Kutsū

Moderator: Souei

Kamiru

Re: Kutsū

Post autor: Kamiru »

Podałem tyle, ile miałem w głowie w tamtej chwili.

Za miecz - 2200 ryo (wzorując się na sklepowych mieczach + kolor + robocizna)

Trutka - ranga A.

I teraz problem, bo po coś rozpisane są w końcu warunki tworzenia trutek, więc... Najpierw misja B po recepturę i pierwszą dawkę, a potem kupowanie kolejnych u medyka za... 500 ryo? Porcja starczałaby na x nałożeń. Albo rozwijasz iryo.
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Odzew autora?
0 x
Shizuo

Post autor: Shizuo »

Cena mieczyka ok. Trutka może być B? No i zdobycie na misji C? ;o
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Zdobycie na minimum B, nie kombinuj już.
0 x
Shizuo

Nie kombinuję, pytam innych. Bo jak na razie Kamiru wyraża główne zainteresowanie.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Propozycja Kamiru wydaje mi się rozsądna :) Chyba, że obniżyłbys nieco efekty, wtedy bym opuścił do B.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizuo

nah, niech będzie
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Na sam miecz z dodatkowym efektem ozdobienia akcept. Popieram zdanie przedmówcow. Na trutke conajmniej B, przygotowujesz ją albo płacisz hajsy a i tak starcza na np. 5 nałożeń, gdzie jedno nałożenie to walka. Nie oszukujmy się, ale to dobre, bo z taka trutka za jedna dawke (5 nalozen) mozesz rozwalic 5 osob ;)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizuo

Defru, własnie kazdy dowiedzial sie, ze ten przedmiot będzie na truciznę.
Dzięki kurde
0 x
Kaien

Poprawiłem. Defek pilnuj hajdów...
0 x
Kamiru

Czekam na wprowadzenie zmian.
0 x
Kaien

Na przedmioty Kuźni mam inny taryfikator. Po miesiącu bez odzewu mimo aktywności gracza uznam przedmiot za 'porzucony' i przeniose do archiwum.
Czas do 6 lipca.
0 x
Kamiru

Wywalam.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości