PROBLEM
Jak pewnie zauważyła większość graczy, przedmioty/techniki, które nie są wrzucone w formie tabeli na sam start dostają uwagę "zmień szablon na tabelkowy/przedstaw to w formie tabeli", co jest marnowaniem czasu dla usera i moderatorów. Wrzucający czeka parę godzin, żeby usłyszeć banalną uwagę, moderatorzy wchodzą, ale i tak wypowiedzą się po zaktualizowaniu szablonu. A czemu? Bo w kuźni jest stary szablon dla przedmiotów, przynajmniej we wzorze.
[LINK DO TEMATU]
ROZWIĄZANIE
Edytować post, zmienić stary szablon na nowy.
Szablon broni:
Szablon ubrań:
Szablon unikatowych przedmiotów:
Szablon medykamentów:
DODATKOWE UWAGI
W przypadku medykamentów dodałem te uwagi w nawiasach, bo tak jest w obecnym ich szablonie.
Szablony w kuźni
- Seinaru
- Martwa postać
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
- Widoczny ekwipunek: Nagrobek
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=3828
Re: Szablony w kuźni
Fajnie by było gdyby dopisać rozmiary obrazka, jakie ten szablon mieści, bo ja się właśnie z tym męczę. #zmianypodsiebie
A tak poważnie, to jeśli taki jest wymóg od jakiegoś czasu, a nie ma tego nigdzie napisane, to raczej naturalne, że powinno się aktualizować tematy z szablonami. Bo niby skąd nowi mają to wiedzieć?
A tak poważnie, to jeśli taki jest wymóg od jakiegoś czasu, a nie ma tego nigdzie napisane, to raczej naturalne, że powinno się aktualizować tematy z szablonami. Bo niby skąd nowi mają to wiedzieć?

0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Z tego co wiem, to moderatorzy nie powinni się czepiać tego, że szablon nie jest tabelkowy. To tylko moje osobiste zdanie. Gdybym był moderatorem to bym się nie czepiał, ale nie jestem, więc to nieistotne. Fakt faktem, że tabelkowe szablony wyglądają ładniej. Dodać do szablonów, a najlepiej dodać do Panelu Tabeli. Jestem za.
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Seinaru, rozmiar obrazka sam dostosowuje się do tabeli za pomocą ''timg''. Demon nad tym pracował jakiś czas temu. Co do samego pomysłu, to całkiem spoko. W WT też by się przydało, chyba że coś przespałam i już jest.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
W WT dawno jest tylko u sam szablon z kodami na tabelki <od początku forum tam był szablon na tabelki I bbcody, jakieś pół roku jest na same tabelki> , a ludzie potrafią je kasować dalej. Kuźnia została wtedy przypadkowo pominięta i to powinno być naprawione
0 x
Cause i'm the real fire.
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
Z tego co mi się wydaje to w kuźni chyba też są tabelki tylko że praktycznie na samym dole i nikt ich nie widzi...albo ich nie ma...szczerze zbytnio nie pamiętam jednak lepiej byłoby je dać na sam początek by było wiadomo że to należy wstawiać
0 x
Do wprowadzenia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości