Organizacja
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Re: Organizacja
Myślę, że wyprawa rangi B będzie wystarczająca
Natsu, Jiro, macie jakieś dodatkowe pytania? Chcielibyście coś jeszcze wyjaśnić?

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Ukryty tekst
Poza tym, to już wszystko z mojej strony. Jestem za wyprawą rangi B i akceptuję.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
wizje będą jedynie rozkazami, nie będą zawieraly informacji.... jedynie misja która się odbędzie będzie miala również na celu znalezienie zwoi z ogólnymi informacjami o jashinistach typu ze SA nieśmiertelni.
0 x
Nie widzę posta Yukiko 
Ray, to ty zdecydujesz, co będzie mógł zobaczyć. Hakai widział płaszcz, widział kolor czerwony, widział mężczyznę, więc może zobaczyć mężczyznę w czerwonym płaszczu np. z zamazaną twarzą. A to, czy jakiś pechowiec będzie miał na sobie czerwony płaszcz, już od nas nie zależy. Ogólnie jako mod fabularny będziesz sprawdzał, czy nie "przedobrza".
Również za B.

Ray, to ty zdecydujesz, co będzie mógł zobaczyć. Hakai widział płaszcz, widział kolor czerwony, widział mężczyznę, więc może zobaczyć mężczyznę w czerwonym płaszczu np. z zamazaną twarzą. A to, czy jakiś pechowiec będzie miał na sobie czerwony płaszcz, już od nas nie zależy. Ogólnie jako mod fabularny będziesz sprawdzał, czy nie "przedobrza".
Również za B.
0 x
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
No to w takim razie wiem wszystko. Okej. Macie moją zgodę i błogosławieństwo. Teraz wystarczy czekać na oficjalne przyklepanie reszty i Natsu - jego głos w tej sprawie jest znacznie ważniejszy od mojego.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Również przyklepuje i czekamy na pozostałych
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Wszystko co było z mojej strony to zostało powiedziane. Więc jak akceptują moje warunki to nie mam nic przeciwko.
0 x
@Yukiko . Shinsengumi jest organizacją i ma kolor. Nie kombinuje. Przypominam xD
0 x
-
- Support
Wyprawę przeżyjecie to będzie kolorek, może... Jak wam Czerwony jakiś da. Akcept.
0 x

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości