Wachlarz

Masaru

Wachlarz

Post autor: Masaru »

PROBLEM
Brak wymaganej siły. Skoro trzeba jej aż 35 do dużego kwadratowego shurikena, i 70 do wielkiego miecza który wymiarami jest podobny do złożonego wachlarza, to może by dodać wymóg siły podobny tutaj? Obrazek Nazwa: Wielki Wachlarz
Typ: Wachlarz, broń obuchowa
Objętość: Przedmiot musi być noszony na plecach, maksymalnie 2 sztuki naraz.
Waga Fūin: 60
Ninpō: Kenjutsu
Opis: Broń służąca użytkownikom żywiołu wiatru. Wzmacnia siłę technik fuutonowych, a do wykonania niektórych z nich jest nawet niezbędny. Pozwala również właścicielowi na unoszenie się w powietrzu.
Cena: 1000 Ryō

ROZWIĄZANIE
Dodać wymóg siły 60.
DODATKOWE UWAGI
Dodatkowo to może by ktoś dodał jakieś wartości w dziale z truciznami żeby było wiadomo ile trucizn idzie na senbony <delfineł>
0 x
Meido

Re: Wachlarz

Post autor: Meido »

Zmiana nerfi moją przyszłą postać kappa Nie zgadzam się. Liberum Veto!
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Wstępnie zgadzam się na 60 siły. Właśnie przeglądałem ten wątek i będzie trzeba zedytować cały temat, bo wartości nie są usystematyzowane - w niektórych wartości fuin bardzo się różnią, mimo że przedmioty są podobne, w innych występuje siła, a w innych nie. Tak wiec będzie trzeba tam jeszcze zajrzeć <notlikethis>

48h - 72h i do wprowadzenia, chyba że pojawią się uwagi.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Jak najbardziej 60 a przyglądniemy się wszystkim wartościom w wymaganiach dla broni by to unormować.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Do wprowadzenia. I właściwie opracowania całego działu - trochę to potrwa...
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Zmiany w dziale wyposażenia (broń drzewcowa, miecze, broń niestandardowa, dodatki) zostały wprowadzone.
Przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość