Event "Ostatnia bitwa o Kōtei" - opinie Użytkowników
- Ayumu
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
Re: Event "Ostatnia bitwa o Kōtei" - opinie Użytkowników
Nie powinno być najpierw podsumowania eventu?
Ale żeby nie było - chciałbym podsumowanie, bo uczestniczyłem i nie wiem, czy dalej to czytać. Nie miałem przerwy w grze przez jakość wątku, tylko sytuację życiową, ale po tym, jak się toczyło pierwsze X kolejek, w których miałem nieprzyjemność brać udział, nie miałem ochoty tego nadrabiać.
Grupa Szturmowa była miesznką krzyku o ELICIE KLANÓW, kompletnej zbieraniny randomów, którzy się tam znaleźli, friendly fire genjutsu, karania za złe wypowiedzi postaci (i wyrażające opinię narracje), a nie karanie (chociaż tu wiem, że poszło coś na końcu) za akcję zaatakowania wrogiego lidera podczas negocjacji na począktu. Chciałem specjalnie pominąć pomijanie Osamu, ale myślę, że jednak chłopak zasługuje na wspomnienie o tym, że jego akcje i wypowiedzi prawie nigdy nie były wspominane.
Mam tylko nadzieję, że to jak to wyglądało na poczatku w naszej grupie to tylko to początkowe 10%, a nie całość, bo do gry mogłem wrócić pewnie po 1-2 miesiącach, ale przez to, jak to wyglądało, nie miałem najmniejszej ochoty wracać na event ani tego nadrabiać.
No ale jak wemy, grałem 2 miesiące z 9-miesięcznego eventu, więc to jest nijaka opinia i po prostu mam nadzieję, że później było tylko lepiej.
Ale żeby nie było - chciałbym podsumowanie, bo uczestniczyłem i nie wiem, czy dalej to czytać. Nie miałem przerwy w grze przez jakość wątku, tylko sytuację życiową, ale po tym, jak się toczyło pierwsze X kolejek, w których miałem nieprzyjemność brać udział, nie miałem ochoty tego nadrabiać.
Grupa Szturmowa była miesznką krzyku o ELICIE KLANÓW, kompletnej zbieraniny randomów, którzy się tam znaleźli, friendly fire genjutsu, karania za złe wypowiedzi postaci (i wyrażające opinię narracje), a nie karanie (chociaż tu wiem, że poszło coś na końcu) za akcję zaatakowania wrogiego lidera podczas negocjacji na począktu. Chciałem specjalnie pominąć pomijanie Osamu, ale myślę, że jednak chłopak zasługuje na wspomnienie o tym, że jego akcje i wypowiedzi prawie nigdy nie były wspominane.
Mam tylko nadzieję, że to jak to wyglądało na poczatku w naszej grupie to tylko to początkowe 10%, a nie całość, bo do gry mogłem wrócić pewnie po 1-2 miesiącach, ale przez to, jak to wyglądało, nie miałem najmniejszej ochoty wracać na event ani tego nadrabiać.
No ale jak wemy, grałem 2 miesiące z 9-miesięcznego eventu, więc to jest nijaka opinia i po prostu mam nadzieję, że później było tylko lepiej.
1 x
- Ryuujin Kodai
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 23
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: 203cm | 157kg
- Widoczny ekwipunek: Zbroja, dwa miecze przy pasie
- Link do KP: viewtopic.php?p=207937#p207937
- Aktualna postać: Gōsui/ Shīrōdo
- Kai
- Wiek postaci: 22
- Krótki wygląd: Wysoki i szeroki.
- Widoczny ekwipunek: Zanbato.
- Link do KP: viewtopic.php?t=11468
- GG/Discord: akasemis
Hej, przede wszystkim dobra robota z prowadzeniem eventu - wiem ile to wysiłku prowadzić 30 niesfornych userów. Ale ja tym razem z czymś innym, nie do końca sam event, ale sprawa "okołoeventowa" .
Jako gracz, który dołączył w trakcie, gdy event już się właściwie kończył, strasznie mi brakowało jakiegoś rozenania w tym, kto jest kim. Temat z relacjami między prowincjami niestety jest nieaktualny, a kalendarium wydarzeń jedynie pobieżnnie porusza temat. Fajnie by było, gdyby ktoś podjął się tematu i przeredagował to wszystko - nie tylko bezpośrendio z eventu ale i całej otoczki. Osobiście czułem się zagubiony gdy na czaciku latały nazwy, o których nigdzie nie można poczytać, a dopytywanie się o wszystko graczy (którzy też czasem mówili sprzeczne ze sobą wersje) nie pomogło.
Jako gracz, który dołączył w trakcie, gdy event już się właściwie kończył, strasznie mi brakowało jakiegoś rozenania w tym, kto jest kim. Temat z relacjami między prowincjami niestety jest nieaktualny, a kalendarium wydarzeń jedynie pobieżnnie porusza temat. Fajnie by było, gdyby ktoś podjął się tematu i przeredagował to wszystko - nie tylko bezpośrendio z eventu ale i całej otoczki. Osobiście czułem się zagubiony gdy na czaciku latały nazwy, o których nigdzie nie można poczytać, a dopytywanie się o wszystko graczy (którzy też czasem mówili sprzeczne ze sobą wersje) nie pomogło.
3 x

- Kyoushi
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
- Fabularnie top
- Długościowo trochę się to na koniec rozjechało i tempo spadło niemal do zera, można to było skrócić o połowę wydarzeń postów fabularnych i wio, więcej dynamiki i jesteśmy zadowoleni
- Nagrody skomentuje po nagrodach, ale brak MS po takich wydarzeniach dla Kjuszarda to naprawdę cios dzbanem w potylice, trochę sztuczna niechęć przyznania nagrody, która aż się prosiła, no ale nie ja tu decyduje, szkoda, bo muszę w takim razie zabić czyjąś postać
3 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij...

- Ryuujin Kodai
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 23
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: 203cm | 157kg
- Widoczny ekwipunek: Zbroja, dwa miecze przy pasie
- Link do KP: viewtopic.php?p=207937#p207937
- Aktualna postać: Gōsui/ Shīrōdo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości