Junjin Rokju

Moderator: Souei

Teien

Junjin Rokju

Post autor: Teien »

Nazwa Jutsu: Junjin Rokju
Dziedzina: Genjutsu
Ranga Jutsu: B
Zasięg Jutsu: 25 metrów
Koszt chakry: C: 35% | B: 25% | A: 17% | S: 15% | S+: 5% | (4% za turę)
Opis: Proste Genjutsu mające na celu dezorientację mózgu i wzroku. Bowiem zmienia ono totalnie układ otoczenia. Coś jakby krzywe odbicie rzeczywistości, zmiana kierunków świata. Prosty przykład: prawo to teraz lewo i odwrotnie, prosto to teraz tył i odwrotnie, góra to teraz dół i odwrotnie! W takim wypadku, by ofiara techniki mogła trafić użytkownika potrzeba po prostu zaatakować przeciwną stronę.

Wady:
-My również jesteśmy pod wpływem tej techniki, lecz znamy ją dokładnie i możemy w niej walczyć
-Bijuu/CS po aktywacji anulują iluzję
-Kai dezaktywuje iluzję
-Doujutsu rozpoznają iluzję i mogą dostrzegać świat normalnie po pierwszej turze
-Zżera więcej chakry
-Po kilku turach przeciwnik może zorientować się o co tutaj chodzi, czyli w kierunkach.

Zalety:
-Opis
-Rzucamy iluzję za pomocą gestu
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=363
0 x
Kamiru

Re: Junjin Rokju

Post autor: Kamiru »

Zasięg 25 metrów, reszta ok.
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Po jakimś czasie i chwili zrozumienia tego mechanizmu ofiara się do niego przyzwyczai. Nie będzie to nagłe, ale wystarczy kilka spokojniejszych tur. Taki dopisek byłby mile widziany.
0 x
Teien

Jeśli oczywiście zrozumie, że rzucany kunai we mnie jakimś cudem nie trafia, no to nie ma problemu.

Edit poleciał
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Akcepto.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Teien

W sumie to niepotrzebnie wrzuciłem za pomocą Shara, bo jest kanon pozwalający robić takie rzeczy xD
Więc edit poleciał.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Po zmianach - Akcept
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Akcept
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Akcept. Jesli nie ma uwag - przenosimy.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości