Coś na ząb
Moderator: Souei
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Re: Coś na ząb
Na misji uzyskujesz dostęp do sprzedawcy, przynajmniej ja bym tak to widział.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
- Misja C na znalezienie sprzedawcy, Wyprawa C na znalezienie kartonu fajek [za free]
- Typ: medykamenty
- Od Iryo D jesteś w stanie sama zbierać zioła i tworzyć to za darmo [ewentualnie 1ryo za paczkę, bo koszty papieru]
0 x
*Sigh*
1. Wolałabym pierwszą wersję, ale dostosuje się do decyzji większości modów.
2. Typ już poprawiony
3. Nie ma papieru. Radzę przeczytać jeszcze raz opis przedmiotu. Uważnie tym razem. Also, za medykamenty raczej odpowiada nie iryo, a tworzenie trucizn. Są powiązane, ale to nie to samo. Wymaganiem będzie więc, jak rozumiem, opanowanie wytwarzania trucizn na poziomie prostym?
1. Wolałabym pierwszą wersję, ale dostosuje się do decyzji większości modów.
2. Typ już poprawiony
3. Nie ma papieru. Radzę przeczytać jeszcze raz opis przedmiotu. Uważnie tym razem. Also, za medykamenty raczej odpowiada nie iryo, a tworzenie trucizn. Są powiązane, ale to nie to samo. Wymaganiem będzie więc, jak rozumiem, opanowanie wytwarzania trucizn na poziomie prostym?
0 x
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
1. Moim zdaniem masz do wyboru, nie widzę przeszkód, aby zdobycie rozdzielało się na dwie drogi.
3. Co do Iryo, masz rację, mój błąd. Co do "papieru", miałem na myśli koszt paczki, w której przechowujesz lulki, zgodnie z: kappa
3. Co do Iryo, masz rację, mój błąd. Co do "papieru", miałem na myśli koszt paczki, w której przechowujesz lulki, zgodnie z: kappa
0 x
Hm. O paczce nie pomyślałam XDD Ale myślę, że kwestia opakowania to już raczej kwestia fabularna. Jak będę chciała papierowe, to kupię papieru w sklepie i tyle. Nie ma co się rozdrabniać za bardzo.
Dodałam to o wytwarzaniu.
Dodałam to o wytwarzaniu.
0 x
Tsukune, akcept był
Ichirou, raczej się zgodził
Murai, akcept był
Naoki, akcept był
W sumie to niczego nie brakuje, przenoszęIchirou, raczej się zgodził
Murai, akcept był
Naoki, akcept był
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości