Wesołe AnK, czyli Murai się nudzi.

Kamiru

Re: Wesołe AnK, czyli Murai się nudzi.

Post autor: Kamiru »

Eto...

Nadal za zmianami ~
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Proszę założyciela tematu o podsumowanie wszystkiego, przejrzałem i nie widzę na chwile obecną przeciwskazań, chciałbym jednak otrzymać gotowe rozpiski ~ i wtedy na to jeszcze raz spojrzeć.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Murai

Post autor: Murai »

W ostatecznej wersji dodałem minusy za anulowanie podczas Fazy 1 1lvl AnK i zmniejszyłem ilość tur podstawowego trwania 2 lvl, uznając poprzednią za zdecydowanie zbyt mocną. Dodałem też silne skutki uboczne, gdy gracz będzie zbyt długo eksploatował swoje ciało. I skłonności do agresji, co powinni gracze uwzględniać w swoich postach o/
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Łooo, opracowane idealnie. Jestem mocno za. Moim zdaniem do wprowadzenia. Nie muszę nic dodawać, bo wcześniej obgadane co trzeba.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Kari

Post autor: Kari »

Za wersją Murai'a.
0 x
Kamiru

Za.
0 x
Murai

Ostatnią dodaną wzmianką w celu doprecyzowania tego aspektu jest:
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Za.
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Hakai

Post autor: Hakai »

za
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Nie żeby coś, no ale tak wrzuciłbym nerfa albo jakoś zboostujemy Jugo. Czemu?
Poziom
Przeobrażenie
Opis Ostatni stopień przemiany w której kolor ciała użytkownika zmienia się na czarny. Następuje gwałtowny przyrost siły oraz wytrzymałości. Członek szczepu Jūgo staje się prawdziwą maszyną do zabijania, która nie rozróżnia przeciwników od sojuszników. Na tym poziomie użytkownik może również dowolnie manipulować swoim ciałem, tworząc ze swoich kończyn śmiercionośne bronie.
Wymagania
Dziedzina klanowa na randze A
Bonusy
Inne Brak kontroli nad swoim zachowaniem. Użytkownik wpada w prawdziwą furię i myśli jedynie o zniszczeniu każdej żyjącej istoty w pobliżu niego.
Tak trochę 1 poziom jak 2 poziom Jugo... A 2 tak trochę lepszy od 3 tak o 60 pkt.
0 x
Kamiru

Można zboostować juugo, ale zauważ, że oprócz obecnych dodatków do chakry i atrybutów nie mają limitu czasowego oraz techniki związane z transformacją natury ~ Jakaś konkretna propozycja z twojej strony?
0 x
Murai

Oke, ale Jugo może tworzyć multum WT opartych na prawie dowolnej modyfikacji swojego ciała.

1 poziom AnK nadal jest gorszy od trzeciego poziomu. 140 statów i+75% chakry u Jugo vs 100 statów + 35% chakry u AnK
Drugi poziom gdzie +200 statów i +70% już są lepsze, ale nadal Jugo może tworzyć unikalne WT i nie ma limitów czasowych związanych z przebywaniem w tej postaci. A i te WT dają często bonusy do statystyk.

I jak chcesz wbić rangę A u Jugo to musisz wydać tylko 420PH, a taki posiadacz AnK potrzebuje w sumie 3500PH.

Jak dla mnie jest dobrze wszystko.
0 x
Kamiru

Murai ma lepsze argumenty. Nawet jeśli nie ma cycków to trudno się nie zgodzić.
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Podróbka Jugo raczej nie była taka potężna jak Jugo... Nie mówiąc o limicie tur, a o samych statach... Dla mnie Jugo powinien mieć więcej w staty lub CS mniej (nie widziałem nigdzie by te obydwie "pieczęci" były równe). Czyli CS obniżenie do 150 CSa i dodanie więcej do Jugo o 40-50 lub zmiana Jugo na 250 w statach... Tylko to jest wtedy W LUJ STATÓW, no ale to takie moje zdanie, a słabo to tak brać pod uwagę, zwłaszcza że Inu jest w Jugo xD Więc może Kan rzuci czymś sensownym.

@Edit do Musa

Ta balans spoko, tylko to tak jakby hmm... Znerfisz Sharingana by nie rozpoznawał iluzji, bo tak. A pieczęć Jugo była o wiele lepsza jak już wspominałem. WT czy nie, to nie ma nic do rzeczy. Klan>Dodatkowe skille. Jugo>CS.
0 x
Murai

To nie zmienia faktu, że za 420PH Jugo otrzyma lepsze boosty niż ktoś, kto potrzebuje aż 3500PH.

No i Jugo było tylko podstawą dla Orochimaru do stworzenia pieczęci, więc możemy założyć jej znaczące ulepszenie przez twórcę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości