Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
Tak więc zgłaszam się

Kilka słów o mnie. Mam 19 lat na imię Dominik, studiuję IT na PJWSTK w Gdańsku.
Zalety:
- Perfekcjonizm, jak już coś robię to zazwyczaj dobrze
- Byłem adminem jakoś 1,5-2 lata z przerwami na forum opartym całkowicie na mechanice. Co za tym idzie akurat dział odpowiadający za techniczne aspekty forum to moja bajka. Wieczne użeranie się z rakami we własnych technikach, dobra znajomość mechanik rządzących się walkami, które są podobne na każdym pbf Naruto i doświadczenie w reworkach jakie by one miały nie być
- Podstawowa znajomość: HTML, PHP, CSS, C++, Java (nie JavaScript używany na stronach www), SQL. Wystarczająca by coś ewentualnie zmodyfikować jeśli zaistnieje taka potrzeba. Zakładając, że forum przetrwa będzie się to tylko zwiększać.
Wady:
- Czasami pajacuję. Niezależnie od pozycji zawsze byłem sobą. Na GN, byłem jednym z najbardziej luźnych adminów.
- Używam przekleństw, niektórym może przeszkadzać
- Krótka gra tutaj, a co za tym idzie przysłowiowo gówno wiem o tym forum. Nie jest to aż tak wielka wada bo to zwykła moderacja więc jest zwierzchnik, który wprowadzi
Zalety:
- Perfekcjonizm, jak już coś robię to zazwyczaj dobrze
- Byłem adminem jakoś 1,5-2 lata z przerwami na forum opartym całkowicie na mechanice. Co za tym idzie akurat dział odpowiadający za techniczne aspekty forum to moja bajka. Wieczne użeranie się z rakami we własnych technikach, dobra znajomość mechanik rządzących się walkami, które są podobne na każdym pbf Naruto i doświadczenie w reworkach jakie by one miały nie być
- Podstawowa znajomość: HTML, PHP, CSS, C++, Java (nie JavaScript używany na stronach www), SQL. Wystarczająca by coś ewentualnie zmodyfikować jeśli zaistnieje taka potrzeba. Zakładając, że forum przetrwa będzie się to tylko zwiększać.
Wady:
- Czasami pajacuję. Niezależnie od pozycji zawsze byłem sobą. Na GN, byłem jednym z najbardziej luźnych adminów.
- Używam przekleństw, niektórym może przeszkadzać
- Krótka gra tutaj, a co za tym idzie przysłowiowo gówno wiem o tym forum. Nie jest to aż tak wielka wada bo to zwykła moderacja więc jest zwierzchnik, który wprowadzi

0 x
Nieaktualne.
0 x
Zgłaszam się do WT, nikt inny jak ryboludź wyłapie raki kappa
doświadczenie mam, długie i owocne przynajmniej według mnie, na forum jestem codziennie, jak nie przy kompie to z telefonu jak jest wolna chwila w pracy czy autobusie, w sumie tyle ^^
doświadczenie mam, długie i owocne przynajmniej według mnie, na forum jestem codziennie, jak nie przy kompie to z telefonu jak jest wolna chwila w pracy czy autobusie, w sumie tyle ^^
0 x
Zgłaszam się do kuźni, doświadczeń nie mam dużych, ale od czegoś trzeba zacząć, no nie? A na samych broniach to myślę że się znam, więc będę nerfił raki i będzie gitez ;p
0 x
Jakby co to na przyszłość zgłaszam się do WT lub kuźni. ELO POZDRO ;p
0 x
Jeżeli będzie miejsce, to mogę spróbować, w kuźni to ostatnio mało piszą ;d
0 x
Aj waj, jak ogarnę życie (czyli zacznę studia, wof wof) to mogę wpadać i nerfić
0 x
Jestem rakiem, kiedyś robiłem w tym fachu, być może znowu mnie przyjmiecie.~
Sekki here
Sekki here
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości