Gorące Żródła Nieopodal Mikunigaoka

Terytorialnie największa prowincja Karmazynowych Szczytów, zamieszkana przez Ród Kōseki. Daishi graniczy od północy i zachodu z morzem, na wschodzie z Soso, zaś południowa granica oddziela ją od Kyuzo i obszaru niezbadanego. Efektem tego jest możliwość tworzenia bardzo dochodowych szlaków handlowych i handlu morskiego przy - niestety - utrudnionym utrzymywaniu bezpieczeństwa włości. Podobnie jak pozostałe prowincje, dominuje tu krajobraz górski i lasy iglaste, z tą różnicą że dużo tu fauny - w tym tej drapieżnej, co na dłuższą metę może być dosyć niebezpieczne dla podróżników. Na ziemiach tych mieszkają również shinobi ze Szczepu Jūgo.
Awatar użytkownika
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Dōkō
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Katana
Wakizashi
Kruk
Aktualna postać: Kaito Ishikawa

Gorące Żródła Nieopodal Mikunigaoka

Post autor: Kaito Ishikawa »

0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK _______________________________ Obrazek Narrator / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Zakata - Zlecenie Specjalne S
  2. Yukari - Zlecenie Specjalne D
  3. Minari - Fabuła
  4. Sasame - Zlecenie Specjalne S
Awatar użytkownika
Kaito Ishikawa
Katana
Wakizashi
Kruk

Re: Gorące Żródła Nieopodal Mikunigaoka

Kampania 3/..
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK _______________________________ Obrazek Narrator / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  3. Minari - Fabuła
Awatar użytkownika
Yukari
Wiek postaci: 17
Widoczny ekwipunek: Torba, kabura na broń
Multikonta: Yumiko

Post autor: Yukari »

Na początku szli w ciszy. Yukari podziwiała okolicę, zastanawiając się dokąd zmierzają, gdy jednak została przywołana do tablicy spojrzała jedynie na Akirę-Czy ty naprawdę uważasz, że każda historia musi być smutna? Miałam szczęśliwe dzieciństwo i idealny dom. Matka może chciała przykładnej dziewczynki, którą mogłaby się pochwalić, ale taka nie byłam. To tata pozwalał mi na bycie tym kim chciałam być. Był dobrym człowiekiem i tego samego wymagał ode mnie. Nie zginął na wojnie, nie odszedł nagle, chorował i zmarł. A skoro mogę być kim chce, to jestem. Mogę łazić po drzewach i nikt mi nie powie, że nie wypada, a wiesz że to stamtąd jesienią najlepiej ogląda się gwiazdy? - powiedziała ciągle się uśmiechając. Było to jej najlepsze wspomnienie, gdy nocami siedziała z tatą rozmawiając o minionym dniu. Matka ułożyła sobie życie po stracie, więc niemalże nic się nie zmieniło.

Gorące źródła. Nie tego się spodziewała. Ba, w życiu nawet by nie przeszło jej przez myśl, że znajdą się w takim miejscu i to dla przyjemności!
- Skoro wziąłeś wszystko, to mam nadzieję, że wziąłeś też dodatkową koszulkę. Gdy zauważyła, że mężczyźni zaczęli się rozbierać odwróciła się. Wzięła koc z plecaka i poszukała koszulki, jeżeli takową znalazła to dobrze, jeżeli nie, miała na sobie wystarczającą ilość warstw, by zostać w bokserce, którą miała pod spodem. Nie ukrywała jednak, że wolałaby coś luźniejszego. Poszła za wskazówką i kocem zasłoniła się przed chłopakami. Była najbardziej ubraną osobą a i tak czuła się skrępowana. Zgarnęła swoje rzeczy by położyć je bliżej wody po czym weszła unikając wzrokiem swoich roznegliżowanych towarzyszy.
0 x
KP | Bank | PH
Awatar użytkownika
Kaito Ishikawa
Katana
Wakizashi
Kruk

Kampania 4/..
0 x
  3. Minari - Fabuła
Awatar użytkownika
Yukari
Wiek postaci: 17
Widoczny ekwipunek: Torba, kabura na broń
Multikonta: Yumiko

Post autor: Yukari »

Dla niej śmierć podczas choroby była całkiem inna, człowiek miał czas się pożegnać, odbyć ostatnie rozmowy. Wykorzystać czas, który pozostał, jak także zwyczajnie dojrzeć do tego, że osoba, którą się kocha odejdzie. Nie wyobrażała sobie by ktoś zapukał do drzwi i powiedział. On nie żyje. To by ją zniszczyło. Fakt, że nie powiedziała jak bardzo kocha, że nie może już opowiedzieć o tym co się wydarzyło podczas jego nieobecności. To musiałoby być trudne. Gdy Akira spojrzał jej w oczy nie odwróciła się , patrzyła dopóki nie wtrącił się Tsubasa. Uśmiechnęła się i przytaknęła.- To może być dobry pomysł, ale wtedy lepiej to robić na kocu z herbatką. - I wtedy zrozumiała, że planowali coś, co miało się wydarzyć za rok. Czyli nie była to chwilowa współpraca...

A więc koszulka się znalazła. Dziwnie jej było w nie swojej rzeczy, ale cóż lepsze to niż nic. Woda spowodowała, że Yukari nieco bardziej się zrelaksowała. Dalej unikała patrzenia na Akirę, który w ogóle nie posiadał wstydu, jednak, gdy się odwrócił mimowolnie zerknęła. Zobaczyła blizny, i to nie były pojedyncze skazy. Była ich cała mała masa. Czy pojawiły się w jednym momencie, a może każda opowiadała inną historię? Dopiero po chwili zobaczyła znamię... chciała się o nie zapytać, ale wtedy właśnie chłopak odwrócił się i rzucił w nią śnieżką. Pisnęła, gdy zimna kulka dotknęła rozgrzanego ciała, ale zaczęła się śmiać dopiero wtedy gdy Kenta niemalże udławił się śnieżką

- A więc odwet!- Krzyknęła i sięgnęła po śnieg. Lepiła kulki i rzucała w chłopaków. Raz w jednego, raz w drugiego, co by w każdego z osobna poleciała śnieżka. I choć była to zabawa, to uważała by nie podchodzić za blisko. Jej skrępowanie nieco się zmniejszyło, ale w dalszym ciągu nie miała ochoty, by ktoś naruszył jej przestrzeń w takim miejscu...
0 x
KP | Bank | PH
Awatar użytkownika
Kaito Ishikawa
Katana
Wakizashi
Kruk

Kampania 5/..
Dla Adminów
  Ukryty tekst
0 x
  3. Minari - Fabuła
ODPOWIEDZ

Wróć do „Daishi”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości