Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Prośby do administracji

Post autor: Defrevin »

Kari, Hakai
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ryūji

Post autor: Ryūji »

Uh, no dobra! Na wstępie chciałbym podziękować całej administracji za kawał dobrej i na pewno ciężkiej roboty jaką tu odwalacie, jak na razie jest to chyba najbardziej przyjazne i najlepiej zorganizowane forum przez jakie udało mi się przewinąć a przynajmniej takie wrażenie odnoszę (nie ma to jak rozluźnić atmosferę komplementem na wstępie :P) Piszę tutaj, gdyż jak już się domyślacie ma pewną prośbę, długo się zastanawiałem czy napisać gdyż dokładnie przeczytałem zasady forum i wiem, że to o co poproszę jest nagrodą dla wytrwałych i najbardziej udzielających się graczy no ale po prostu nie daje mi to spać. Jako nowy członek tej wspaniałej społeczności chciałbym prosić o możliwość założenia drugiej postaci, którą oczywiście prowadził bym sumiennie i równocześnie z aktualną. Chodzi mi po głowie samurai, wręcz śni mi się po nocach, nie pytajcie dlaczego bo sam nie wiem, może to jakieś siły wyższe chcą sprowadzić na mnie ścieżkę miecza i honoru. Oczywiście w pełni zrozumiem jeśli się nie zgodzicie i będę musiał przełknąć decyzję z bólem i złamanym sercem ale oczywiście w takich sprawach nie można kierować się uczuciami tylko brutalnymi zasadami administratorskimi. Jako argument mógłbym podać, iż próbuję namówić koleżankę do grania na forum a nawet jestem na dobrej drodze do sukcesu i wiem, że taką postacią grało by mi się z nią dobrze ale nie mogę, gdyż formalnie jeszcze się nie zgodziła a nie chce broń Boże Was oszukiwać czy okłamywać. Grając trochę i czytając poznałem bardziej klimat świata i rozważałem też skasowanie postaci i zaczęcie od początku ale chyba jednak szkoda mi aktualnego eventu (chociaż kto wie, jeszcze się nie skończył, może zginę i problem sam się rozwiąże ;P ) Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Z wyrazami szacunku oddany Ryuji
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

[uhide=Ryūji]Jestem tutaj, aby przekazać Tobie od administracji wiadomość.
Jak oficjalnie hihi.

Co do twojej prośby, jak jest napisane takie multikonto jest dla wytrwałych i uczestniczących w świecie graczy, mimo iż uczestniczysz w evencie, to jednak jak wiesz jesteś z nami krótko. W takim wypadku wyciągamy też do Ciebie rękę i chcielibyśmy Ciebie prosić, abyś poczekał do końca lutego, a wraz z marcem ponownie złożył taką prośbę o ile dalej będziesz chciał. Wtedy zostanie ona rozpatrzona pozytywnie masz moje słowo, a ten czas możesz wykorzystać na stworzenie już kp i po prostu chwilę poczekanie. Do marca też powinien akurat się event skończyć z pewnością, dzięki czemu dostaniesz swobodę dwoma postaciami.

Pozdrawia administracja SW.[/uhide]
0 x
Ryūji

Post autor: Ryūji »

Ha! No i bombowo, sprawa zamknięta, jak najbardziej mi to pasuje! Dziękuję Bardzo!
0 x
Isao Watabe

Post autor: Isao Watabe »

Mam takie zapytanie. Czy mógłbym na misji rangi D, znaleźć zwierzątko? Mianowicie małpkę? Najzwyklejszą na świecie białą, małą małpkę? Z którą będę się poruszał w fabule?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Isao Watabe

Post autor: Isao Watabe »

1. Ok, jeśli chodzi o samo nie dostanie ryo to nie ma sprawy. Ale
2. No wiadomo, że tak :D Jestem w klanie Jugo, mogę prowadzić dialogi jako takie z nią? Bo przecież mogę rozmawiać ze zwierzętami :)
3. No wiadomo, ona nie walczy. ;)
4. Oke
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Senshizu

Post autor: Senshizu »

Chciał bym przebudować lekko kartę. Zmienić klan z Maji na Kaminari czyli przerzucić dziedzinę Doton w Suiton i przerzucić punkty percepcji w szybkość. Nigdy nie użyłem żadnego jutsu na tym forum. Ani klanowego ani dotonu. W Historii również nie mam nic konkretnie nawiązującego do mojego klanu tak samo jak i w dotychczasowej fabule. Klanową sobie odblokowałem na D ale jeszcze nie zrobiłem treningu więc tak naprawdę jeszcze nie odblokowałem.
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Prośba o pozwolenie na stworzenie tej UW.
Po stworzeniu oczywiście dodać do UW bo myślę, że przyda się tam. :>

UW- Medyk
Niektórzy rodzą się z medycznym talentem innym przychodzi to z trudem. Umiejętność wrodzona Medyk daje nam niesamowity talent do wszelkiej medycyny. Efekt wpływa na rangowanie dziedziny które jest o 50% tańsze, wykonywanie przeszczepów które częściej kończą się powodzeniem oraz zwiększoną siłą technik bezpośrednio leczących jak np. Chiyute no Jutsu. Na pewno wiele żyjących medyków dało by się pociąć by urodzić się z takim "Powołaniem".
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Senshizu
  Ukryty tekst
@ Hakai
  Ukryty tekst
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Moze jeszcze mały dodatek do kc? Medycy się na tym opierają. Np :Użytkownicy dodatkowo w odróżnieniu od reszty graczy zaczynaja z KC na poziomie D ? Bust 40 PH a zawsze pozytywne. I mozecie dodac do spisu.
0 x
Tenshi

Post autor: Tenshi »

Powitać, chciałem stworzyć pakt związany ze skorpionami, na razie mogę wysłać wstępny opis paktu.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Tenshi
  Ukryty tekst
0 x
Hitomi

Post autor: Hitomi »

Pięknie proszę o zmianę nicku na Hitomi :3
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości