Takeda ofc
ROZWIĄZANIE
Wrzucam to w pomysł, bo ja w sumie nie wiem co będzie dobre i wystarczające, ale nie przesadzone.
1.
Ogólnie siła w tym wzorze jest z tyłka plus utrudnia liczenie, do tego jest składnikiem tych NIEBOTYCZNYCH obrażeń. Usunięcie jej da nam wiele korzyści. Nie wiem czy percepcję*0,5 zostawić, ale na razie bym zostawił. Martwi mnie tylko jakieś stackowanie bazowa+narkotyki+tsujka+technika S i też możemy dobić do głupich wartości, ale na razie jak liczę to nie musi to być tak źle.
2. Nerf kusz.
Łuki są w porządku. Od najgorszego do najlepszego mają dmg bazowy 30/50/70/90. Kusze zasługują na nerfa do 40/60/80/100. Moja opinia.
3. Techniki dające siłę strzału.
Nie mam nic do technik dających percepcję. Bonus i tak wchodzi do wzorka i daje nam +25dmg za +50 percepcji płynących z jutsu rangi S. Mam jednak problem z technikami dającymi siłę strzału. +30 do siły strzału czyli końcowego dmg to jest efektywne +60 percepcji, wiecie o co mi chodzi.
Zmieniłbym więc ten bonus na + do percepcji odpowiadający danej randze. Jeśli to dublowałoby bonus i zastosowanie jakiejś istniejącej techniki, to można wywalić jedną wersję, albo zostawić obie, obojętnie. Ważne żeby z technik zniknął ogólny bonus do końcowej siły strzału.
DODATKOWE UWAGI
Make Takeda weak again.