Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Re: Prośby do administracji

Post autor: Papyrus »

@Motoko.
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Rejeł

Post autor: Rejeł »

Gdyby ktoś z administracji miał czas i chęci.

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 209#p60209

Dodane
~Defrevin
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Doberek
Chciałem zgłosić się do wyceny dosyć sporej ilości fabuł jaką prowadziłem Tensie, Motoko oraz Sagisie.

Streszczenie: Tensa miała poznać mężczyznę, którego jej rodzice widzieli jako swojego przyszłego zięcia. Ich pierwsze spotkanie odbyło się w lesie, bez świadków. Kazuo - bo tak nazywał się ów mężczyzna - był jednym z najlepszych shinobi w osadzie, za co wszyscy go szanowali i podziwiali. Jego słabością okazała się być Tensa w której zakochał się od pierwszego wejrzenia i nie był w stanie czasem nawet racjonalnie myśleć w jej obecności. To właśnie dlatego dosyć szybko Tensa zrozumiała, że ma do czynienia z kimś niezrównoważonym.
Spotkanie ostatecznie zakończyło się bez nieprzyjemności, dzięki temu że Tensa po prostu spławiła adoratora złudną nadzieją na ich kolejne spotkanie.

Kazuo nie był głupi, dlatego zrozumiał jak potraktowała go Tensa - to skłoniło go do zaplanowania zemsty. W tym celu potrzebował kogoś kto wyręczy go w pewnej kwestii - tutaj pojawia się Motoko, młoda dziewczyna szukająca przygód i wyzwań. Jest gotowa podjąć się każdego zlecenia, jednak nie spodziewa się jeszcze jak podle będzie musiała się zachować by wypełnić powierzone jej zadanie.
Młoda Samurajka została wydelegowana do porwania siostry Tensy, czyli Sagisy. Miała doprowadzić ją bez szwanku do tawerny oddalonej od osady Uchiha.
Najpierw Motoko odszukała dom sióstr, następnie wyczekiwała odpowiedniego momentu, aż wreszcie zbliżyła się do Sagisy udając kogoś kim nie była w rzeczywistości - uczciwą, miłą dziewczyną.
Ostatecznie Motoko doprowadziła Sagisę do Kazuo, by następnie być świadkiem nieprzyjemnych tortur jakie tropiciel zafundował młodej Uchiha.
Następnym zadaniem dla Motoko było doręczenie Tensie listu, w którym Kazuo wyjaśnił co się właśnie dzieje. Tensa nie miała wyjścia i musiała skierować się prosto w wyznaczone przez Kazuo miejsce by ratować siostrę. Na miejscu okazało się, że mężczyzna postanowił poślubić Tensę.
W wyniku kilku splecionych ze sobą zdarzeń jakie miały miejsce w piwnicy tawerny, Tensa wraz z Sagisą zamordowały Kazuo by powrócić do swojej ukochanej wolności.

Liczba postów

Tensa:
pierwsze spotkanie z Kazuo - w lesie - 9 postów

Motoko: początek - 1 post
początek - ciąg dalszy Motoko w tawernie - 7 postów
po doprowadzeniu Sagisy do tawerny - 15 postów

Razem: 32 postów

Od siebie: tego typu fabuła dla trzech osób, została poprowadzona za zgodą Exodii, który (podobno) śledził temat. Dziewczyny z tego co wiem nie wiedziały, że ich losy zostaną połączone, że Motoko podstępem zaprowadzi Sagisę do jamy wilka, gdzie czekały ją tortury, upokorzenia i męczarnie psychiczne.
Uznałem, że będzie to ciekawsze niż kolejna misja bo i emocji było więcej. Realne zagrożenie było dla każdej ze stron konfliktu, ale mimo to wszystko skończyło się dobrze (tylko nie dla Kazuo).
0 x
Rakan

Post autor: Rakan »

Helou, walka podobno średnio posędziowana ale mam nadzieję że nie przeszkodzi to w rozdawaniu ph dla walczących heh.
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 264#p60264

Jeszcze mam jakieś treningi, co się chyba liczy jako fabuła? Jak można coś za to zgarnąć to bym prosił xD
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... &start=240 (+1 strone wcześniej)
Marne 6 postów z czego 4 to trening i 2 spotkanie przed walką

Trochę mało ale każde PH przed eventem się przyda.

W sumie jeszcze jedna sprawa, propo mojego scamu w poprzedniej walce. Venus mi w jednym miejscu napisała że mam dostać za nią 7 PA a w drugim że 7PH, nie ma jej dosyć długo no a event tuż tuż, więc bym prosił o rozstrzygnięcie.
0 x
Juuzou Yamanaka

Post autor: Juuzou Yamanaka »

Chciałem złożyć moją pierwszą prośbę. Mianowicie, chciałem prosić o możliwość zdobycia zwoju z techniką podczas rozpoczynającego się eventu. Jest to ranga B więc uważam iż sam event takiej właśnie randze odpowiada a zwój ma w sobie potencjał by umieścić go za murem. Mam nadzieję, ze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby wpłynie moja aktywnosc jako gracza :)

TECHNIKA
Nazwa
Jigen Mahi no Jutsu
Pieczęci
Brak
Zasięg
Bezpośredni
Koszt
E: 36% | D: 28% | C: 20% | B: 16% | A: 12% | S: 8% | S+: 4%
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Technika wymaga kontaktu fizycznego z celem przez minimum 2 sekundy. Są dwie opcje tej techniki. Użytkownik może sparaliżować cel całkowicie, wtedy na jego całym ciele pojawią się znaki. Jednak ta technika ma drugą opcje, żeby założyć tą pieczęć na język ofiary, wtedy osobą zapieczętowana, gdy zacznie rozmawiać na dany temat, który użytkownik zapieczętował osoba momentalnie jest sparaliżowana. żeby wydostać się z tej techniki należy uaktywnić ogromne pokłady chakry.
Uwaga Jest to kinjutsu, możliwe do nauki tylko ze specjalnego, zdobycznego zwoju - na świecie istnieją jedynie jedna sztuka zawierająca tę wiedzę.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

@Hoshigaki Seiki,
  Ukryty tekst
@Rakan,
  Ukryty tekst
@Juuzou Yamanaka,
  Ukryty tekst
@Tsukune
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Post autor: Akashi »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Zgłaszam, że z jednego IP będą korzystać dwie osoby - ja i Aiko (jeszcze nieaktywowane konto). Uprzedziłem już Ave na gg, ale miałem pisać w prośbach, więc piszę, by nie było niedomówień o multi itd. ;)

/Oki, dziękujemy za uprzedzenie.
~Def
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

@Takeshi
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Juuzou Yamanaka

Post autor: Juuzou Yamanaka »

Witam,

Piszę z nietypową prośbą, ponieważ aktualnie postać opiera się tylko i wyłacznie na technikach klanowych oraz iluzji i w całym jej zamyśle nie ma i nigdy nie było miejsca na ficzne aspekty. Mam zamiar stworzyć styl, który nie jest w żadnym stopniu oparty na posługiwaniu się bronią fizyczną ani też na zastosowaniu technik taijutsu. Mechanicznie jednak tworzenie KP wymaga od nas obrania stylu istniejącego a te istniejące mają własnie wcześniej wymienione cechy (broń i tai). W takiej sytuacji jestem zmuszony do obrania stylu, którego nigdy nie użyję zgodnie z charakterem i zamysłem postaci. Drugi styl jest dostępny od pewnego progu atrybutó fizycznych i tutaj znowu bodnięcie dla postaci, która fizycznie jest ułomna.
Jeśłi chodzi o inne przypadki to jak najbardziej argument, ze musimy wyjśc od czegoś ogólnodostępnego by tworzyć coś włąsnego jest w porządku tylko tutaj nie mam tej bazy bo baza dostępnych styli jest z innej parafii.
Bruce Lee zaczynał od prostego stylu by wypracowac swój włąsny ale nie zaczynał on od Matematyki by potem przejsc na sztyki walki. Tak też jest w tym przypadku. Styl miałby być oparty o atrybuty psychiczne a tak owej bazy nie ma.
Stąd prośba o zastąpienie pierwszego stylu bazowego własnym stylem nie opierającym się na konwenansach istniejących styli.

W takim przypadku postaci "niefizyczne" są niejako zmuszane do zablokowania pierwszego slota a jednocześnie jest ich na tyle mniej, ze drogą prośby powinno być to dostępne.

By jednak nie mówić o mrzonkach mogę przyjąc zgodę na jedną próbę stworzeni astylu i jeśłi przejdzie on pomyślnie proces weryfikacji w WT, wówczas zamienić go z nieprzydatnym Chen.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Saneatsu

Post autor: Saneatsu »

Cze,
Zwracam się z prośbą o zmianę nicku. Powód? Zdecydowałem się inaczej nazwać swoją postać.

aktualny nick: Nezumi
proszę o zmianę na: Saneatsu

Z góry uprzejmie dziękuję
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość