- Nazwa
- Buty Hopsasajki
- Typ
- Ubranie
- Ninpō
- Nopo
- Objętość
- 23
- Waga Fūin
- 44
- Zdobycie
- Misja C
- Opis Zakryte buty z twardego materiału sięgają do kostki. Z odgrodzonym utwardzanym noskiem dla niezdar często uderzających w kąty mebli. W tym przypadku to raczej mebel sie uderzy a niż my.
- Historia Buty te zostały znalezione w magazynie i uznane za wymyślny artefakt.
- Właściwości Buty te są zaklęte. Kiedy chakra zostanie przekazana w ich rejony, a któraś z nóg będzie dotykać ziemi spowoduje to wypchanie osoby za pomocą dość dużego kamienia wysuwającego się z ów dotonowej powierzchni. Wyrzucenie w połączeniu z odskokiem osoby może nabrać naprawdę wysokiego zasięgu jak i dobrze ułożone wypchać samuraja znacznie szybciej do przodu +20% szybkości w locie. Kost aktywacji 8% chakry.
Buty Hopsasajki
Moderator: Souei
Buty Hopsasajki
0 x
Re: Miecz króla
Po pierwsze uzupełnij opis tego przedmiotu. A po drugie rozwiń "zmacnianie wszystkiego o 4%". A, podaj też swoją propozycję ceny i/lub zdobycia.
0 x
Re: Buty Hopsasajki
Znowu się zaczyna...
Po pierwsze uzupełnij historię swojego przedmiotu, czyli to samo co było wcześniej z mieczem, wstawiasz niedokończone projekty. Już nawet nie będę się czepiał tego, że te opisy są często niesprecyzowane i niejasne, przeczytałem to dwa razy, by mieć pewność że dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.
"Buty te są zaklęte." Z regulaminu kuźni wynika, iż nie można robić magicznych przedmiotów, to nie forum Fairy Tail.
Właściwości tych butów wyglądają na zwykłą technikę dotonu, bo rzeczywiście tym właśnie jest ta właściwość. Chcesz mieć technikę dzięki które tworzysz odpychający Cię słup z dotonu? Od tego jest wt, a nie kuźnia. Do wyrzucenia.
PS. Nie wrzucaj, proszę, nieprzemyślanych przedmiotów, z niedokończonymi opisami i właściwościami z dupy... Najpierw przemyśl to co chcesz zrobić, a potem to rób, sprawdź 10 razy i dopiero wtedy wstaw do oceny.
Po pierwsze uzupełnij historię swojego przedmiotu, czyli to samo co było wcześniej z mieczem, wstawiasz niedokończone projekty. Już nawet nie będę się czepiał tego, że te opisy są często niesprecyzowane i niejasne, przeczytałem to dwa razy, by mieć pewność że dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.
"Buty te są zaklęte." Z regulaminu kuźni wynika, iż nie można robić magicznych przedmiotów, to nie forum Fairy Tail.
Właściwości tych butów wyglądają na zwykłą technikę dotonu, bo rzeczywiście tym właśnie jest ta właściwość. Chcesz mieć technikę dzięki które tworzysz odpychający Cię słup z dotonu? Od tego jest wt, a nie kuźnia. Do wyrzucenia.
PS. Nie wrzucaj, proszę, nieprzemyślanych przedmiotów, z niedokończonymi opisami i właściwościami z dupy... Najpierw przemyśl to co chcesz zrobić, a potem to rób, sprawdź 10 razy i dopiero wtedy wstaw do oceny.
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości