-hahahahah !
Skoczyłem z impetem przez krzaki i trzymając na wszelki wypadek bezpieczną odległość i lecąc złożyłem pieczęć wystrzeliwując parę kamiennych kolców w odsłonięty i rozerwany brzuch i puca niedźwiedzia. To by było chyba na tyle. Piękna bestia ale nie da rady rodzącemu się bogu wojny. Obserwowałem jak krew zmieniała kolor trawy i ze swoim charakterystycznym uśmieszkiem powiedziałem spokojnym głosem.
-Oddaje jego duszę tobie panie. Zdecydowanie zbyt długo była na tym świecie .
Po chwili odwróciłem się do myśliwego i patrząc mu w oczy zaciekawiony zapytałem.
-Ile mi zapłacisz ? A i jednak nie chcę tego futra...
Wiedziałem że jest zły ale co on mnie obchodzi. Nie może oczekiwać ode mnie niczego więcej niż wykonania zadania za parę ryo. Uśmiech w połączeniu z wzrokiem skierowanym na myśliwego utrzymywał się cały czas tak jakbym oczekiwał pochwały.
- Nazwa
- Doton: Doryūsō
- Pieczęci
- Ptak
- Zasięg Max.
- 10 metrów
- Koszt
- E: 8% | D: 8% | C: 5% | B: 5% | A: 3% | S: 2% | S+: 2% (od kolca)
- Dodatkowe
- Brak dodatkowych wymagań
- Opis Ofensywna technika Dotonu niskiej rangi. Polega ona na wytworzeniu włóczni/kolców z ziemi, które wbijają się w ciało przeciwnika. Choć techniki można stosować ofensywnie, można też czasem się nią bronić. Dużym plusem tego Jutsu jest to, że kolce mogą wyrastać ze ścian, ziemi, skał. W zasadzie ze wszystkiego, wystarczy, żeby miało to kontakt z ziemią. Wystarczy jednak uderzenie o sile 40 bądź Jutsu D i z naszych kolców zostanie tylko proch...