosząc swoje ciało do wyprostowanej sylwetki, delikatnie odgarnął grzywkę by spojrzeć na osobę, która zawracała mu gitarę. Była to urodziwa blondynka, szczupła i zwracająca na siebie uwagę. Czerwonooki postanowił nie dawać upustu emocjom i nie flirtować ot tak, od razu.
    - Czy tylko przeszkadzało Ci moje lenistwo czy to może Twój dach? Jeśli tak, to wybacz. Oddale się, jeśli tylko o to chodzi.. - rzucił delikatnie, spoglądając na nią i spokojnie wyczekując co powie, nim się oddali.
0 x
Tamaki Hyūga

~ Ranga D ~
~ 3 ~

Dziewczyna poczekała aż zeskoczysz i już chciała coś powiedzieć jednak przerwałeś jej swoją wypowiedzią. Ta wpatrywała się w Ciebie ze zdziwieniem nie będąc pewna o co Ci chodzi, lecz załapała w końcu że musiałeś myśleć że ona jest właścicielką domu. Kiedy połapała się w temacie zaśmiała się lekko i powiedziała z radością na twarzy:
- Nieee, skądże znowu, po prostu szukam kogoś kto nie jest niczym zajęty i by był w stanie mi pomóc. - zaczęła po czym obejrzała Cię od stóp do głowy i dodała rumieniąc się - A Ty wydajesz się silny i wyglądasz na takiego co dużo umie... Więc chciałam się zapytać czy mógłbyś mi pomóc.
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi

• Wylądował niczym Tupole... Niczym prawdziwy ninja, który nie imał się wysokości ze względu na swoje niebywałe atrybuty fizyczne, które trenował latami. W końcu doszło do dialogu, w którym to po prostu białowłosy chciał się zmyć z miejsca, w którym spędził tyleż czasu. Jak się okazało, dziewczyna wcale nie potrzebowała wyrzucać młodzieńca, a jego... Pomocy. Cóż, jaki ten świat jest nieprzewidywalny. Dziewczyna w końcu się uśmiechnęła, przez co przybyło jej jeszcze więcej uroku, niż miała go na co dzień. Wyglądała cudownie, a czerwonooki szermierz próbował zachować to tylko dla siebie, nie szczerząc kłów zbyt szybko.
    - Jeśli mówimy o tym to jestem zajęty... W sumie czym jestem zajęty? Dawno nie pracowałem w naszej osadzie. - powiedziawszy, spoglądnął na nią i po chwili kontynuował - Jeśli tak mnie oceniasz to mogę tylko powiedzieć, że.. Dobra, mów co to za robota? W czym potrzebujesz kogoś silnego? - po takiej ilości komplementów mógłby się rozpłynąć, jednak starał się utrzymać w jednym kawałku ze względu na status oraz rangę, którą posiadał.
0 x
Tamaki Hyūga

~ Ranga D ~
~ 5 ~

Dziewczyna z wciąż widocznym podziwem w oczach wpatrywała się w Kyoushiego jak w obrazek. Szybko się jednak opamiętała, czemu towarzyszyło rozlanie się głębokiego rumieńca na jej policzkach.
- No więc potrzebuję pomocy w pracy, ponieważ mój ojciec zachorował i nie jest w stanie zarabiać. Ja sama się na rybactwie aż tak dobrze nie znam żeby z połowów starczyło na wyżywienie rodziny i zapłatę za wynajem łodzi od związku rybackiego. No i jeszcze dochodzi do tego kupno leków dla ojca... - mówiła blondynka a jej mina widocznie posmutniała kiedy zaczęła tłumaczyć wszystko Kyoushiemu. - N-no i właśnie dlatego szukam pomocy. Zauważyłam Ciebie i wydawałeś się znudzony więc stwierdziłam że spróbuję szczęścia i się zapytam. O-oczywiście zrozumiem jeżeli odmówisz! Nie chcę się narzucać czy niszczyć Twoje plany. - dodała nieśmiało i skierowała swoje ciemnoniebieskie oczy tak aby się spotkały z czerwonym spojrzeniem białowłosego mężczyzny.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sogen [394 r.]”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości