Prośby do administracji
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: Prośby do administracji
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
- Kyoushi
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
Moja prośba została całkowicie olana, nie godzi się tak droga administracjo.
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij...

- Ero Sennin
- Support
Wybacz, Kyoushi.
Była dyskusja o Twoim tworze na konferencji, ale najwidoczniej panowie nie przekazali swoich myśli w postach. Rzecz jasna pogonię do działania.

0 x
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
Ukryty tekst
0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
@Kan@
Mogę poprowadzić Galę Letnią? *kaszel* Co z tego, że ja ją wymyśliłam *kaszel* *kaszel*
0 x
Chciałbym poprosić o możliwość prowadzenia 2 kont na raz, myślę że się wyrobię i raczej nie powinno być problemu, tym bardziej że zbliżają się wakacje! Ogólnie mija już 3 miesiąc jak tutaj gram na tym koncie, do tego można dodać jeszcze 1 miesiąc na poprzednim i jest ta 1/3 roku
Szybko ten czas leci, co do drugiego konta to chciałbym grać klanem Uchiha, ponieważ zacząłem grać na SW właśnie z fascynacji do czerwonych oczu @.@, ale zmieniłem na Jashinistę (tak wiem, jestem dziwny xd). Oczywiście wiem że postacie nie mogą się nigdy spotkać, wymieniać itemami itp. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy :3

0 x
- Ero Sennin
- Support
Czas dać do tej pory zebraną fabułkę do oceny, żeby nie mieszać, skoro od jutra posty liczą się podwójnie .__.
Kira wraz z Muraiem wykonują swoją pierwszą wspólną misję i dzielą się wrażeniami. Przy okazji dowiadują się, że czekoladki, które dostał Murai od tajemniczej wielbicieli, są nasączone afrodyzjakiem. Tylko czy Murai przetłumaczy małej dziewczynce to, co właśnie widziała? 3 posty
Po wykonaniu drugiego zadania, Murai zabiera Kirę do sklepu z wyposażeniem dla shinobi, aby mogła sobie kupić coś za zarobione pieniądze. 1 post
Dom Murai. Oboje wracają z misji, aby dalej uczyć się żyć we własnym towarzystwie. Pewnego dnia Kira budzi się i przekonuje, że Murai gdzieś wyszedł i zostawił ją samą. Dziewczynka wykorzystuje ten czas na poszukanie sobie zajęcia. Kiedy wraca, Muraia nadal nie było w domu, więc decyduję się na próbę podniesienia swoich umiejętności, a potem na siłę szuka sobie zajęcia, czekając na powrót opiekuna, który w końcu się zjawia. 17 postów (posty z misji i treningów nie były wliczane)
Wioska Kakuzu. Kira i Murai ruszają na spotkanie z Liderem, który jakiś czas temu zaprosił Muraia do siebie. 2 posty
Razem: 23 posty
Kira wraz z Muraiem wykonują swoją pierwszą wspólną misję i dzielą się wrażeniami. Przy okazji dowiadują się, że czekoladki, które dostał Murai od tajemniczej wielbicieli, są nasączone afrodyzjakiem. Tylko czy Murai przetłumaczy małej dziewczynce to, co właśnie widziała? 3 posty
Po wykonaniu drugiego zadania, Murai zabiera Kirę do sklepu z wyposażeniem dla shinobi, aby mogła sobie kupić coś za zarobione pieniądze. 1 post
Dom Murai. Oboje wracają z misji, aby dalej uczyć się żyć we własnym towarzystwie. Pewnego dnia Kira budzi się i przekonuje, że Murai gdzieś wyszedł i zostawił ją samą. Dziewczynka wykorzystuje ten czas na poszukanie sobie zajęcia. Kiedy wraca, Muraia nadal nie było w domu, więc decyduję się na próbę podniesienia swoich umiejętności, a potem na siłę szuka sobie zajęcia, czekając na powrót opiekuna, który w końcu się zjawia. 17 postów (posty z misji i treningów nie były wliczane)
Wioska Kakuzu. Kira i Murai ruszają na spotkanie z Liderem, który jakiś czas temu zaprosił Muraia do siebie. 2 posty
Razem: 23 posty
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Ero Sennin
- Support
Użytkownicy przeglądający to forum: Brook i 5 gości