Tutaj trafiają wszystkie przedawnione wątki, które nie są już potrzebne, ale mogą się kiedyś do czegoś przydać. Znajdziesz tu dawne misje, przedmioty, techniki i karty postaci, które zostały odrzucone bądź zginęły one w fabule.
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik
Wiek postaci: 23
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Pół cycka.
Widoczny ekwipunek: Katana.
Multikonta: -

Re: Avatary i sygnatury robię

Post autor: Kyoko »

Służę pomocą!

Sygna:
Obrazek

Napisy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
0 x
Obrazek
Mowa | Myśl | Opis | Eargasm
#ee1818
Shinji

Post autor: Shinji »

Mam bojowe zadanie na avatar i sygnaturę jak mi postać podrośnie, ewentualnie na kolejną jeśli do tego czasu się jej umrze :v Jeśli jest taka możliwość przydałoby się zmienić kolorystykę oczu na renderze do avka z niebieskich na tą z jaką mamy do czynienia przy renderze do sygnatury. Liczę na coś pięknego jak poprzednie twoje prace <3

http://imgur.com/a/zwDQ8

Co do napisów myślałem nad czymś takim przy sygnaturze ewentualnie avku jak uznasz za stosowane:
„Life is a game, sometimes you need to reverse chessboard”

Przy avku jeszcze można pomyśleć o nick, ale miło by było gdybyś dała jeszcze czystą wersję.

Jeśli można liczyłbym na dyskrecję by z pompą za jakiś czas z tym wyskoczyć :v
0 x
Satori

Post autor: Satori »

Cześć to może i poproszę avatar i jakiś ciekawy podpis. Co do avataru mam kilka grafik. Co do podpisu, to możesz skorzystać z grafik, albo jak ci się chce daj coś od siebie. Jakiś klimat samurajski. Tak więc łap.
1
2
3

Nie wiele mogłem znaleźć , jest to Jin z Samurai Champlo.
0 x
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Post autor: Kisho »

No to i ja poproszę napisik do sygnaturki :) W kwestii wszystkiego zdaję się na Cb :V
"While everyone else is going to be taking life, I'm going to be saving it"
0 x
Obrazek
Gyo

Post autor: Gyo »

Dziękuję pani za piękna sygnaturkę <3
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik

Dla każdego coś dobrego!

Dla Satoriego:

Avek
Obrazek

Sygna
Obrazek

Dla Kisho:

Sygna
Obrazek

Niechaj Wam służy!
0 x
Obrazek
#ee1818
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Post autor: Kisho »

Dziękuję ^^
0 x
Obrazek
Midori

Post autor: Midori »

zwykły

render

Interesuje mnie wycięcie identyczne jak te które w tym momencie mam. Nie jestem pewny rendera ale podaje bo wiadomka ty jesteś grafik i może ci to ułatwić. Nie wiem czy napis to dobry pomysł. Może zrób wersję z i bez. Text "Zepsucie w ludziach wypełnia mnie najwyższą nienawiścią"(Może na dole by zasłonić za wiele i by dalej widać było szate). Delikatny gif spoko. Podoba mi się gif u Tenka na ava. Delikatny i subtelny. I to chyba wszystko ^^

ps. Jak wycinałem u siebie to musiałem lekko zwężyć by było tak.
0 x
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik

Proszzzz.
Obrazek Obrazek
0 x
Obrazek
#ee1818
Arata

Post autor: Arata »

Czy byłabyś w stanie dodać do avatara blizny? Żadnych napisów i tekstów nie potrzebuję, a chciałbym, żeby mały Arata wyglądał na obrazku tak, jak go opiszę w karcie. Jeśli chodzi o twarz, to byłaby to jedna, poprzeczna blizna gdzieś w połowie nosa, po prawej stronie twarzy znajdują się za to trzy pionowe blizny po pazurach (jedna przechodziłaby przez wargę) i kończyłyby się na szyi. Dodatkowo jedna blizna znajduje się na lewym policzku Araty, pod skosem. Rozumiem, że to dużo roboty zarówno graficznej, jak i logistycznej, żeby to wszystko rozmieścić, ale w razie gdyby to jakoś nie pasowało do arta, to tych blizn może być mniej. Jeśli miałabyś jeszcze ochotę, to liczne blizny na rękach też byłyby fajne. On ogólnie jest cały w bliznach, więc klatka piersiowa i ręce są zakrywane bandażami. Tutaj podrzucam obrazek: http://i.imgur.com/h1P3MN6.jpg

Aaaaaaaaaaaaa. I jeszcze oczy na żółte, jeśli się da. Dziękuję.
0 x
Asuka

Post autor: Asuka »

Hej :3 Jeśli masz chwilkę, chciałabym poprosić o avatar i sygnaturkę. Zasadniczo jedyne na czym mi zależy, to napisy i małe zmiany kolorów, ale jakbyś miała jakąś własną twórczą wizję, to też masz moje "przyzwolenie" ;)

1. https://imagizer.imageshack.us/v2/175x3 ... Jm6tEK.jpg - na avatarze poprosiłabym imię mojej postaci i małą czcionką "You have to stay faithful to what you're working on." Najlepej litery w barwie białej, lub żółto-złotawej. Myślałam też nad animacją, np. jesiennych liści, ale nie wiem, czy wkompnowałoby się to zbytnio.
2. https://imagizer.imageshack.us/v2/600x1 ... 9XW9q2.jpg - co do sygnaturki, potrzebuję jedynie zmiany barw na czarno-szare + ew. napisu "Sometimes glass glitters more than diamonds because it has more to prove.", całkiem sporą czcionką, w kolorach takich samych jak napis na avatarze.
0 x
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik

Dla Asuki:

Avek
Obrazek

Sygna
Obrazek

Niechaj służy.
0 x
Obrazek
#ee1818
Gon

Post autor: Gon »

Obrazek
Dałoby wyciąć twarz na avatar i dodać napis Gon?
0 x
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik

Dwie propozycje, choose one. kappa
ObrazekObrazek
0 x
Obrazek
#ee1818
Senshizu

Post autor: Senshizu »

To

tylko nie wiem jak to wciąć... Bez napisów. reszta jak lubisz. może być tak
0 x
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość