Mi odpowiada jak najbardziej aktualna mechanika tego jutsu. Podczas nanoszenia zmian, a raczej tego co proponował Arafinwe, doradzałem Rinsari jak się do tego ustosunkować. I moje zdanie jest niemalże identyczne co do zdania Arafinwe - Mechanika ok, koszty moim zdaniem też ok. Po zmianach jest dobrze.
Suna Doshaburi Renda
Moderator: Souei
Re: Suna Doshaburi Renda
Ta technika nie zadziała. Odsyłam do tego fragmentu anime. https://youtu.be/Q6aj62r_ICo?t=156
Zobacz co się stało z murem Kakashiego. Twój piasek jest przy tym śmiechu wart.
Na nie. Poza tym, zrób sobie ścianę z piasku pasywką i masz lepsze rezultaty.
Zobacz co się stało z murem Kakashiego. Twój piasek jest przy tym śmiechu wart.
Na nie. Poza tym, zrób sobie ścianę z piasku pasywką i masz lepsze rezultaty.
0 x
Kakizashi, zaprzeczasz sam sobie. Twierdzisz, że piach nie zatrzyma ognia, podając przykład ściany Kakashiego, a potem każesz mi robić właśnie ścianę.
Poza tym, przykład jest nietrafiony i to z dwóch powodów. Po pierwsze, moja technika nie zatrzyma tak potężnego ataku. To już ustaliłam. Tylko Katon do B, który nie jest chyba aż tak silny. Chyba, że się mylę. Po drugie, moja technika nie ma zatrzymać piachu. Ma go zdusić, a jak to wygląda, już pokazywałam. Mogę rzucić linkiem jeszcze raz. https://www.youtube.com/watch?v=kxCHSWFxXUo
Poza tym, przykład jest nietrafiony i to z dwóch powodów. Po pierwsze, moja technika nie zatrzyma tak potężnego ataku. To już ustaliłam. Tylko Katon do B, który nie jest chyba aż tak silny. Chyba, że się mylę. Po drugie, moja technika nie ma zatrzymać piachu. Ma go zdusić, a jak to wygląda, już pokazywałam. Mogę rzucić linkiem jeszcze raz. https://www.youtube.com/watch?v=kxCHSWFxXUo
0 x
Nawet nie próbuj mnie przekonać cutscenkami gry, gdzie można było zakląć Tsukiyomi w sadzonym jajku
Nawet jeśli bym miał dać szansę takiej technice, to zgaszona zostanie najwyżej Hosenka. Karyuu Endan to też katon B i nie ma takiej opcji, abyś to ugasiła w żaden sposób piaskiem kappa

Nawet jeśli bym miał dać szansę takiej technice, to zgaszona zostanie najwyżej Hosenka. Karyuu Endan to też katon B i nie ma takiej opcji, abyś to ugasiła w żaden sposób piaskiem kappa
0 x
Na szczescie tyle twojego Kakizashi co sobie pogadasz. Arafinwe jest adminem i do mechaniki nie mial zastrzezen. Ja tak samo nie mam. Technika jest przemyślana i dobrze rozpisana. Duze tak.
Kakizashi moj drogi - Cofnij sie do podstaw i poczytaj czym jest ogień i jaka jest jego korelacja z powietrzem, a raczej swobodnym dostepem do niego. Potem jak tamto cie nie pokona to przestudiuj zaleznosci ognia i mat. niepalnego. Oddawanie ciepła itd.
Oj wiecej pokory bo alfa i omega na pewno nie jestes kappa
Kakizashi moj drogi - Cofnij sie do podstaw i poczytaj czym jest ogień i jaka jest jego korelacja z powietrzem, a raczej swobodnym dostepem do niego. Potem jak tamto cie nie pokona to przestudiuj zaleznosci ognia i mat. niepalnego. Oddawanie ciepła itd.
Oj wiecej pokory bo alfa i omega na pewno nie jestes kappa
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Mając na uwadze wszystko co napisali poprzednicy i po sprawdzeniu, że zmiany zostały naniesione - Dodaj te z ostatniego posta Arafinwe, tą uwage i technika przechodzi.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości