Techniki na start
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: Techniki na start
Popieram propozycję Venus i Defa, chociaż dałabym tutaj 10 technik D zamiast 8. Ogólnie jestem jak najbardziej za, jeśli chodzi o ogół pomysłu z uwolnieniem technik na start.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
... albo dodatkowa znajomość techniki rangi C, jeżeli te dwie D przełożymy po tym przeliczniku 2D = 1C. Idzie przełknąć, niech będzie
Podsumowując, zamiast 5D rozpoczynamy od tej chwili z ilością dwa razy większą (na start 10 technik D), których posiadanie można różnicować poprzez wymiane na techniki wyższej rangi, po przeliczniku:
Odpowiada takie rozwiązanie?

Podsumowując, zamiast 5D rozpoczynamy od tej chwili z ilością dwa razy większą (na start 10 technik D), których posiadanie można różnicować poprzez wymiane na techniki wyższej rangi, po przeliczniku:
- 3 techniki rangi D = 1 technika rangi B,
- 2 techniki rangi D = 1 technika rangi C
Odpowiada takie rozwiązanie?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
A jeśli gracz byłby np. z transferu albo miałby pośmiertną postać i zacząłby z dziedziną powiedzmy wyższą niż B? Np. A albo S? To co wtedy?
Proponuję wprowadzić dodatkowo przelicznik:
4 D -> 1 A
5 D -> 1 S
Wtedy będę nawet za :3
Proponuję wprowadzić dodatkowo przelicznik:
4 D -> 1 A
5 D -> 1 S
Wtedy będę nawet za :3
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Co do nowych postaci opcja Defa jest gites. Co do posmiertnych czy transferów więcej da administracja technik na start i pewnie będzie to do dogadania. Inna sprawa, że większość S to zakazane.
0 x
Cause i'm the real fire.
A wiec przerzucam do wprowadzenia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości