Pokeballe

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Pokeballe

Post autor: Vulpie »

Nazwa
Poké Ball
Typ
Pojemnik
Ninpō
PokeJutsu
Objętość
1
Waga Fūin
3
Opis Zwyczajny Poké Ball. Jest koloru biało-czerwonego. Wyglądem przypomina elektrycznego Pokémona Voltorba. Łatwo można go pomylić. Najlepiej za jego pomocą łapać tylko słabe Pokémony.
Cena
200 Ryō
Nazwa
Great Ball
Typ
Pojemnik
Ninpō
PokeJutsu
Objętość
1
Waga Fūin
3
Opis Ma o 50% większą moc niż Poké Ball. Jest koloru biało-niebieskiego z dwoma czerwonymi paskami na niebieskiej części. Służy głównie do łapania silniejszych Pokémonów jak np. Snorlax.
Cena
350 Ryō
Nazwa
Ultra Ball
Typ
Pojemnik
Ninpō
PokeJutsu
Objętość
1
Waga Fūin
3
Opis Ma dwukrotnie większą moc od Poké Balla. Jest koloru czarno-białego z dużą żółtą literą "H" na czarnej części. Dobrze nadaje się do łapania słabszych legend jak np. Articuno.
Cena
500 Ryō
Nazwa
Master Ball
Typ
Pojemnik
Ninpō
PokeJutsu
Objętość
1
Waga Fūin
3
Opis Za jego pomocą zawsze złapiemy każdego Pokémona, nigdy nie może chybić. Nie można nim złapać jedynie Pokémonów innych trenerów, ponieważ przy takiej próbie trener osłania ciałem swojego Pokémona. Jest koloru fioletowo-białego. Master Ball jest tak rzadki i potężny, że używa się go do łapania najpotężniejszych legend, takich jak Mewtwo czy Lugia.
Zdobycie
Wyprawa rangi A+
0 x
Midori

Re: Pokeballe

Post autor: Midori »

Szukam kogoś na zrobienie mi wyprawy A
0 x
Kyoto

Post autor: Kyoto »

Tez się zgłaszam na wyprawę A :v
0 x
Meido

Post autor: Meido »

To ja też idę na A kappa
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

A ja hapne 3 Ultra Ball
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

0 x
Ayato

Post autor: Ayato »

To ja poproszę 2 ultra, 2 great i jeden zwykły poke ball, razem 1900 Ryō.
0 x
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Post autor: Kisho »

To ja, jako biedny gracz, proponuję zmniejszenie cen wszystkich bali. Kto popiera?
0 x
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości