Wiosenna gala zimowa!

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Wiosenna gala zimowa!

Post autor: Vulpie »

Halo halo! Witam wszystkich serdecznie.
No więc tak, co tutaj dużo mówić. Kontynuujemy naszą zabawę z poprzednich edycji, ale dla tych co nie byli wtedy na forum mogę przypomnieć wszystko, czyli mamy kategorie, a wy przydzielacie kto wam najbardziej pasuje do podanego w tym miejscu opisu. Więc, głosujemy, głosujemy! Czas - do 26 marca!

1. Tytuł Miss Wiosny - Chyba nie trzeba tłumaczyć, że chodzi o dziewczynę, która jest spełnieniem waszych marzeń. Piękności, której avatary zawsze się wam podobają oraz która jest chodzącym ideałem.

2. Tytuł Mistera Wiosny - Mali chłopcy zawsze chcieli być tacy jak on. Najlepszy wzorzec, przystojniak, którego avatary zawsze powalają, w dodatku na chacie jest kimś kogo wszyscy lubią.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Osoba, którą zawsze widzicie na czacie, taka osoba zawsze z nami przebywa i jest bardzo aktywna w życiu forum.

4. Tytuł Łamagi Wiosennej - Tutaj głosujemy na kogoś, kto naprawdę spartaczył to czym się zajmował, lub po prostu wykazał się byciem... no... łamagą.

5. Wiosenny Podrywacz - Nie trzeba tłumaczyć. Osoba o tak smooth tekstach, że każdego potrafi zachęcić do tego, tamtego i owego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

6. Mocarz - Ktoś z kimś nie moglibyście się mierzyć. Znacie osobę będącą waszym zdaniem najpotężniejsza? To oddajcie na nią głos.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Osoba najlepiej odgrywająca swoją rolę. Trzyma się określonego przez siebie charakteru, nawet jeśli sytuacja jest niekomfortowa on/ona zawsze najlepiej odgrywają swoją postać.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Osoba najlepiej odgrywająca swoją rolę. Trzyma się określonego przez siebie charakteru, nawet jeśli sytuacja jest niekomfortowa on/ona zawsze najlepiej odgrywają swoją postać.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Pomocna, sympatyczna, lubiana takie cechy ma osoba, którą powinniście wybrać.

10. Darth Vader - Najprawdziwszy zabójca, któremu nikt nie dorównuje. W swojej karierze pozbawił wiele osób ulotnych żyć.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Widzieliście najpiękniejszy, najbardziej wyjątkowy podpis w życiu, a może na czyiś awatar wpatrujecie się godzinami? Jeśli tak to zagłosujcie na niego, może uda mu się wygrać?

12. Hardkor Maruda - Znacie prawdziwą zrzędę, dziada patentowanego, a może istnieje postać, która zawsze marudzi. Oddajcie na nią głos.

13. Nieogar - Znacie osobę, która nie jest obeznana w temacie, a się wypowiada? Może spotkaliście kogoś takiego, że po jego wypowiedziach wasza buźka przypomina facepalm? Oddajcie głos na osobę, która pomimo, że nie zna forum, wymądrza się na wiele tematów.

14. Najlepszy Game Master - Byliście na misji i uważacie, że nie było lepszej? Prowadzący sprawił wam niesamowite wrażenia? Głosujcie na najlepszego MG!

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Widzieliście kiedyś na forum/fabule kogoś, kto się wyróżnia? Niesamowity wygląd, dziwne zachowanie to właśnie takiej osoby poszukujemy do tej kategorii.

16. Złoty Leniwiec - Kategoria została specjalnie założona dla tych, co lubią się obijać i nie odpisywać latami. Znacie osóbkę, która długo nic nie robi, a może nie odpisuje wam na czas, dajcie jej głosa.

17. Złoty Pracuś - Ktoś ciągle pracuje? Pojawia się wszędzie, proponuje zmiany, wprowadza i naprawia? Skoro tak to zagłosujcie na niego!

18. Śmieszek - Wiecznie wesoły, zawsze dowcipny i poprawia humor wszystkim na forum.

19. Zmartwychwstały - Zniknął, ale powrócił

Oczywiście, tak jak poprzednio, głosy proszę podsyłać w uhide, razem z uzasadnieniem czemu się zagłosowało tak, a nie inaczej. Te najlepsze/najśmieszniejsze będą publikowane, żebyśmy wszyscy mogli się wspólnie pośmiać :D
Nie można głosować na siebie, NA JEDNĄ OSOBĘ MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO TRZY RAZY. Niech każdy ma szanse :D

Template:
Lista osób, które zagłosowały:
- Arinori
- Hana
- Heiji
- Hikari
- Ichirou
- Inoue
- Kamiru
- Kari
- Keade
- Kirito
- Kuroi Kuma
- Murai
- Nao
- Natsume
- Nikusui
- Okami
- Reiji
- Reika
- Ryu
- Ryūji
- Setsu
- Shigeru
- Tsukune
- Yoichi
- Yūji
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Re: Wiosenna gala zimowa!

Post autor: Nikusui »

Gala otwarta <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Inoue

Post autor: Inoue »

1. Tytuł Miss Wiosny Nikusui - każdy zna, każdy podziwia hahaha :D

2. Tytuł Mistera Wiosny Natsume - jego głos mówi za siebie haha

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - ni wiem

4. Tytuł Łamagi Wiosny Mei - zawsze XD nie znalazłam bardziej pasującej osóbki xD

5. Wiosenny Podrywacz Ichirou - te podrywy Yoichiego są naprawdę romantyczne!

6. Mocarz Yoshimitsu - dla mnie zawsze będzie mocarzem, genjutsu so OP :D

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku Hitomi - ładne opisy, postać mocno sympatyczna i charyzmatyczna. Jakoś "wpadła mi w oko"

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku Yoshimitsu - niezmiennie :D Kto lepiej odgrywa swoją psychopatyczną postać jak nie on?

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum Mei - zawsze wprowadza taką ciepłą aurę :D

10. Darth Vader Yoshimitsu - nadal nie znalazłam kogoś bardziej mrocznego haha.

11. Najlepsza sygnatura/avatar Kaede - prosty i ładny. Podoba mi się ta kreska

12. Hardkor Maruda Ryu - nie ma tematu w którym by nie marudził haha

13. Nieogar -

14. Najlepszy Game Master Kamiru - ładne misje, długie i częste.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci -

16. Złoty Leniwiec -

17. Złoty Pracuś Natsume - jeju co on się napracował ostatnio, tyle kilobajtów tekstu stworzył. Szacuneczek :D

18. Śmieszek Yoichi - jak tylko zjawi się na SB to od razu się robi zabawnie XD

19. Zmartwychwstały Ryu - ostatnio wrócił ;)
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

1. Tytuł Miss Wiosny - Ciężki wybór, bo jak ktoś jest głodny to wszystko zeżre... xD Powiedzmy, że inaczej niż zwykle - nie zagłosuję za seksapilem, a za urokliwością. Mei. Masz, mój głos. Nie spier... tego.

2. Tytuł Mistera Wiosny - Ichirou. Bez dwóch zdań. No już z dwoma. A nawet trzema i czterema. Tytuł mistera wędruje między mną, a nim, więc ekhem...

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kamirczak. Bez kitu. Kiedy nie wejdę na forum, to on jest zalogowany. A jak go nie ma to na chwilę. I ciągle coś grzebie. A to pomysł, a to reworki, a to misje. Forum 1:0 Życie.

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Reiji. Dlaczego? Na eventcie wziął kuszę i chciał strzelać bez bełtów. xDDDD Pozdrawiam cieplutko, besos.

5. Wiosenny Podrywacz - Hmmm... jeżeli ktoś kogoś podrywał, to tytuł powinien być "podrywaczka". Nikusui i jej próby poruszenia drewnianego serca Shigeru. I pewnego pnącza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

6. Mocarz - Niech pomyślę... Kamirczak. No lol, na eventcie było dwóch przeciwników, którzy mieli zatrzymać grupę. Pierwszego pokonał w 2 tury, drugiego (final bossa numer dwa) pokonał praktycznie samemu. Przewidywałem, że wraz z Natsu będą mieli problemy, a ten go ścisnął. Omal nie umarł, ale lel - wyeliminował.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Hitomi, bo niby taka potulna i milutka, a jednak potrafi być twarda. A przynajmniej tak głosi jej charakter. No i fajna zabawa skrajnościami. MIEJ MÓJ GŁOS I MOJE DZIECI.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Bez wątpienia i sekundy zawahania - Natsume. Nie muszę chyba tłumaczyć, ale i tak to zrobię. Pozornie prosty charakter, taki... nieszczególny, ale w rzeczywistości jest najbardziej wyraźny spośród wszystkich tych fikuśnych osobowości. Natsume ma dwie twarze i każdą potrafi w postach ładnie zaznaczyć.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hym, hym, hym... kto jest teraz takim duszkiem? Ciężko stwierdzić kto jest przez wszystkich lubiany. Jednak wydaje mi się, że z Ichirou każdy potrafi się dogadać, bo to równy gość. Lubię typa. I MA FAJNY TYŁEK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

10. Darth Vader - No cóż, zgonów na Shinobi-War to malutko. MG nie policzę, bo to inna sprawa, ale najbliżej zabijania innych graczy był Yoshimitsu. Ciężko zdecydować.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Ciężko mi zdecydować dlatego wybiorę Shigeru. Prosty avek, prosta sygna, ale estetyczne, arty ładne, bez przesady. Podoba mi się.

12. Hardkor Maruda - Hakai. "Hurr durr Haretsu zniszczone", a później sam nerfi mocniej. XDDDD Golden.

13. Nieogar - Ryu. No bez kitu, ten tytuł jest stworzony dla tego człowieka. I on dla niego. Kutwa przeznaczenie. XD

14. Najlepszy Game Master - No i mam zagwozdkę... Natsume czy Kamiru? Natsume poprowadził WSPANIAŁY event, ale jest adminem fabularnym, więc od parady tego tytułu nie ma, a Kamirczak prowadzi szalenie ciekawe i kreatywne misje jako osoba zajmująca się reworkami. Natsu już zebrał swoje oklaski, niech zdobędzie je teraz Kamirczak.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ningyo. Zazwyczaj Inu albo Tamiko, ale teraz pojawiła się kobieta udająca faceta z syndromem MARIONETKI MASTER RACE. Wygrywa.

16. Złoty Leniwiec - Ariś, czyli Arinori. Jeden post w misji na tydzień? Dwa? No, no właśnie.

17. Złoty Pracuś - Natsume. Poprowadził event, prowadzi akcje fabularne, opisał do kroniki cały wpis i międzyczasie opracował coś, co jest jeszcze ukryte w niewidzialnej strefie. Ten leniwiec tak na niego podziałał. XD

18. Śmieszek - Hmmm... na Kamirczaka już głosować nie mogę, bo zazwyczaj z nim sobie hehszkuję (bo ciągle jest na forum), więc wybiorę Arinoriego. Z nim też dobrze jest sobie poheheszkować. HEHESHKY

19. Zmartwychwstały - Nie wiem, nie wiem... nie wiem kto wrócił, a kto był wcześniej, bo sam miałem przerwę. xD Wróciłem dopiero przed eventem... xD Niech będzie, że Hikari, czyli Kan. Wrócił, zdobył moda, adma, H@ i siedzi. Lel. Co za gość. xD
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
Chyba sicko
0 x
Tsuyoshi

Post autor: Tsuyoshi »

1. Tytuł Miss Wiosny - Inoue <33 To chyba przez tą słabość do czerwonowłosych suk <3 kappa
2. Tytuł Mistera Wiosny - Natsume. Po prostu, jego avatary zawsze wypierdalają mnie z fotela.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Venus/Nikusui. Rano wchodzę, spamuje. Po południu wchodzę, spamuje. Wieczorem wchodzę... a tu nie ma. Ziemia się zatrzęsła, meteoryt zaczął lecieć na naszą planetę, a mur zaczął się rozpadać. To był znak, że koniec świata jest blisko. :D

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Hakai. Tak po prostu, wypisane ma to na twarzy(jak wstawicie to dopiszcie, że i tak go kocham <3) kappa

5. Wiosenny Podrywacz - Świętej pamięci Gin. Plan na podryw był dobry, ale chujowe wykonanie. Godnie zastąpię Cię mistrzu sucharowych, ale ciekawych podrywów kappa

6. Mocarz - hmmmm. W sumie nie obserwowałem, ale myślę, że jakbym zobaczył Kamiru w ciemnej uliczce to zwróciłbym tyłem obiad z przed tygodnia. <shit>

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Stawiam na Reikę ;)

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Oczywiście, że Murai ;)

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Venus/Nikusui. Jakby ktoś miałby kupić mi miśka... to wolałbym nikuś <3

10. Darth Vader - Nie wiem nawet czy ktoś kogoś zabił xd Pomijam.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Inoue <3 To wszystko przez te włosy... A do tego jaka... uhh

12. Hardkor Maruda - Yukiko :v

13. Nieogar - W sumie nie wiem.

14. Najlepszy Game Master - Murai! Przez większość misji chodziłem tak posrany, że w następnym poście zginę! Dobrze, że miałem ze sobą papier.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - No i znowu Hakai. Kto rozmawia z bogiem? Wpierdziela szczury? I jest głupi? Hakai.

16. Złoty Leniwiec - Ichiro, prędzej chuj na chuju stanie niż odpisze w przeciągu 3 dni.

17. Złoty Pracuś - Kari. No on to jest wszędzie. Ma jakieś kage bunshiny czy co?

18. Śmieszek - Yoichi ;)

19. Zmartwychwstały - Kuroi Kuma o.O
No i skończone :P <ninja>
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Arinori

Post autor: Arinori »

1. Tytuł Miss Wiosny - Amaya, ma kochana żonka. Nie mogę dać nikogo innego :D

2. Tytuł Mistera Wiosny - Yoichi, kochany bishek. Brałbym jakbym był kobietą, albo bardziej spedalony.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kamir, nieważne która godzina, zawsze czujny.

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Ryu, jego imię to synonim łamagi.

5. Wiosenny Podrywacz - Ichirou, jest prawie na moim poziomie w podrywaniu :|

6. Mocarz - Yosiek, easy

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Inu

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Natsu

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Reisia, zawsze milutka dla wszystkich, daje się tulać, pociesza i nawet dała topless avka na dzień chłopa, kocham!

10. Darth Vader - Kamir, easy.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Ningyo. Cholernie podoba mi się to co zrobił.

12. Hardkor Maruda - Mitsu, działa zasadą, "jak kobieta nie jęczy w nocy, to zrzędzi za dnia" :v

13. Nieogar - Ryu, po prostu beton.

14. Najlepszy Game Master - Natsiu - zajebiście poprowadzony evencik. Propsuję. Mózg

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Inu. Dzika czerwonowłosa, marzenie w łóżku @.@

16. Złoty Leniwiec - Kan, H@ a nic nie robi, tylko chleje po europie całej :|

17. Złoty Pracuś - Kamir, zapierdziela w różnych dziedzinach za 3. Skąd bierze na to siłę, musi wąchać jakiś klej czy pić zmywacz do paznokci.

18. Śmieszek - Yoichi, jako jeden z niewielu osób potrafi poprawić humor jakimś głupim komentarzem. kek

19. Zmartwychwstały - KUMA BYŁ OSTATNIO
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

1. Tytuł Miss Wiosny - Kaori bo zabujałem się w opisie ;-; No i av całkiem niezły (ale mój, więc ciiii)

2. Tytuł Mistera Wiosny - Ichi - jeśli tytuł pomoże mu zdobyć rękę (albo dwie) liderki przeciwnego klanu, niech ma moje błogosławieństwo. Ostatnie wydarzenia na evencie nie były dla niego łaskawe, ale niech nadal będzie wzorem dla młodych ~

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - najczęściej widzę Kana i Reikę. Chyba.

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Gin. Ja wiem, Jashin jest wielki, jak Jashin chce, to sługa umrze, ale żeby zginąć na evencie ot tak? Postacią, która z założenia powinna być nieśmiertelna? Szmutałke.

5. Wiosenny Podrywacz - Yoichi podrywa wszystko i wszędzie... Jakby znalazł atrakcyjny kamień to też by spróbował poderwać xDD No i ma coś, co niektórym paniom (i panom) mogłoby się przydać, pamiątką po antykreatorze, khe khe.

6. Mocarz - Natsu (zaraz po mnie, żarcik xD ) w końcu został miszczem turnieju, a teraz szykuje Hyuo na walkę z I Rzeszą Kantaijską xD No i Yuki OP.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - trudno powiedzieć, bo z tego co zauważyłem, panie mają tendencję (bardzo dobrą) do jak najlepszego odgrywania wykreowanych przez siebie postaci... Niewidoma Kaori, ciekawska Mei, Ningyo... Właśnie, Ningyo, zlepek tak wielu dziwnych elementów... Które póki co działają bez fabularnych raków. Tylko czy w przyszłości się to nie rozleci? Może powinna pójść do najbardziej specyficznej, ale tam wrzuciłem już kogo innego.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichi (ten z piaskiem i tytułem mistera), za świetne odgrywanie postaci podczas zmiennej sytuacji w Sachu no Sanjo i później. A równo z nim stawiam Yuu i jego posty o odkryciu w sobie miłości do Mei. TAKIE KAWAII ;---;

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - ciężko powiedzieć, na sb każdy przyjazny i gotowy do pomocy (dobra, starczy tej propagandy). Niechaj będzie nim Arinori. Bo why not, sporo go, sporo pisze, większość z sensem... Jeśli mowa o całym forum to wybór jest jeszcze trudniejszy i nie wiem... Kan? stara się pomóc gdzie tylko może, dobry człek, choć alkoholik kappa

10. Darth Vader - Yoshi, bo nie boi się działać jak mu spaczony umysł podyktuje. Przy nim Kamiru to tylko zagubiony w otchłani swojej duszy chłopak.

11. Najlepsza sygnatura/avatar
  • Męski av - Kenzai - 200% mężczyzny w mężczyźnie, samiec alfa do kwadratu, a z drugiej strony jest Yuu i jego mokre zimno białowłosego dziecka *.*
  • Kobiecy av - Nikusui BO CIRI, ale wygrywa znowu Tamiko, bo kompozycja mnie za każdym razem powala na kolana, pikne bardzo *>*
  • Męska sygna - Shig by wygrał, gdyby nie zmieniał na starą, a tak to żadna mi się nie podoba tak bardzo, by na nią zagłosować.
  • Kobieca sygna - Nikusui a no bo ANBU + cycki + ręka poza kadrem *>* ||| I równo z nią Inu (dwa czerwieńce, KAWAII) i Kira (kobiecości w tym niewiele, ale sama w sobie ładna)
12. Hardkor Maruda - Mitsu (choć to życie się na nią uwzięło chyba xD), a bardziej w kwestii forum - Hakai. Akcja z Haretsu, spiski i tak dalej xD

13. Nieogar - Hakai i Ryu dumnie stoją na podium, nie wiedząc nawet, dlaczego tam są.

14. Najlepszy Game Master - Hm... Postaram się tu kogoś wybrać do końca gali, bo obecnie mam trójkę kandydatów.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Isei - wiele jeszcze w fabule nie pisał, ale już po tych postach, które stworzył (wraz KP, rzecz jasna) mogę śmiało dać mu pierwsze miejsce. Młodzieniec, zdawałoby się doskonały, a zżerany przez koszmary przeszłości. Zwykły człowiek, można by rzec, a jednak wyróżniający się z tłumu. No, starczy.

16. Złoty Leniwiec - Arinori ostatnio zaczął pisać, więc odpada. Głos pada na Ryu, który ograniczył swoją aktywność do sb xD

17. Złoty Pracuś Hm... Ciężka sprawa, bo nie będę typował tu żadnego admina/moda/moda działu. Każdy wiedział, na co się pisze. Dlatego głos oddaje na Hanę, za nowe, pikne grafiki.

18. Śmieszek - Ryu (który nie wiem, czy robi to celowo czy nie)... Ne, jednak Yoichi, świadomy żartowniś... Albo ukryta opcja homo kappa

19. Zmartwychwstały - Dałbym Kana, który od zera wybił się go H@, ale wolę nie ryzykować bana. Taki tam żarcik xD A tak serio, może mi się zdawało, ale widziałem Kumę O_e A już mu zdążyłem pakt wyrzucić xD
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Ukryty tekst
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Obrazek
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Murai

Post autor: Murai »

1. Tytuł Miss Wiosny - Królowa może być tylko jedna i pomimo bardzo ciężkiego wyboru jest nią NIkuś. Kto by nie adorował? : 3

2. Tytuł Mistera Wiosny - Nie znam się więc pierwszy z rzędu - Ichirou

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Właśnie za każdym razem widzę Arinoriego i to on ma mój głos

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Yoshimitsu po raz kolejny. Jak można spróbować zaatakować swojego lidera jak głupi i narazić życie swoje i Inuś? Niewybaczalne!

5. Wiosenny Podrywacz - Ryo oczywiście! Jego wieczne próby podrywania połowy żeńskiej populacji forum to norma, aczkolwiek konkurencję miał xD

6. Mocarz - Kamiru chyba. Oczywiście nie można było podać siebie, więc no, głos nie do końca zgodny z prawdą kappa

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Reika. Doskonale odgrywa swoją rolę, a jej posty czyta się bardzo przyjemnie i są bardzo długie :)

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Kamiru, murarz-koksu. I bez żadnych dyskusji!

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mei-chan. Jak tylko się pojawia to cały chat szaleje. I co się dziwić : 3

10. Darth Vader - Yoshimitsu bez dwóch zdań.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - tutaj trzeba robić na kategorie:
  • Avek żeński - katorga w wyborze. Zarówno Reika jak i NIkusui mają równie fajne avki raz za razem i nie mam serca by wybierać pomiędzy nimi ;-;
  • Avek męski - no to Shusei, wypada super-męsko o/
  • Sygna męska - nie mam zdania xD
  • Sygna żeńska - Kira. Krew, mała dziewczynka, nieskazitelna biel. Piękne : 3
12. Hardkor Maruda - Hakai. Wiadomo czemu.

13. Nieogar - nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ;-;

14. Najlepszy Game Master - nie robiłem misji, więc pewnie się nie wypowiem ;-;

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Inuś. Bezkompromisowo. Raz radosna i psotna dziewczyna, raz chora psychopatka : *

16. Złoty Leniwiec - to mógłbym być ja w sumie, ale ten zaszczyt przypadnie Kirito., Prowadziłem misję i trochę się naczekałem niekiedy xD

17. Złoty Pracuś - damn, a to ciężkie. Tutaj wytypuję jednego i niepodrabialnego Kami/Kamiru z powodu jego ciężkiego murzynienia (jako gracz i jako mod, serio dużo robi) : )

18. Śmieszek - Największym śmieszkiem poza kontrolą jest oczywiście Yoichi

19. Zmartwychwstały - Kuma umar ale jest, patrzcie jakie to czary.
0 x
Hana

Post autor: Hana »

1. Tytuł Miss Wiosny - Nikusui

2. Tytuł Mistera Wiosny - Arinori

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Mężu

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Ryu

5. Wiosenny Podrywacz - Ryu

6. Mocarz - Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Nikusiu

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yoichi

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mei

10. Darth Vader - Kamir

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Hitomi

12. Hardkor Maruda - Shigeru

13. Nieogar - Ryu

14. Najlepszy Game Master - Natsu

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci -

16. Złoty Leniwiec - Arinori

17. Złoty Pracuś - Kamiru

18. Śmieszek - Shigeru

19. Zmartwychwstały -
0 x
Kuroi Kuma

Post autor: Kuroi Kuma »

1. Tytuł Miss Wiosny - Kaede - bo jako jedyna doceniła mój avek, to niech ma!

2. Tytuł Mistera Wiosny - Hikari kappa

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ichorou

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Inoue

5. Wiosenny Podrywacz - Ichirou

6. Mocarz - Kamiru

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Kaede

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku -

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mei

10. Darth Vader - Kamiru

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shigeru

12. Hardkor Maruda - Shusei

13. Nieogar - Ryu

14. Najlepszy Game Master - Ichirou

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yuusuke

16. Złoty Leniwiec - Arinori
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość