[ANKIETA] Misja Rangi E
Re: [ANKIETA] Misja Rangi E
Jestem za pierwszą opcją. Z perspektywy nowego gracza wydaje mi się ona znacznie ciekawsza, bo nikomu się chyba nie chce cały czas robić przy gospodarstwie na misji rangi D.
0 x
Lol, to lepiej robić misje E gdzie musisz zrobić sobie śniadanie xD
Na misjach D będziesz wyprowadzać psy i niańczyć dzieci które będą bawiły się nożem do masła (więc jest jakieś zagrożenie).
xD
Na misjach D będziesz wyprowadzać psy i niańczyć dzieci które będą bawiły się nożem do masła (więc jest jakieś zagrożenie).
xD
0 x
Może i jestem nowy, ale widzę, że ten Pan ma akurat problemy ze zrozumieniem tematu, który akurat ja śledziłem skrzętnie, bo odnosi się do poczatków moich postaci. Misja D miałaby zwiększony poziom, gdzie byłyby już walki z bandytami, a nie przynieś, zanieś, pozamiataj, jak to jest obecnie. Na przyszłość mniej lolowania, więcej czytania proszę.
xD
xD
0 x
Właściwie to zagłosowałem na 2, ale po głębszym przemyśleniu jestem zdecydowanie za 4 (nie wiem czy da się zmienić głos, ale jak tak to właśnie jesteśmy tego świadkami kappa )
0 x
Po dyskusjach z pewną osobą (którą gorąco pozdrawiam) podjąłem decyzję. Misje rangi E może i są fajne, ale teraz ich rolę pełnią misje rangi D, więc nie wiem czy jest sens wprowadzania dodatkowego "bytu", skoro można tylko wyskalować to co jest obecnie. No i jestem za zmianami, bo jak ta osoba zauważyła, są problemy z misjami rangi B (i w sumie ja również podzielam to zdanie). Więc po namyśle, jestem za zmianami, ale jestem przeciwny misjom rangi E (no i podobno startowe PH zostaną podniesione do 500+ - niby mówiłem, że chciałbym 400 PH i misje rangi E zamiast 500 PH, ale po namyśle jednak to 500 PH wydaje się rozsądniejsze). Nie przedłużając, opcja numer 4.
EDIT: Blejz, da się zmienić głos.
EDIT: Blejz, da się zmienić głos.
0 x
- Kisho
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
- Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 523#p38523
Opcja cztery, nie ma sensu tworzyć E skoro można zbalansować obecne.
0 x
Parafrazując Boginię.
Wiecie, że to w demokratycznym głosowaniu wybrano uwolnienie Barabasza? kappa
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Widzicie problem, że nie da się ich zbalansować, jedyne co obniżyć ich poziom co nie wyjdzie forum na dobre xD Stąd pojawiła się dodatkowa ranga. Problemem misji był nie tylko nudny start, ale i straszny rozstrzał w rangach. Dodanie dodatkowej nieco to zaciera nawet pomimo podniesienia punktów PH na rangę S.
0 x
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Ja również jestem przeciwny obniżaniu obniżaniu poziomu więc jestem zarówno głównie za 3, ale jak ma wygrać 4, a 3 nie może to liczcie głos do 1 i 2.
Chcecie zniszczyć Naruto Souls PBF.
To nie wyjdzie na dobre.
Chcecie zniszczyć Naruto Souls PBF.
To nie wyjdzie na dobre.
0 x
Cause i'm the real fire.
Mi generalnie też zależy na balansie, a nie na ułatwianiu gry. Oczywiście balans zakłada, że coś co jest zbyt trudne musi zostać ułatwione, a coś co jest zbyt łatwe utrudnione. Obecnie przeskok między misją rangi B, a misją rangi C jest zbyt wysoki. Trzeba go jakoś obniżyć. W zamian ... hmm ... no nie wiem. Obniżyć wynagrodzenie? Jeśli nie ma innej opcji, to zgadzam się ewentualnie na te misje rangi E, ale mój głos i tak jest przy opcji numer 4. Taka najbardziej neutralna mi się wydaje i uważam, że administracja czyli ludzie bardziej doświadczeni w prowadzeniu forum znają się na balansie lepiej ode mnie i dlatego to im zostawiam tą kwestię.
0 x
Ja to bym dał startowe 500PH, misje obecny poziom. Ewentualnie jak już było podnoszone wymóg że na misji rangi C nie może się pojawić technika wyższej rangi niż C. Poza wyjątkami jakimiś. Robisz 3 D fabułę i znowu ze 2 D i masz już 600PH. A z tym już możesz iść na C.
Mam propozycję:
Ogólnie to wydaje mi się że problem przeskoku między misjami jest taki że nie do końca wiesz czego możesz się spodziewać. Można dodać notatkę że misja rangi C- techniki wrogów do rangi C włącznie. Statystyki wrogów do 80 na jedną dziedzinę.
Misje rangi B- techniki do rangi B włącznie. Statystyki na jedną dziedzinę wroga do 140.
Osobiście myślę że poziomu misji nie warto zmieniać, ale wynagrodzenie już tak. Szczerze to zamiast 90 Ph na B widziałbym tam wartości 110-120.
Mam propozycję:
Ogólnie to wydaje mi się że problem przeskoku między misjami jest taki że nie do końca wiesz czego możesz się spodziewać. Można dodać notatkę że misja rangi C- techniki wrogów do rangi C włącznie. Statystyki wrogów do 80 na jedną dziedzinę.
Misje rangi B- techniki do rangi B włącznie. Statystyki na jedną dziedzinę wroga do 140.
Osobiście myślę że poziomu misji nie warto zmieniać, ale wynagrodzenie już tak. Szczerze to zamiast 90 Ph na B widziałbym tam wartości 110-120.
0 x
OPCJA 3. Nie mam bladego pojęcia po co komplikować coś na siłę, chyba że system jest już za stary, jak na dwuletnie forum i trzeba ruszyć dla zasady.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości