Terytorialnie największa prowincja Karmazynowych Szczytów, zamieszkana przez Ród Kōseki . Daishi graniczy od północy i zachodu z morzem, na wschodzie z Soso, zaś południowa granica oddziela ją od Kyuzo i obszaru niezbadanego. Efektem tego jest możliwość tworzenia bardzo dochodowych szlaków handlowych i handlu morskiego przy - niestety - utrudnionym utrzymywaniu bezpieczeństwa włości. Podobnie jak pozostałe prowincje, dominuje tu krajobraz górski i lasy iglaste, z tą różnicą że dużo tu fauny - w tym tej drapieżnej, co na dłuższą metę może być dosyć niebezpieczne dla podróżników. Na ziemiach tych mieszkają również shinobi ze Szczepu Jūgo .

Minoru 							 

Posty:  1318 Rejestracja:  3 kwie 2019, o 17:58Wiek postaci:  30Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.Widoczny ekwipunek:  - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391 

autor: Minoru  5 kwie 2025, o 15:11 

Misja rangi S: Ryuujin Kodai Sasame    Kolejka 10:  Ryuujin Kodai:  9   Sasame:   9  Minoru:   10  
 Wyglądacie na rozsądnych ludzi.   Jak już mówiłem, zauważyłem was ścigających mnie już jakiś czas temu i w pierwszej chwili chciałem was wymordować, lecz pomyślałem sobie, że może jednak nie jest to najlepszy pomysł.   Dlatego przyszedłem porozmawiać i zrozumieć waszą motywację. Bo dlaczego mnie ścigacie? Bo skontaktowałem się z wolnymi ludami i uważam, że nasi ludzie są bardziej podobni im, niż tym którzy mieszkają tutaj?   Wolni ludzie zaproponowali nam własne ziemie i równe prawa co inne żyjące tam klany. Jest to o wiele więcej niż to co otrzymaliśmy od rodów żyjących tutaj. Pomyślcie tylko, moglibyśmy być wreszcie wolni!   Zapewne, nawet o tym nie wiecie, ale nasz wspaniały przywódca, sam zastanawiał się kogo wesprzeć w tej wojnie. Ba! Nawet wysłał trzech posłańców do każdej ze stron wojny. Wrócił tylko jeden, Kame, ten wysłany do Uchiha. Nasza siostra Misaki, która wysiadła w Antai, zaginęła bez wieści. Natomiast nasz brat Tatsuo, który udał się do wolnych ludów, pozostał tam już z nimi a tamci wysłali do nad swoich dyplomatów. Lecz nasz lider nie potrafi podjąć ostatecznej decyzji, skazując nas na trwanie w tej godnej pożałowania sytuacji.   Dlatego też, chciałbym wyciągnąć do was pojednawczą rękę i zaproponować, żebyście przyłączyli się do mnie i pomogli nam przekonać jak najwięcej naszych braci i sióstr. Lub też puścili mnie spokojnie bym mógł zabrać tych, którzy chcą prawdziwej wolności.   
	0  x

Prowadzone misje: 
Tetsu Maji D Przekleństwo pustyni  (Wolna)Tsukune Wyprawa B Zdradzicecki Korikami  (Przejęta)Arii Zadanie specjalne C Kress   

Ryuujin Kodai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  316 Rejestracja:  27 maja 2023, o 15:13Wiek postaci:  23Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  203cm | 157kgWidoczny ekwipunek:  Zbroja, dwa miecze przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?p=207937#p207937 Aktualna postać:  Gōsui/ Shīrōdo

autor: Ryuujin Kodai  5 kwie 2025, o 23:25 

W milczeniu słuchałem co ma do powiedzenia nasz gość lecz skoro nie był głodny to ja dokończyłem sobie przygotowane przez Sasame jedzenie.Na pierwszy rzut oka byłem równie swobodny w tej sytuacji co pozostała dwójka jednak cały czas gotów byłem reagować na wypadek gdyby emocje z opowieści olbrzyma wzięły nad nim górę i zdecydował się wykonać ruch. Do czego finalnie oczywiście nie doszło ale jak wiadomo, strzeżonego bogowie strzegą.   Choć mnie to już chyba całkiem opuścili. - Dlaczego Cię ścigamy? Cóż to nie kwestia ideałów, mówiąc szczerze jeszcze wczoraj nie wiedziałem że istniejesz także nie przesadzajmy. Tu wcale nie chodzi konkretnie o Ciebie, a raczej o to, że zdecydowałeś się zdradzić resztę rodaków którzy za tobą nie poszli z konsekwencjami swoich czynów.  -   postanowiłem zabrać głos ostrożnie wstając tak aby nie wykonać żadnego gwałtownego ruchu - Oczywiście mówię tu tylko za siebie. Poza tym mówisz o tych najeźdźcach jako o wolnych ludziach i w taki sposób jakbyś ich znał, a to ja znalazłem się na froncie próbując powstrzymać tą inwazję. Widziałem do czego są zdolni i powiem ci bracie, że na polu walki niczym nie różnią się oni od innych znanych nam rodów i szczepów.  - Ale słowa słowami, Asagi-san wyglądasz na wojownika, na kogoś kto gardzi podstępnymi atakami w walce liczy na honorową wymianę ciosów. Jeśli się nie mylę proponował bym sprawdzić kto z nas ma rację w stary dobry sposób. Zmierz się ze mną. Jeśli wygram ja to uznam,  że masz rację i bogowie ci sprzyjają wówczas poprę twoją sprawę. Jeśli wygram ja, poddasz się i przyznasz że błędnie oceniłeś sytuację.   
	0  x

Ryuujin: 
Lis Taiyō: 
Ptak:   

Sasame 							 

Posty:  1156 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  7 kwie 2025, o 09:50 

- Prawdę mówiąc to nie do końca rozumiem do czego to wszystko ma dążyć. Z jednej strony, możliwe że rzeczywiście szczep Juugo mógłby czuć się bardziej swobodnie pomiędzy ludami zza Muru, jednak czy nie widzisz że najwyraźniej oni również dążą do tego aby stać się częścią społeczności jaka istnieje po tej stronie Muru. Jeżeli szczep Juugo nagle porzuciłby to wszystko na co pracowaliśmy przez ostatnie lata, to nawet jeśli startowalibyśmy z lepszej pozycji niż wtedy, to w dalszym ciągu byłby start od zera. Czy jesteśmy bardziej podobni do nich? Możliwe. Nie znaczy to jednak że teraz powinniśmy rzucić wszystko i odejść w nieznane z nadzieją że jakoś to wyjdzie. I wydaje mi się że Shusuke-sama dobrze o tym wie i z pewnością poświęcił dużo czasu na to aby przeanalizować sytuację i wszelkie konsekwencje jakie ciągną za sobą poszczególne wybory. Zwłaszcza że on wie że jego decyzje mają wpływ na wiele istnień.  -   - Jeżeli chcecie zawalczyć jeden na jednego, nie będę stawała wam na drodze, jednak nie sądzę abym mogła pozwolić na to żebyś odszedł z Asamim, Ryuujin-kun. -  
	0  x

Minoru 							 

Posty:  1318 Rejestracja:  3 kwie 2019, o 17:58Wiek postaci:  30Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.Widoczny ekwipunek:  - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391 

autor: Minoru  9 kwie 2025, o 09:22 

Misja rangi S: Ryuujin Kodai Sasame    Kolejka 11:  Ryuujin Kodai:  10   Sasame:   10  Minoru:   11  
 Kopiesz sobie, swój własny grób, chłopcze.   Tutaj nigdy nie będziemy traktowani jako równi innym. Nie zależało na tym Uchiha, nie zależy na tym Kosekim, nie zależy na tym nikomu. A tam? Może byśmy zaczynali od zera, ale jako równi im, a tu?! Zaczynaliśmy od zera i wciąż jesteśmy w tym samym miejscu. Wspomnicie moje słowa, gdy przyjdą po was! Będziecie żałować, że nie poszliście z nami, ale wtedy będzie za późno, a nasz klan będzie zgubiony!  wilka . Gdy tylko przemiana zakończyła się, zgiął kolana, przenosząc ciężar swojego ciała do przodu. Wyraz jego twarzy zmienił się nie do opisania. Jeżeli jeszcze przed chwilą można było dostrzec w nim coś z człowieka, to teraz wyglądał jak rozszalałe zwierzę. Asami, a być może jego rozszalałe ciało, rzucił się wprost na Ryuujina z ogromną prędkością, jednak nie na tyle dużą, by któreś z naszych bohaterów nie mogło nadążyć za nim.  
 mapka 
 Ukryty tekst  
	0  x

Prowadzone misje: 
Tetsu Maji D Przekleństwo pustyni  (Wolna)Tsukune Wyprawa B Zdradzicecki Korikami  (Przejęta)Arii Zadanie specjalne C Kress   

Ryuujin Kodai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  316 Rejestracja:  27 maja 2023, o 15:13Wiek postaci:  23Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  203cm | 157kgWidoczny ekwipunek:  Zbroja, dwa miecze przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?p=207937#p207937 Aktualna postać:  Gōsui/ Shīrōdo

autor: Ryuujin Kodai  9 kwie 2025, o 22:05 

Jūgo Asami, legendarny albo przynajmniej sławny wojownik rodu stał na przeciw mnie, a ja powoli co raz bardziej zaczynałem się uśmiechać, wiedząc że to starcie jest nieuniknione. Możliwość ponownego sprawdzenia się była niczym słodki głos kochanki zapraszający do łoża. I choć parę razu w życiu miałem już myśli o tym, że może wypadałoby dojrzeć i nie podniecać się na myśl o walce, to jednak ta adrenalina była zbyt pociągająca.- Mówisz jakbyś miał szansę wygrać.  -  skomentowałem krótko tekst rzucony o kopaniu grobu. Cholernie mnie to wkurzyło, to całe myślenie o sobie jak o kimś lepszym. Zwłaszcza, że były to słowa zdrajcy.- Spokojnie Sasame-sama, mama zawsze mi powtarzała żeby nigdzie nie chodzić z obcymi panami którzy zdradzają swoje rody.  -  odpowiedziałem kobiecie o czerwonych włosach by po chwili Asami wykrzykując swoje ostatnie słowa wykonał pierwszy ruch używając rodowej zdolności na co ja również zareagowałem nie mając zamiaru zostawać w tyle i pokryłem całe swoje ciało czarnym wzorem  na myśl przywodzącym pędy dzikiej róży jednocześnie uwalniając nogi od dodatkowego balastu. Nie było tu czasu na półśrodki. Ukryty tekst  

0  x

Ryuujin: 
Lis Taiyō: 
Ptak:   

Sasame 							 

Posty:  1156 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  10 kwie 2025, o 10:30 

- Uważaj na siebie Ryuujin-kun, w takiej walce nie będzie taryfy ulgowej i jeden błąd może przesądzić o wszystkim... -  
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  10 kwie 2025, o 23:37 

Misja rangi S: Ryuujin Kodai Sasame    Kolejka 12:  Ryuujin Kodai:  11   Sasame:   11  Minoru:   12  
 mapka 
 Ukryty tekst  
	0  x

Prowadzone misje: 

Sasame 							 

autor: Sasame  11 kwie 2025, o 14:24 

0  x

Ryuujin Kodai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ryuujin Kodai  12 kwie 2025, o 09:16 

Plan działał, przynajmniej do tego etapu całkiem nieźle jednak z racji, że przechodził w kolejną fazę musiałem podjąć się bardziej ryzykownych działań... noooo, a przynajmniej moim zdaniem. W końcu ile można było uciekać? Tym bardziej przed kimś takim. Ukryty tekst  

0  x

Ryuujin: 
Lis Taiyō: 
Ptak:   

Minoru 							 

autor: Minoru  13 kwie 2025, o 23:12 

Misja rangi S: Ryuujin Kodai Sasame    Kolejka 13:  Ryuujin Kodai:  12   Sasame:   12  Minoru:   13  
 mapka 
 Ukryty tekst  
	0  x

Prowadzone misje: 

Ryuujin Kodai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ryuujin Kodai  14 kwie 2025, o 17:30 

Sytuacja była nie najlepsza. Skupiając się na potencjalnym parowaniu ciosów zupełnie nie przyszło mi do głowy że mój przeciwnik postanowi wykorzystać moje ubranie aby przytrzymać mnie w miejscu, a był to nie zgorszy pomysł musiałem w myślach przyznać. Nie mniej nie zamierzałem ułatwiać zadania Asamiemu i od razu gdy ten mnie chwycił odginając się w tył ja postanowiłem spróbować go przebić mieczem który znajdował się w mojej drugiej ręce. W cios włożyłem całą swoją siłę żeby wyglądało to na desperacką próbę i żeby zostawić dwa scenariusze mojemu przeciwnikowi.  Ukryty tekst  

0  x

Ryuujin: 
Lis Taiyō: 
Ptak:   

Sasame 							 

autor: Sasame  14 kwie 2025, o 18:11 

0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  15 kwie 2025, o 08:53 

Misja rangi S: Ryuujin Kodai Sasame    Kolejka 14:  Ryuujin Kodai:  13   Sasame:   13  Minoru:   14  
Ume  drugim ze zbiegów. Ume był już jednak przeobrażony, choć jego forma różniła się diametralnie od tego co przedstawiał sobą Asami. Górna część ciała Ume była mniej więcej ludzka, jedynie jego skóra była pokryta przemianą. Ciekawiej stawało się poniżej linii pasa. Tam ciało Ume zmieniało się diametralnie. Jego nogi nie przypominały już ludzkich, a wygięte były w łuk w nie ta stronę którą powinny. Do tego uginały się w taki sposób, że przypominało to napinający się łuk. Efektem były niemalże wybuchowe wyskoki, które wypychały Ume z ogromną wręcz prędkością w kierunku wskazanego celu.  mapka 
 Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  
	0  x

Prowadzone misje: 

Sasame 							 

autor: Sasame  15 kwie 2025, o 10:20 

- To ja będę twoją przeciwniczką. -  
	0  x

Ryuujin Kodai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ryuujin Kodai  15 kwie 2025, o 10:53 

Od samego początku walki odnosiłem wrażenie, że nie mierze się z człowiekiem a raczej ze zwierzęciem. Taka walka na pięści z zdziczałym kundlem, którego Asami nawet przypominał przeistaczając się na najwyższym poziomie Senninki, który dla mnie niestety wciąż był poza zasięgiem. Jednak mimo zezwierzęcenia które wstąpiło w mojego przeciwnika i faktu że był zdrajcą gdzieś tam wewnątrz siebie gotów byłem uznać jego siłę i zapamiętać imię Asamiego jako tego który omal mnie nie zabił.  Ukryty tekst  

0  x

Ryuujin: 
Lis Taiyō: 
Ptak:   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości