- Opcje do wyboru:
- Propozycja 1 ("Misja - Średnia, bezpieczna wartość progu PH aby wykonać misje")
- Misja rangi E - brak zagrożenia
- Misja rangi D - 600 PH
- Misja rangi C - 1200 PH
- Misja rangi B - 2200 PH
- Misja rangi A - 3600 PH
- Misja rangi S - 5000 PH
- Propozycja 2
- Misja rangi E - brak zagrożenia
- Misja rangi D - 600PH
- Misja Rangi C - 1200 PH
- Misja Rangi B - 2100 PH
- Misja Rangi A - 3300 PH
- Misja Rangi S - 4900 PH /// 5000 PH
- Propozycja 3 - Nie wprowadzamy Misji rangi E, zostajemy przy obecnych zasadach
- Misja Rangi D - brak zagrożenia
- Misja Rangi C - 700 PH
- Misja Rangi B - 1700 PH
- Misja Rangi A - 3300 PH
- Misja Rangi S - 4800 PH
- Nie wprowadzamy Misji rangi E, omówimy obecne wymogi i je dostosujemy dla graczy
[ANKIETA] Misja Rangi E
[ANKIETA] Misja Rangi E
Aby nie przedłużać, ankieta została założona aby ostatecznie podliczyć, kto jest za wprowadzeniem nowej kategorii misji, a kto jest przeciwny temu rozwiązaniu. Ankieta dotyczy dyskusji z tego wątku, tak więc jeżeli ktoś jest nie w temacie, może się zapoznać z informacjami. Głos będzie ważny dopiero gdy pojawi się tutaj również post użytkownika z oznaczeniem jaką wybrał opcję.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: [ANKIETA] Misja Rangi E
Zdecydowanie 4.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Również opcja 4.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Opcja 2 chociaż jakby weszła jedynka absolutnie mi to nie wadzi. Głównie głos poparcia dla idei misji E.
0 x
Troszkę trudno głosować w momencie kiedy chyba jeszcze nie ustalono co ze startowymi PH xD
Jak by było ich 500, to nie ma sensu zmieniać niczego. A jak ich nie ma to E są dobre.
Zagłosuje jak Venus, bo najbardziej jej pomysł mi się podobał
Jak by było ich 500, to nie ma sensu zmieniać niczego. A jak ich nie ma to E są dobre.
Zagłosuje jak Venus, bo najbardziej jej pomysł mi się podobał

0 x
Ciężko mi tak zdecydować bez większej ilości danych.
Czy ktoś mógłby dać jakąś bardziej szczegółową rozpiskę? W sensie, że wynagrodzenia za poszczególne misje (bo rozumiem, że po wprowadzeniu misji rangi E wynagrodzenia za inne rangi też się zmienią?).
No i czy ktoś mógłby powiedzieć co z podniesieniem początkowej ilości PH? Bo to niby się ze sobą wiąże. Chociaż może nie ... w sumie to już nie wiem.
Czy ktoś mógłby dać jakąś bardziej szczegółową rozpiskę? W sensie, że wynagrodzenia za poszczególne misje (bo rozumiem, że po wprowadzeniu misji rangi E wynagrodzenia za inne rangi też się zmienią?).
No i czy ktoś mógłby powiedzieć co z podniesieniem początkowej ilości PH? Bo to niby się ze sobą wiąże. Chociaż może nie ... w sumie to już nie wiem.
0 x
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
4 dla mnie. Pisałam już na konferencji, napisałam w temacie z misjami.
0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości