Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Prośby do administracji

Post autor: Vulpie »

@ Ichirou
  Ukryty tekst
@ Kari
  Ukryty tekst
0 x
Ryūji

Post autor: Ryūji »

PH za fabułę
KLIK liczba postów 5
KLIK liczba postów z interakcją 5
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ryūji,
[uhide=Ryūji]posty z treningami nie są liczone jako punkty za fabułę, stąd też wypada Ci tam jedynie jeden post.
Łącznie otrzymujesz 4PH.
I jeszcze jedno:
"Uprzejma prośba w stronę graczy - wrzucajcie kilka przeprowadzonych fabuł, dzięki czemu dostaniecie jednorazowo większą ilość PH, niż za wrzucenie jednej czy dwóch, krótkich fabularnych spotkań" - masz napisane w poście otwierającym. ;)[/uhide]
0 x
Kira

Post autor: Kira »

Oki. Moja loli zaczęła fabułkę i daję pierwsze posty do oceny :3

Kira ucieka z rodzinnej prowincji, aby odnaleźć miejsce, gdzie chociaż przez pewien czas byłaby bezpieczna. Nie wiedząc w jakim kierunku zmierza, wreszcie trafia na pustynię. Niestety, rany, brak prowiantu i ogólne wycieńczenie organizmu sprawiają, że dziewczyna dłużej nie ma siły już iść i w końcu pada bez sił na piasek. Nie ma nawet pojęcia, że jest blisko szlaku transportowego i może ktoś ją odnajdzie. Tym kimś okażę się Murai, wracający akurat z ogarniętego wojną Sachū no Senjō. Jak się potoczy to spotkanie? 3 posty

Szlak w Ryuzaku no Taki. Murai zabiera Kirę ze sobą, a dziewczynka próbuje go przekonać, żeby zajął się nią do czasu aż wyzdrowieje, oferując przy tym zapłatę za jego trud. 1 post

Dom Muraia. Kira dobija targu z Kakuzu, który zabiera ją do siebie, aby pomóc jej wyzdrowieć. Nie ma jeszcze pojęcia, że dziewczynka będzie chciała owinąć go sobie wokół małego paluszka. Ostatecznie Murai zgadza się przygarnąć Kirę na stałe, w zamian za wsparcie jej umiejętnościami. 15 postów

Targowisko. Murai zabiera Kirę na zakupy. Nie ma jednak pojęcia, że u dziewczynki występują stany lękowe na widok tłumów ludzi i że Kira może ze strachu zrobić komuś krzywdę. 4 posty

Dom Muraia. Kira, wraz ze swoim nowym opiekunem wraca po zakupach do domu. Dziewczynka od razu ubiera się w nową sukienkę, niezwykle szczęśliwa z całej tej sytuacji. Murai zaś postanawia sprawdzić, co jego nowa podopieczna potrafi w kwestiach bojowych. 9 postów

Razem: 32 posty
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Kira
  Ukryty tekst
0 x
Kari

Post autor: Kari »

@Kan
W takim razie proszę o możliwość napisania od nowa KP na moim multi, rezygnuję z klanu Nara. Postanowiłem spróbować czegoś... innego :)

+ zmiana nicku z "Shikayume Nara" na "Nemo"
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Kari
  Ukryty tekst
0 x
Setsu

Post autor: Setsu »

No bo... bo... bo no... że druga postać? o.o

*czeka na bycie zmiażdżonym*
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Setsu
  Ukryty tekst
0 x
Jerini

Post autor: Jerini »

Można prosić o zmianę loginu na Jerini?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Jerini
Wybacz, że tak długo nie było mnie trochę, a żaden inny admin tego nie zrobił. Leniwe buły no :c
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Reika
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Yuusha

Post autor: Yuusha »

Bry. Ja to bym chciał składać prośby o przyznanie mi możliwości zrobienia multi. I tak - wiem, że może za wcześnie i w ogóle, Reika też mi coś o tym gadała, ale i tak spróbuję. Najwyżej administracja odrzuci prośbę, to się zgłoszę później ponownie. Ale wracając: nudzi mi się i wpadł mi do głowy zamysł nowej postaci, którą bym z chęcią pohasał po fabule. Raczej nie oleje sprawy, jak i forum, bo w sumie to olałem już inne forum (czy tylko mnie to źle zabrzmiało?) na którym siedziałem dłuższy czas na rzecz SW. I planuje tu zostać tu końca. Także ten, niskie pokłony i prosić o pozytywne rozpatrzenie.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości