Szlak transportowy
- Rokudo Gaika
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Spiczaste srebrne włosy. Smukłej sylwetka i żółte oczy. Ubrany w czarną koszulę z długim rękawem oraz jasne spodnie. Na dłoniach owinięte ma bandaże.
- Widoczny ekwipunek: Plecak, torba na lewym pośladku, dwie metalowe tonfy przyczepione rzemieniami do paska nad pośladkami
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=8688
- GG/Discord: deviler_
- Multikonta: Kamiyo Ori/Yuki Renji
- Daisuke
- Wiek postaci: 27
- Ranga: Wyrzutek
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=146799#p146799
- Multikonta: Sosuke
Re: Szlak transportowy
Będąc gdzieś na krańcu świata dobrze było wreszcie skierować się ku cywilizacji albo przynajmniej ku temu co się ważniejszego dzieje. Piaski pustyni miały swoje lokalne dramaty, ale Daisuke najwyraźniej słabo się w tym odnajdował, preferując zapijanie smutków w wódce i piwie, zamiast analizować skomplikowane dworsko-chłopskie intrygi. Z Sabishi wychodziły tylko dwa większe szlaki. W pierwszej chwili Nakasada nawet rozważał podróż do Shigashi, będąc ciekawy tamtejszych awantur mafijnych. Może w tamtejszych porachunkach znajdzie dla siebie niszę na której da radę zarobić? Możliwe, ale zamiast tak kombinować postawił na inne rozwiązanie.
Dokąd: Atsui
Przez: Bezpośredni
Środek transportu: Piechtą
[z/t]
Dokąd: Atsui
Przez: Bezpośredni
Środek transportu: Piechtą
[z/t]
0 x
- Ren
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 21
- Krótki wygląd: Bardzo wysoka, muskularna, o ciemnej skórze. Ma krótkie i ciemne włosy. Na czole wytatuowane czerwone kropki. Głowa owinięta chustą - tak, by ukryć klanowy tatuaż. Od stóp do głów okryta jasnym płótnem, zniekształcającym sylwetkę.
- Widoczny ekwipunek: Duża torba u dołu pleców.
- Link do KP: viewtopic.php?p=139112#p139112
- GG/Discord: rahsim
- Osamu
- Wiek postaci: 20
- Krótki wygląd: Białowłosy i wysoki młodzieniec przyozdobiony kilkoma białymi tatuażami.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10932&p=202568#p202568
Osamu wskoczył na szlak transportowy bez wielkiego pośpiechu. Musiał dostać się do wioski Hachimantai. Przynajmniej tyle udało mu się ustalić, że tam ma zacząć swoje zadanie. Zależało mu żeby pokazać się z jak najlepszej strony przed sojusznikami, których miał wesprzeć oraz miał nadzieje żeby Nariko była zadowolona z raportów, które jej prześlę.
Dokąd: Las wokół Hachimantai
Przez: Sabishi->Atsui->Sakai->Midori->Północne Ryuzaku
Środek transportu: Stópki
Ukryty tekst
Podróż zajęła mu trochę czasu ale w końcu dotarł do surowej krainy, która była właśnie świadkiem wielkich wojen i bitew.Dokąd: Las wokół Hachimantai
Przez: Sabishi->Atsui->Sakai->Midori->Północne Ryuzaku
Środek transportu: Stópki
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x

- Mijikuma
- Wiek postaci: 17
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Ubrany w czarny płaszcz, twarz ukryta pod maską.
- Widoczny ekwipunek: Łuk na plecach | Kołczan | Płaszcz | Maska
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=206813#p206813
- GG/Discord: bombel#0351
- Multikonta: Ryu
Dokąd: Shigashi
Przez: -
Środek transportu: -
Kolejnym moim punktem podróży ma być Shigashi. Pożegnawszy Sore, ruszam traktem dalej, cały we krwi pająka i śmierdzący. Niemniej, nie po drodze jest mi się cofać do wioski. Mam ze sobą wszystko co potrzebne, jestem samowystarczalny i nie potrzebuję za wiele. Wszystko pochowane w plecaku, zwojach i innych. Cała podróż mija mi przyjemnie, przy okazji przy pierwszej lepszej oazie zmywam z siebie krew, a przynajmniej tyle ile mogę i idę dalej. W jednej z pobliskich wiosek udaje mi się wynegocjować wypranie ubioru za frajer, wystarczyło ponapinać trochę muskułów i reszta zadziała się sama. Cieszę się, że w końcu opuszczam tą cholerną pustynie i zbliżam się do o zgrozo, miasta kupieckiego. Tyle co słyszałem to podziały się tam nie lada zmiany wewnątrz polityczne. Nie mam o nich jednak żadnego pojęcia. Wyjdzie w, hehe, praniu.
zt
Przez: -
Środek transportu: -
Kolejnym moim punktem podróży ma być Shigashi. Pożegnawszy Sore, ruszam traktem dalej, cały we krwi pająka i śmierdzący. Niemniej, nie po drodze jest mi się cofać do wioski. Mam ze sobą wszystko co potrzebne, jestem samowystarczalny i nie potrzebuję za wiele. Wszystko pochowane w plecaku, zwojach i innych. Cała podróż mija mi przyjemnie, przy okazji przy pierwszej lepszej oazie zmywam z siebie krew, a przynajmniej tyle ile mogę i idę dalej. W jednej z pobliskich wiosek udaje mi się wynegocjować wypranie ubioru za frajer, wystarczyło ponapinać trochę muskułów i reszta zadziała się sama. Cieszę się, że w końcu opuszczam tą cholerną pustynie i zbliżam się do o zgrozo, miasta kupieckiego. Tyle co słyszałem to podziały się tam nie lada zmiany wewnątrz polityczne. Nie mam o nich jednak żadnego pojęcia. Wyjdzie w, hehe, praniu.
zt
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości