Zgłoszenia po misje
- Takashi
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Wysoki na około 178cm | czarne włosy spięte w kucyk | srebrne kolczyki w uszach | często widziany z grymasem na twarzy | ubrany w ciemny kombinezon oraz kamizelkę shinobi
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie | kabura na lewym udzie | torba nad prawym pośladkiem | torba nad lewym pośladkiem | kamizelka shinobi | ochraniarz "Zjednoczonych Sił Sogen" na lewym ramieniu
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=112398#p112398
- GG/Discord: Takaś#4124
- Umemoto Mei
- Wiek postaci: 38
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Błękitne, długie włosy spięte w kucyk. Puste, czerwone oczy, dosyć wysoka, szwy na ciele. Ubrana w niebieską sukienkę z odłączonymi rękawami i skórą na korpusie dla usztywnienia. Nosi wysokie buty do kolan.
- Widoczny ekwipunek: Kabura na lewym i prawym biodrze
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11459
- GG/Discord: vive2137
- Multikonta: Kubomi
- Kizuna
- Postać porzucona
- Link do KP: viewtopic.php?p=212984#p212984
- Aktualna postać: Hibana
Re: Zgłoszenia po misje
biorę, dam pierwszy post jutro rano
edit: jednak sobie odpuszczę, przepraszam za marnowanie czasu
edit: jednak sobie odpuszczę, przepraszam za marnowanie czasu
0 x
- Ayaka
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Wysoka dziewczyna o czerwonych włosach związanych w wysoki kucyk. Ubrana w dwuczęściowy, czarny kombinezon składający się z golfa bez rękawów i długich, przylegających spodni.
- Widoczny ekwipunek: torba na prawym boku, odznaka ninja przypięta do ubrania
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11148&p=208761#p208761
- GG/Discord: jaqu_elle
- Multikonta: Shiori, Mayumi
Nazwisko i imię: Ayaka
Ranga misji: C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń? nie
Link tematu: here
Uwagi: nie chciałabym utknąć na misji dłużej niż miesiąc, więc taki post raz na dwa dni mile widziany.
PS: proszę o fory dla kogoś z klanu z D-tieru![]()
0 x
- Rei Uta
- Martwa postać
- Wiek postaci: 17
- Ranga: Nukenin S
- Krótki wygląd: - Różowe włosy.
- Czarne Haori przewiązane jedwabnym obi, tego samego koloru luźne spodnie oraz wysokie buty za kostkę.
- Patrz avatar.
- Po resztę zapraszam do kp. - Widoczny ekwipunek: - Torba biodrowa.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9566
- Aktualna postać: Rei
Ayaka pisze: ↑4 maja 2024, o 15:52 Biorę, wieczorem będzie postNazwisko i imię: Ayaka
Ranga misji: C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń? nie
Link tematu: here
Uwagi: nie chciałabym utknąć na misji dłużej niż miesiąc, więc taki post raz na dwa dni mile widziany.
PS: proszę o fory dla kogoś z klanu z D-tieru![]()
0 x
- Kamiyo Ori
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Drobnej budowy , nawet jak na jego wiek. Na głowie ma czupryne czarnych włosów, dość matowych i nie świecących się zbytnio, spiętych w kucyk rzemieniem.
- Widoczny ekwipunek: Duża torba na pośladkach przyczepiona paskiem.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=7983
- GG/Discord: deviler_
- Multikonta: Rokudo Gaika/Yuki Renji
Nazwisko i imię: Kamiyo Ori
Ranga misji: A-C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: śmierć jest łaską
Link tematu: viewtopic.php?p=211976#p211976
Uwagi: Szalony Higienista znajduje się aktualnie na wyspach Cesarstwa w okresie związanym z wojną domową klanu Yukich. Interesuje mnie przygoda, która w jakiś magiczny sposób wyjaśni brak jego obecności na kontynencie podczas Wojny z Dzikimi oraz potrwa odpowiednio długo, by się zgrała ze zbliżającym się tajmskipem. Dodatkowe szczegóły zlecenia do omówienia na PW/Discordzie.
0 x
- Kizuna
- Postać porzucona
- Link do KP: viewtopic.php?p=212984#p212984
- Aktualna postać: Hibana
biereKamiyo Ori pisze: ↑4 maja 2024, o 20:02 Nazwisko i imię: Kamiyo Ori
Ranga misji: A-C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: śmierć jest łaską
Link tematu: viewtopic.php?p=211976#p211976
Uwagi: Szalony Higienista znajduje się aktualnie na wyspach Cesarstwa w okresie związanym z wojną domową klanu Yukich. Interesuje mnie przygoda, która w jakiś magiczny sposób wyjaśni brak jego obecności na kontynencie podczas Wojny z Dzikimi oraz potrwa odpowiednio długo, by się zgrała ze zbliżającym się tajmskipem. Dodatkowe szczegóły zlecenia do omówienia na PW/Discordzie.
0 x
- Saito Hoozuki
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Złota Łuska
- Krótki wygląd: Białowłosy facet w wieku 25 lat. 188 cm wzrostu, 90kg wagi. Średnio umięśniony, niski poziom tkanki tłuszczowej. Całe ciało pokryte tatuażami za wyjątkiem dłoni, stóp, szyi i twarzy.
Zazwyczaj ubrany w bojówki z licznymi kieszeniami i białą bluzę. - Widoczny ekwipunek: Ogromna kusza i kołczan, pokrowiec na broń.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11420&p=215113#p215113
- Aktualna postać: Saito Hoozuki
Nazwisko i imię: Saito Hoozuki
Ranga misji: Wyprawa B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: yup
Uwagi: Szukam kogoś do poprowadzenie wyprawy w celu zdobycia... Wyprawa rangi B (jeżeli się da to misja z Akiyamy).
Odnośnie fabuły, coś dla mafii, skrytobójstwo, podróż, jakieś zadanie typu wejdz i zabierz - będą bardzo mile widziane.
Warunek konieczny to zawsze jeden post dziennie, jeżeli nie masz czasu to nie bierz pls
Skrót ostatniej fabuły: Saito dostał zlecenie sprawdzające jego umiejętności zabójstwa. Miał zabić radnego miasta który zmienił stronę barykady i musiał ponieść konsekwencje. Działając w wąskiej specjalizacji skrytobójstwa - unieszkodliwił cel i został za to awansowany na rangę pazura.
Obecnie ma w planach jakiś mały trening i zakupy za gruby hajs z misji![]()
0 x
- Tanaka Misaki
- Wiek postaci: 15
- Krótki wygląd: Niewysoka, szczupła dziewczyna o ognostoczerwonych włosach i różowych oczach
- Widoczny ekwipunek: -ochraniacz na czole
-dwie kabury
-torba - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=10373&p=191422#p191422
- Multikonta: Akihiko Maji
Nazwisko i imię: Tanaka Misaki
Ranga misji: wyprawa B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?:[/colorl] oczywiście
Link tematu: do ustalenia bo muszę z Ario wrócić z eventu
Uwagi: wyprawa będzie po zwój, najlepiej jakby była zlecona przez szczep
0 x
- Hanashi
- Wiek postaci: 16
- Krótki wygląd: Brązowe włosy zwinięte w niski kok z tyłu głowy, zielone duże oczy i mały uśmieszek. W stroju dominuje ciemnozielona kamizelka z długą spódnicą w podobnym kolorze. Tu i ówdzie odnajdziemy czerwone akcenty m.in. na kołnierzyku.
- Widoczny ekwipunek: Duża torba przypięta do pasa z tyłu
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11501
- GG/Discord: krajzerka
Nazwisko i imię: Yuki Hanashi
Ranga misji: D-C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Niestety
Link tematu: Here
Uwagi: Jak misja C, to najpewniej od środy, bo chcę jeszcze potrenować. Z uwag... chcę siać propagandę tu i tam. Pracować z ludźmi i dla ludzi. Wiadomo. Ku chwale cesarza!
Uwagi: Jak misja C, to najpewniej od środy, bo chcę jeszcze potrenować. Z uwag... chcę siać propagandę tu i tam. Pracować z ludźmi i dla ludzi. Wiadomo. Ku chwale cesarza!
0 x
- Kagaya
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Androgeniczny młodzieniec o średniej długości włosach, zza których na świat wyglądają ciekawskie, duże oczęta.
- Widoczny ekwipunek: Kabura przy prawym udzie, kabura przy lewym udzie, pochwa przy pasie.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11556
- GG/Discord: pralkarz
- Multikonta: ---
Biorę na D. Dogadamy się czy chcesz posta już dziś, czy mimo wszystko poczekać do środy.Hanashi pisze: ↑20 maja 2024, o 20:00 Nazwisko i imię: Yuki Hanashi
0 x
#ffb7c5

- Mayumi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Łuska
- Widoczny ekwipunek: Duża torba przy udzie
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11397&p=214766#p214766
- GG/Discord: jaqu_elle
- Multikonta: Shiori, Ayaka
Nazwisko i imię: Mayumi Gumiyama
Ranga misji: D
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Nie.
Link tematu: click
Uwagi: Mayumi pracuje zarówno dla mieszkańców miasta jak i dla mafii - także pełna dowolność czy będzie to zadanie dla Akiyamy czy dla Shigashi (ale z wyjątkami, są wypisane w KP i w temacie, w którym jest moja postać) Sama odpisuję rzadko, więc nie spodziewam się od drugiej osoby jakiegoś zabójczego tempa, po prostu bawmy się dobrze.
0 x
- Rei Uta
- Martwa postać
- Wiek postaci: 17
- Ranga: Nukenin S
- Krótki wygląd: - Różowe włosy.
- Czarne Haori przewiązane jedwabnym obi, tego samego koloru luźne spodnie oraz wysokie buty za kostkę.
- Patrz avatar.
- Po resztę zapraszam do kp. - Widoczny ekwipunek: - Torba biodrowa.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9566
- Aktualna postać: Rei
Mayumi pisze: ↑20 maja 2024, o 21:28 Biorę jak cośNazwisko i imię: Mayumi Gumiyama
Ranga misji: D
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Nie.
Link tematu: click
Uwagi: Mayumi pracuje zarówno dla mieszkańców miasta jak i dla mafii - także pełna dowolność czy będzie to zadanie dla Akiyamy czy dla Shigashi (ale z wyjątkami, są wypisane w KP w temacie, w którym jest moja postać) Sama odpisuję rzadko, więc nie spodziewam się od drugiej osoby jakiegoś zabójczego tempa, po prostu bawmy się dobrze.
0 x
- Boukyaku Shinichi
- Wiek postaci: 27
- Krótki wygląd: - Krótkie blond włosy zaczesane do tyłu i wygolone po bokach
- Jasne niebieskie oczy o szerokich źrenicach
- Duża blizna na prawej skroni
- Blizna na brodzie
- Otwory gębowe na dłoniach i klatce piersiowej - Widoczny ekwipunek: - Medalion przynależności do klanu Nara
- Czarny płaszcz
- Maska lisa przypięta przy pasku
- Torba na glinę na lewym biodrze
- Torba na glinę na prawym biodrze
- Kabura na broń na lewym udzie - Link do KP: viewtopic.php?p=205651#p205651
- GG/Discord: knowo#2998
Nazwisko i imię: Boukyaku Shinichi
Ranga misji: B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Tak, ale proszę nie bić w szczepionkę
Link tematu: Jestem w domu i przychódź
Uwagi: Chciałbym misji związanej z Jashinem/Jashinizmem. Shinichi to bogobojny człowiek, więc doskonale rozumie, że jeśli miałby spuścić łomot demonom to przydałaby się pomoc bogów. Więc chętnie poszuka tych "aktywnych", czyli właściwie Jashina.
Technicznie jestem dość wolnym piszącym więc spodziewałbym się maks posta dziennie. Weekendy zwykle mi całkowicie odpadają. Więc raczej tempo w stylu 5 postów na tydzień. Zależy mi na czymś fajnym fabularnie, a nie farmieniu PH. Dziękuje, za uwagę![]()
0 x
- Arii
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka - Widoczny ekwipunek: * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkach
*Duża Torba
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- Multikonta: Yuri
brzmi dobrze na powrótBoukyaku Shinichi pisze: ↑23 maja 2024, o 12:23 Nazwisko i imię: Boukyaku Shinichi
Ranga misji: B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Tak, ale proszę nie bić w szczepionkę
Link tematu: Jestem w domu i przychódź
Uwagi: Chciałbym misji związanej z Jashinem/Jashinizmem. Shinichi to bogobojny człowiek, więc doskonale rozumie, że jeśli miałby spuścić łomot demonom to przydałaby się pomoc bogów. Więc chętnie poszuka tych "aktywnych", czyli właściwie Jashina.
Technicznie jestem dość wolnym piszącym więc spodziewałbym się maks posta dziennie. Weekendy zwykle mi całkowicie odpadają. Więc raczej tempo w stylu 5 postów na tydzień. Zależy mi na czymś fajnym fabularnie, a nie farmieniu PH. Dziękuje, za uwagę![]()
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości