Chcę prowadzić misje
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
- Ero Sennin
- Support
Re: Chcę prowadzić misje
Shijima, ah, masz moją zgodę na próbną A. Tak to pewny przydział od D do B.
0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Generalnie podałem linki do wynagrodzeń, bo strasznie dużo lokacji by było, zwłaszcza w serii misji Tsukune. Odkąd odzyskałem możliwość prowadzenia misji, to przeprowadziłem ich dość sporo. Tutaj po prostu umieściłem te dwie, które mi się najbardziej podobają
. Ale przecież wszyscy, którzy mi misje akceptowali, to wiedzą na co mnie stać (lub nie stać)
.

0 x
Nick: Shijima
Dla kogo: Seinaru
Twoja ocena: 12/10
Twój przydział: Wyprawy.
Link: o na przykład tutaj: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=58551#p58551
Dla kogo: Seinaru
Twoja ocena: 12/10
Twój przydział: Wyprawy.
Link: o na przykład tutaj: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=58551#p58551
0 x
Nick: Hisui
Dla kogo: Ichirou
Twoja ocena: mocne 7. W mojej osobistej ocenie byłoby lepiej gdyby było mniej podróży, a trochę więcej walki końcowej, ale było dwóch przeciwników, z czego z jednym Ichirou musiał się zmierzyć bez piasku.. Zagrożenie było więc chyba na odpowiednim poziomie. I nadal oceniam ją bardzo dobrze.
Twój przydział: D-B mam... To może do S? Pozwolenie na próbną wyprawę także byłoby spoko..
Link: Link do misji: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dla kogo: Ichirou
Twoja ocena: mocne 7. W mojej osobistej ocenie byłoby lepiej gdyby było mniej podróży, a trochę więcej walki końcowej, ale było dwóch przeciwników, z czego z jednym Ichirou musiał się zmierzyć bez piasku.. Zagrożenie było więc chyba na odpowiednim poziomie. I nadal oceniam ją bardzo dobrze.
Twój przydział: D-B mam... To może do S? Pozwolenie na próbną wyprawę także byłoby spoko..
Link: Link do misji: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
0 x
- Ero Sennin
- Support
Akashi, zrób próbną A i wtedy pomyślimy o czymś wyżej.
Yamiyo, ok, masz D-B. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i wtedy można pokombinować wyżej.
Shijima, na sam początek lepiej będzie, jak wykonasz misję wyższą rangą (chociaż to C), by się ubiegać o możliwość prowadzenia wypraw, chociaż nie zaprzeczę, że to dobra droga.
Shinjo, D-C.
Hisui, zwiększam przydział od D do A. I pozwolenie na próbną wyprawę również masz.
Yamiyo, ok, masz D-B. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i wtedy można pokombinować wyżej.
Shijima, na sam początek lepiej będzie, jak wykonasz misję wyższą rangą (chociaż to C), by się ubiegać o możliwość prowadzenia wypraw, chociaż nie zaprzeczę, że to dobra droga.
Shinjo, D-C.
Hisui, zwiększam przydział od D do A. I pozwolenie na próbną wyprawę również masz.
0 x
Ja bym się zgłosił z taką prośbą, która nie wpisuje się jednoznacznie we wzór. Mianowicie usunięcie Shinji'ego ze spisu jako że mam adma ewentualnie wrzucenie na wyżyny bo może wprowadzać w błąd. Jak są jacyś inni admini w spisie zrobić to samo 

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości