I bureikā

Moderator: Souei

Kamataro

I bureikā

Post autor: Kamataro »

Trucizna

Nazwa: I bureikā
Działanie: Trucizna wymusza wymioty na osobie nią potraktowanej. Dzieje się tak, ponieważ substancja powoduje skurcz górnej części jelita cienkiego. Pokarm nie jest w stanie wydostać się z żołądka i ciało uznaje, iż spożyło coś nienaturalnie dużych rozmiarów. Naturalną reakcją obronną organizmu są właśnie wymioty.
Proponowana ranga: Ranga D
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: I bureikā

Post autor: Vulpie »

Zanim stworzysz przedmiot w kuźni przeczytaj jej regulamin -> http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=43&t=79
Nieodpowiedni szablon lekko kłuje w oczy, nie sądzisz? :D
0 x
Kamataro

Post autor: Kamataro »

O przepraszam, ale stosowałem się do szablonu znajdującego się w tym temacie: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=24&t=188 (na dole strony). Jednak oczywiście dostosuje się do nowych wymagań. Rozumiem, że trucizny zaliczamy do medykamentów?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Dokładnie, zastosuj proszę pod nowy szablon ;)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Proszę dać znać, kiedy będzie można oceniać.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ponawiam. W przypadku braku odpowiedzi do usunięcia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Wywalam.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości