Kompleks świątynny
- Arii
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka - Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- GG/Discord: arii.2024
- Multikonta: Yachiru
- Ayumu
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
- Arii
- Wiek postaci: 19
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka - Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- GG/Discord: arii.2024
- Multikonta: Yachiru
- Ayumu
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
- Shindo
- Postać porzucona
- Krótki wygląd: - Aparycja - avatar
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty - Widoczny ekwipunek: - Zbroja (czarna)
- Duża torba z tyłu za plecami - Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=212662#p212662
- GG/Discord: shindo1313
- Multikonta: Tapion
- Aktualna postać: Kaito Mizukane
Re: Kompleks świątynny
ROK 394
Następne dni odpoczywając, odwiedziłem bibliotekę w celu poszukiwania wzmianek o moim darze. Udało znaleźć mi się zapiski dotyczące właśnie mojej siły. Kilka dni zajęło mi zapoznanie się ze wszystkimi widzianymi udokumentowanymi technikami. Nie było ich za dużo, nie licząc jednej do wszystkich doszedłem sam. Jednak ta jedna jedyna okazała się tym o czym nigdy bym nawet nie pomyślał.
Zainspirowany nową wiedzą o moich własnych możliwościach wyruszyłem do kompleksu świątynnego. Potrzebowałem ciał. Machnąłem odznaką ninja i już po chwili znalazłem się w pokoju z martwymi ciała ludzi którzy i tak mieli zostać pochowani pod płotem, bez żadnej rodziny.
Następne dni odpoczywając, odwiedziłem bibliotekę w celu poszukiwania wzmianek o moim darze. Udało znaleźć mi się zapiski dotyczące właśnie mojej siły. Kilka dni zajęło mi zapoznanie się ze wszystkimi widzianymi udokumentowanymi technikami. Nie było ich za dużo, nie licząc jednej do wszystkich doszedłem sam. Jednak ta jedna jedyna okazała się tym o czym nigdy bym nawet nie pomyślał.
Zainspirowany nową wiedzą o moich własnych możliwościach wyruszyłem do kompleksu świątynnego. Potrzebowałem ciał. Machnąłem odznaką ninja i już po chwili znalazłem się w pokoju z martwymi ciała ludzi którzy i tak mieli zostać pochowani pod płotem, bez żadnej rodziny.
Ukryty tekst
z/t
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości