Style walki

Kaori

Style walki

Post autor: Kaori »

PROBLEM
Style walki w tych samych wątkach co jutsu. Przykładowo może być to mylące, gdy Kenjutsu - Chanbara jest wrzucone jako przypisane jutsu rangi D w spisie technik Kenjutsu. Może to mocno namieszać nowym graczom (i nie tylko) w głowie, gdyż nie wlicza się jako technika. Mam nadzieję, że udało mi się to napisać w miarę zrozumiale.

ROZWIĄZANIE
Wywalenie stylów walki z tematów, w których są jutsu i utworzenie jednego zbiorczego (lub dwóch, dla Taijutsu i Bukijutsu).
0 x
Shizusen

Re: Style walki

Post autor: Shizusen »

Jestem za. Wrzucić style w osobny temat podzielić go na tai itp i po prostu napisać wymaganie ów dziedziny na D w wymaganiach. Sam miałem chwilową rozkmine czy muszę na start wbić te tai by odblokować sobie styl. To będzie proste do zrobienia bo tylko wytnij wklej a jakże pomocne.
0 x
Shin

Post autor: Shin »

Mówiąc szczerze to ja nie widzę problemu. Wszystko jest dla mnie jasne, jeszcze dopełnione samouczkiem. Jestem na "nie".
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Aby móc używać technik z stylu walki trzeba mieć wpierw technikę z danym stylem, która nie daje niczego więcej niż właśnie tego dostępu stąd pojawia się w tamtym miejscu
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Jak to? Przecież poprzedni admini mówili, że to nie technika? W sensie przy sprawdzaniu KP.
0 x
Kaori

Post autor: Kaori »

Kan, w tym właśnie tkwi problem. Mam styl wpisany w polu "styl walki", ale do tego miałem na początku 5 jutsu, które są przydzielone każdemu nowemu. Więc tak jakby ten styl nie zajął mi slotu. Dlatego proponuję jakoś ujednolicić ten system. Poza tym:
Mam go na randze E, a mimo to mam bonus i nikt do tej pory nie uznał tego za błąd.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

W związku z brakiem daleko idących wniosków i jakiegokolwiek zainteresowania, przenoszę na wysypisko.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości