Ukryty tekst
Watashi no Kiseki
Moderator: Souei
Re: Watashi no Kiseki
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nazwa Jutsu: Watashi no Kiseki
Dziedzina: Fuuinjutsu/Klanowa - Hyuuga
Ranga Jutsu: C
Zasięg Jutsu: -
Koszt chakry: E: 25% | D: 20% | C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3%
Opis: Prosta technika z zakresu Fuuinjutsu, przemieszanego z technikami klanowymi rodu Hyuuga. Użytkownik po złożeniu parędziesięciu pieczęci, oraz pozbawieniu siebie małej części chakry, pieczętuje swe Dou w sobie. Działa to w ten sposób, że gdy użytkownik umrze, bądź jego oczy zostaną wyrwane, Byaukugan traci swe właściwości. Dzięki tej technice użytkownik może także aktywować Byakugan siłą woli.
Wady - gdy użytkownik umrze i zostanie wskrzeszony, straci Byaku.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=498#p1721
Dziedzina: Fuuinjutsu/Klanowa - Hyuuga
Ranga Jutsu: C
Zasięg Jutsu: -
Koszt chakry: E: 25% | D: 20% | C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3%
Opis: Prosta technika z zakresu Fuuinjutsu, przemieszanego z technikami klanowymi rodu Hyuuga. Użytkownik po złożeniu parędziesięciu pieczęci, oraz pozbawieniu siebie małej części chakry, pieczętuje swe Dou w sobie. Działa to w ten sposób, że gdy użytkownik umrze, bądź jego oczy zostaną wyrwane, Byaukugan traci swe właściwości. Dzięki tej technice użytkownik może także aktywować Byakugan siłą woli.
Wady - gdy użytkownik umrze i zostanie wskrzeszony, straci Byaku.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=498#p1721
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ukryty tekst
0 x
Arafine, Natsume, albo Itami? Jeszcze jedna parafka 

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Brook i 6 gości