Ukryty tekst
Szpital
- Ookami
- Wiek postaci: 15
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: przeciętny wzrost, oczy w wiśniowym kolorze, białe włosy związane w kucyk z czarnymi pasemkami.
- Widoczny ekwipunek: Odznaka Ninja zawieszona na szyi, Kabura na broń na prawym udzie, torba przy pasie po lewej stronie, Manierka przy pasie, ręce obwiązane 30 metrami bandaża, zielono-brązowy płaszcz, metalowa maska wilka, duża torba u podstawy pleców.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11188&p=209636#p209636
- GG/Discord: Ookami2137
- Ookami
- Wiek postaci: 15
- Krótki wygląd: przeciętny wzrost, oczy w wiśniowym kolorze, białe włosy związane w kucyk z czarnymi pasemkami.
- Widoczny ekwipunek: Odznaka Ninja zawieszona na szyi, Kabura na broń na prawym udzie, torba przy pasie po lewej stronie, Manierka przy pasie, ręce obwiązane 30 metrami bandaża, zielono-brązowy płaszcz, metalowa maska wilka, duża torba u podstawy pleców.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11188&p=209636#p209636
- GG/Discord: Ookami2137
- Deku Orochi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avatar
- Widoczny ekwipunek: Torba biodrowa
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=236262#p236262
- Multikonta: Brak
- Deku Orochi
- Hi Long
- Wiek postaci: 20
- Krótki wygląd: - Blada cera
- Chuda postura
- Długie włosy
- Biała płachta
- Kolczyki i pas ze złotą gwiazdą - Widoczny ekwipunek: - Odznaka ninja
- Rękawice i buty z czterema wypustkami z twardych klocków
- Wyszczerbiony miecz - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=12099
Re: Szpital
- Często jesteś taki bezpośredni? Równie dobrze mogę być agentem na usługach najemników, właśnie takich przez jakich tu wylądowałeś… Mogę się mylić, ale widząc twój stan wnioskuje, że właśnie zostałeś zaatakowany przez takich osobników - Hi był świeżo po rehabilitacji i mimo, że był już dość sprawny, nie chciał ryzykować kolejnego złamania - Gdybyś powiedział mi coś o sobie, cokolwiek istotnego, oprócz tego, że masz sporo siana. Zastanowię się czy gra jest warta świeczki.
Na początku Long nie powiedział ‘’tak’’ ani ‘’nie’’. Zapewnił jedynie, że zastanowi się nad jego propozycją. Ale znając jego szczęście, sam zostanie wplątany w wir wydarzeń.
- Masz mapę? -Pytanie niby oczywiste, jednak Hi wolał się zabezpieczyć i wypytywał o najmniejsze szczegóły - Co się tak na mnie gapisz, jakbym był niedorozwinięty? Widzisz tę nogę? - Long pomasował się delikatnie po udzie -, miałem szczęście, że mi jej nie amputowali. Tutejsza służba zdrowia robi cuda, po trzech dniach doszłem do siebie na tyle, żeby przejść się o własnych siłach. Jeszcze co najmniej 4 dni będę miał problemy z szybszym chodzeniem a nawet ucieczką, gdyby ktoś chciałby mnie z jakiegoś powodu dogonić.
Mimo podejrzeń do mężczyzny ze szpitala, postanowił, że zaryzykuję jeszcze jedną prostą misję. Hi Long ostatnio strasznie się nudził a każdy pretekst by wyjść do ludzi i nie leżeć cały dzień w łóżku był wystarczająco dobry aby przejść się po mieście, i przy okazji pozałatwiać swoje sprawy.
Na początku Long nie powiedział ‘’tak’’ ani ‘’nie’’. Zapewnił jedynie, że zastanowi się nad jego propozycją. Ale znając jego szczęście, sam zostanie wplątany w wir wydarzeń.
- Masz mapę? -Pytanie niby oczywiste, jednak Hi wolał się zabezpieczyć i wypytywał o najmniejsze szczegóły - Co się tak na mnie gapisz, jakbym był niedorozwinięty? Widzisz tę nogę? - Long pomasował się delikatnie po udzie -, miałem szczęście, że mi jej nie amputowali. Tutejsza służba zdrowia robi cuda, po trzech dniach doszłem do siebie na tyle, żeby przejść się o własnych siłach. Jeszcze co najmniej 4 dni będę miał problemy z szybszym chodzeniem a nawet ucieczką, gdyby ktoś chciałby mnie z jakiegoś powodu dogonić.
Mimo podejrzeń do mężczyzny ze szpitala, postanowił, że zaryzykuję jeszcze jedną prostą misję. Hi Long ostatnio strasznie się nudził a każdy pretekst by wyjść do ludzi i nie leżeć cały dzień w łóżku był wystarczająco dobry aby przejść się po mieście, i przy okazji pozałatwiać swoje sprawy.
0 x

- Deku Orochi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość