W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  20 mar 2024, o 17:46 

Wielu już mnie pytało z udawanym zatroskaniem jak sobie poradzę prowadząc biznes w tak niewdzięcznym mieście jak Shigashi i to jeszcze mając bar - a co by nie mówić, w tym mieście barów jest w pizdu i jeszcze trochę. Jednak gdy się to robi z głową i nie oszukujmy się, nie stawiając pierwszych kroków a mając starego za przewodnika to da się z tego wyżyć i nawet zarobić wystarczająco, by nie musieć bać się o przyszłość ani o termin zapłaty mafii za ochronę. W Daimyo jest to o tyle korzystne, że tutaj to oni płacą mi za dochowanie tajemnicy... zawodowej, tak się na to mówi. Co tam, chujnia w mieście?  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  401 Rejestracja:  29 mar 2023, o 11:40Wiek postaci:  14Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.Widoczny ekwipunek:  Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych SiłLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=11022 GG/Discord:  Laertes#9788Multikonta:  Aoi, Nuō, Sister 

autor: Ai  21 mar 2024, o 10:24 

Misja C - Higashi Akira Nie czekając na nic, jak tylko mężczyzna otrzymał swój trunek wypił go jednym haustem, nawet nie zwracając uwagi za bardzo na to, co zostało mu nalane, przełknął głośno, jakby nie pił niczego od dawien dawna. Albo leczył przepotężnego kaca, choć po tylu dniach od wesela raczej nie było to możliwe. Odstawił szklankę z głośnym hukiem, parskając jak koń otrzepując swoją mordę po przyjęciu dawki wódki. Podsunął naczynie, jakby prosząc o kolejną dawkę. -Dobre gówno. - -Na mieście, jak kurwa na mieście. - -Co się odpierdala na mieście, zostaje kurwa na mieście. I kurwa ogarniemy wszystko i rozpierdolimy tych pierdoleńców. -  -Ten pierdolony śmieć Kurwo, Kutos, Kuro... No. Wiesz, kurwa który - -Pierdoleniec jebany dorabiał rogi mojej Córze, jebany się kurwa puszczał na boku, kurwa dojebałbym śmiecia, jakbym tylko go zobaczył. Raz, kurwa raz jeden pierdolony, zaufałem wyborowi córy, pierdolę kurwa, nigdy więcej. Raz, kurwa nie kazałem śledzić jebanego gacha. Kentarō Kenta 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  21 mar 2024, o 16:51 

Kilka dni po weselu kac nie był raczej możliwy, chyba że od tegoż święta ani razu nie zaznał trzeźwości! Wtedy z tego kaca tworzy się kurewsko wielka kula śnieżna, która jak uderzy, będzie to ekwiwalent wbicia sztylet w serce, taki to ból będzie. Na szczęście tę pułapkę można prosto ominąć - trzeba chlać codziennie po trochu, a tolerka sama wskoczy!Tylko takie mamy Kurwa. w takich okolicznościach to i ja się napiję, chuj jeden. To co z nim robimy? Wlicz mnie w tę akcję, sam chcę chuja ukatrupić, zrobiłem mu zajebiste wesele, a ten tak spierdolił całe wydarzenie! Kurwa, Aiko wie?  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  401 Rejestracja:  29 mar 2023, o 11:40Wiek postaci:  14Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.Widoczny ekwipunek:  Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych SiłLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=11022 GG/Discord:  Laertes#9788Multikonta:  Aoi, Nuō, Sister 

autor: Ai  21 mar 2024, o 21:09 

Misja C - Higashi Akira -No jak to kurwa co z nim robimy? Trzeba rozpierdolić chuja! - -I zajebiście, że się sam zgłaszasz, kurwa! Przyjacielu, bo kurwa, właśnie po to przyszedłem! -  -Tylko pierdolenie kurwa, Feniksy nie mogą się w to wpierdalać, bo mnie kurwa przywódca zajebie czy ktokolwiek inny. Za załatwianie, jak to się kurwa mówi, osobistych venet na pierdolonych cywilach. Czy jakoś tak, za chuja nie pamiętam jak to nazywali. No i mnie zajebią kurwa jak sam pójdę mu rozpierdolić ten pedalski ryj. -  -Kurwa. Sprawa wygląda tak, Przyjacielu  - -Musisz ogarnąć kurwa ten temat, zapłacić komu trzeba, kurwa, cokolwiek. Tylko kurwa po cichu, żeby żaden kurwiarz z ulicy nie pisnął choćby, że Feniksy cokolwiek odpierdalają. Kasę za fatygę dostaniesz, jak zawsze kurwa. Znasz mnie. Ale naprawdę, kurwa, nikt nie może wiedzieć o feniksach. Bo mnie zajebią, albo co gorsza, wyrwą kurwa jaja. Już wolę zdechnąć niż stracić jaja.- -No kurwa jasne, że wie. Ona tego kurwiarza nakryła jak się puszcza z jakąś garbatą dziwką! Urwałbym mu ten pierdolony łeb i nalał do środka. Dlatego tym bardziej śmiecia trzeba tak zajebać, żeby kurwiarz żałował się, że kiedykolwiek miał kutasa, możesz mu kurwa jaja wepchnąć w gardło, byle kurwa zdychał w męczarniach. -   I w tym momencie odstawił butelkę opróżnioną niemalże do połowy .Kentarō Kenta 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  21 mar 2024, o 23:19 

Słucham tak słucham co Kenta ma do powiedzenia i uszom nie wierzę. Niemalże dubluje towarzysza i sam uderzą pięścią w stół.Kurwa! Szefostwo przecież samo by zajebało tego leszcza, gdyby to na ich córkę trafiło, moim zdaniem motyw jest bardziej niż słuszny! Ale spokojnie! Ja już go tak tam urządzę! Nie no, jak już mnie prosisz to sam to załatwię, nie będę nikogo wynajmować jak jakaś pizda, co ja nie dam rady temu chuderlakowi z wesela? Sam nie jestem z feniksów i przyszedłeś do mnie jako mój przyjaciel. Nie znam żadnych Feniksów. Dobra Kenta, ale ja to w sumie muszę znać tego chłopa. Umie on coś czy jest tak chujowy na jakiego wygląda? Kim on w ogóle jest? Żeby mnie nie zaskoczył niczym przy akcji. Mam nadzieje, że się trzyma i nie smuci się nad tym zjebem.  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  22 mar 2024, o 09:55 

Misja C - Higashi Akira Olbrzym z wielką przyjemnością, która była symbolizowana przez przepotężny uśmiech, wysłuchiwał słów wypływających z ust Akiry, przy okazji twierdząco potrząsając głową, przytakując na to co wypowiadał niebieskowłosy. Widział, że doskonale się rozumieli. Żadnych ognistych ptaszorów, powód skontaktowania się w tej sprawie właśnie z Panem Organizatorem Wesela był bardziej niż oczywisty. Raz nie zawiódł Szpona, to pewnie drugi raz też nie zawiedzie! A jak zawiedzie, to tak zwany chujwto. Ktokolwiek to był. -Normalnie, że się nie smuci, no kurwa. Aiko to nie byle dziwka by się mazgaić po jakiejś piździe! Moja córa się nie jebie z beczeniem za kurwiarzami. - -Czy on coś potrafi? Kurwa, widziałeś tę pizdę na weselu. Jebaniec ledwo nóż potrafi trzymać, myślałem, że mu pierdolnę jak kroił ten tort. Tylko ze względu na córę dałem mu spokój. No i kurwa mogłem go już wtedy zajebać to problem byłby z głowy.- -A kim ten skurwysyn jest? A chuj wie, jakiś biznes prowadzi w Unii, ale na pewno skurwiel jest w mieście. Wypierdolił od Aiko, bo jak nie to bym mu nogi z dupy powyrywał za oddychanie kurwa tym co ona i chowa się w jakiejś norze, kurwa pomieszkując sobie jak jebany szczur. Możesz jeszcze pogawedzić z Kentą i tu zostać, albo przechodzimy do zt i kolejnego posta możesz dać tutaj  
Kentarō Kenta 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  27 mar 2024, o 19:40 

Patrzę wytrzeszczonymi oczyma na bezdomnego, chcąc go swoim widokiem jak najmocniej nastraszyć - strach dobrze działa na takich jak on. Choć nie zawsze - czasem zdarzą się i tacy biedacy, którzy tak się przystosowali do swojego środowiska, którego istotą jest ciągła walka o przetrwanie, z wiecznym strachem o swoje życie, że w ich oczach istnieje jedynie bierność. Ten jednak do nich nie należał i w swój własny, autentyczny sposób odpowiedział na moje pytanie. Wzdycham zrezygnowany. Kurwa, spóźniłem się. Gdybym był silniejszy, ta walka nie trwałaby tak długo i złapałbym chuja zanim uciekłby z miasta. A tak to pozostaje mi wrócić i przedstawić swojego przyjacielowi co się wydarzyło. No i odpocząć w gorących źródłach w towarzystwie jakiejś panny, muszę wyzdrowieć. Chujnia, uciekł z miasta zanim zdążyłem go dopaść. Zostawił za sobą obstawę, zajebałem ich, ale nie zdążyłem już złapać Kuro. Wiem, że nie uciekł sam, ktoś mu towarzyszył, przewoził jakieś skrzynki z tkaninami, chuj wie po co. Przykro mi.  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  27 mar 2024, o 20:50 

Misja C - Higashi Akira Kentarō Kenta początkowo szeroko się uśmiechnął kiedy zobaczył Akirę, może nie wyglądającego jak dnia, kiedy to się poznali w gorących źródłach, ale jednak wyglądającego jakby miał zrobić coś niezłego. Następnie jednak zobaczył wyraz twarzy swojego postawnego przyjaciela, co szybko pozbawiło jego twarz widocznej radości. Już wiedział, że coś musiało pójść nie tak, jak tego sobie mógł życzyć. Nawet zacisnął pięść, jakby za moment miał pozbawić niebeskowłosego kilku zębów jednym, potężnym uderzeniem. Oczywiście. Nim przystąpił do jakichkolwiek rękoczynów, zachował się jak prawdziwy człowiek interesu. Wysłuchał mężczyznę, który zgłosił się by samemu załatwić jakąś sprawę, jego bardzo osobistą sprawę. -Nosz kurwa, co za pierdolony, bezużyteczny śmieć. - -Nie Ty, Akira. Ty jesteś zajebisty. -  -Kurwa, cenię szczerość. Zajebałbym, gdybyś powiedział, że go zabiłeś, a ktoś by skurwysyna zobaczył. .- -Wiesz, gdzie ten kurowiarz spierdolił? Jebać, kurwa. Wysłałbym tam chłopaków, jak będzie trzeba. Kurwa. Sam pójdę, jak tylko nie będzie trzeba wypierdalać na jakieś inne jebane prowincje. Bo, kurwa, na za długo zniknę, a z tą pierdoloną wojną, to rozumiesz. Muszę być na miejscu. Job jego mać. -  Ukryty tekst  
Kentarō Kenta Pan z Dzidą Fem Scarface Bezzębdomny 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  27 mar 2024, o 21:54 

Widząc postawnego mężczyznę, który zlecił mi niespełna kilka godzin to zlecenie i jak szybko serdeczny uśmiech zmienia się w groźny pomruk, czuję gwałtowną ochotę odwrócenia się i wyjścia z lokalu, nawet jeśli to moja posiadłość – dbam o swoje życie i nie uśmiecha mi się umieranie. Zaciskam jednak pięści i tego nie robię tylko tak jak chciałem, tak robię i podchodzę do druha i przedstawiam cały raport z zajścia. Pierwsze słowa mężczyzny podniosły mi ciśnienie do takiego stopnia, że momentalnie zacząłem się pocić – skurwysyn jest przerażający, to trzeba mu przyznać. Szybko jednak atmosfera zmienia swój klimat, gdy Kenta podkreśla, że ta wspomniana bezużyteczność nie tyczy się mnie. Nie wiem w takim razie kogo, ale cóż, ważne, że ta cała wściekłość nie jest skierowana we mnie. Tylko w kogoś. Nie okłamałbym cię kurwa! Szczerze? Chuj wie. Jego ślady kończą się w dzielnicy mieszkalnej, wyjebał z miasta tamtędy, biorąc ze sobą mnóstwo skrzyń z tkaniną. Ten budynek, który tam spłonął to mniej więcej kierunek którym się udał, pewnie masz lepszych ludzi ode mnie, którzy obadają temat, ja mimo wszystko jestem bardziej barmanem niż jakimś chuj wie jakim ninją!  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  27 mar 2024, o 22:28 

Misja C - Higashi Akira Kenta wysłuchiwał tego co jego rozmówca miał do powiedzenia, licząc, że dowie się jak najwięcej istotnych szczegółów. Może poszlaki regionu, w który Kuro mógł się kierować, nawet jeżeli nie mógł tam nikogo oficjalnie posłać. Zawsze to było coś, może miał kontakty poza Shigashi, które dałoby się wykorzystać? No. Tego się już nie dowiemy. Chociaż sam fakt, gdzie zniknął z akirowego radaru, mógł już w jakiś sposób im pomóc! Nigdy nie wiadomo co się przyda, a co będzie bezużyteczne dla wprawnych ludzi, którzy, koniec końców, żyli z informacji. Może nie ta część Yoshidy, którą reprezentował sam Kentarō Kenta, ale jednak! -Dobra, kurwa. Wyśle się tam kogoś, może coś znajdą na tego jebańca. Grzebanie w okolicy pożaru jakoś się usprawiedliwi. - -Łap. Za fatygę, alkohol. Wystarczy na jakiegoś pierdolonego lekarza. - -Chociaż, kurwa, tyle, że Aiko tego skurwysyna nie będzie musiała oglądać. - MISJA ZAKOŃCZONA SUKCESEM   Ukryty tekst  
Kentarō Kenta Pan z Dzidą Fem Scarface Bezzębdomny 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  28 mar 2024, o 10:50 

Wzdycham ciężko, przyglądając się wyszczerbionemu z jednej strony rantowi szklanki. Upijam łyk, rozkoszuję się przez sekundę ognistym ciepłem rozchodzącym się po moim gardle i ponownie wracam do swego dzisiejszego grymasu - dziś piję na smutno. Wracam ciągle myślami do walki z dwoma przydupasami Kuro. Zwykłem nie korzystać z tych fikuśnych jutsu, jednakże w tym wypadku byłem do tego zmuszony. To nie też tak, że stronię od nich - raczej jest to dla mnie dalej na co dzień nieintuicyjne - no kurwa, nauczyłem się ich podpatrując jak jakieś zjeby uczyły się tychże właśnie tajnik walki! Jednakże jak tak myślę, to właśnie one uratowały mnie z opresji i dzięki nim udało mi się przeżyć i oberwać nieporównywalnie mniej niż gdybym ruszył z nimi mając w swoim asortymencie jedynie kastet. Choć te techniki wiatru też wyglądały zajebiście, fajnie byłoby się ich również nauczyć, choć dopiero tutaj pojawia się problem - nie mam nauczyciela ani mentora, który przekazałby mi więcej wiedzy niż mam aktualnie. Chujowo. 
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  28 mar 2024, o 11:45 

Misja D - Higashi Akira Menadżer baru "Daimyo", zdawał się wracać do swojej najlepszej formy, przynajmniej oceniając to po jego stanie fizycznym. Co go trapiło w środku, co tym razem dawało mu chęć do picia, był całkowicie odmiennym temat. Najważniejsze, że już go tak nie bolały płuca, żebra czy cokolwiek innego co mu sprawiało problem. No, może jeszcze jak się donośniej zaśmiał czy chciał dźwigać coś ciężkiego, to w takich sytuacjach jeszcze go coś pobolewało w klatce piersiowej. Jednak na pewno to nie było nic poważnego, przynajmniej nie sprawiało to w żadnych problemów w codziennym funkcjonowaniu. Zapowiadał się spokojny dzień, to raczej się nie nadwyręży. Choć do budynku właśnie wszedł ktoś, kto wyglądał na osobę rzadko bywającą w takich miejscach i dzielnicach. Bardzo elegancki mężczyzna, w ręce z jakąś laską, która bardziej zdawała mu się służyć za fikuśną ozdobę niżeli coś rzeczywiście mającego pomagać w przemieszczaniu się. Ja głowie jakiś kapelusik, wyglądający do cholery niepraktycznie, pod nim widoczne czarne włosy i twarz przyozdabiały mu dziwacznie wykręcony, cieniutki wąs. Szedł powoli w kierunku baru, nie jakoś niepewnie. Po prostu powoli, żeby każdy miał czas się mu przyjrzeć. Może, żeby wszyscy mogli zauważyć jaki z niego dostojny gentleman? -Dzień dobry, czy zastałem może właściciela tego lokalu? - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  28 mar 2024, o 11:55 

Jeśli dzień zapowiada się spokojnie, trzeba mieć się na baczności - właśnie w takich momentach otwierają się drzwi i widnieje nagle postać Kentaro z kolejnym zadaniem, jakbym w ogóle należał do jego szajki mafijnej. Co mi zresztą nie po drodze - nie po to wypruwałem żyły jak mój tatko, by móc się utrzymać w tym mieście bez wdrażania się w szeregi rodziny mafijnej, by teraz to wszystko porzucić i dać się pochłonąć tak wielkiemu monstrum. Bowiem współpraca z nimi wcale nie oznacza jeszcze przynależności. W każdej chwili można się wycofać, jeśli zrobi się to roztropnie. A ja mimo pozorów, czasem potrafię coś pomyśleć! Szefa nie ma, biznesy załatwia. Ja ogarniam sprawy w trakcie jego nieobecności, w czym pomóc?  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  28 mar 2024, o 12:24 

Misja D - Higashi Akira Pan Elegancki obejrzał Akirę z góry na dół, oceniając czy czasem nie jest oszukiwany. Nie chodziło o to, że podejrzewał go o bycie właścicielem. Bardziej starał się wybadać to czy faktycznie rozmawia z pracownikiem, a nie jakimś wielkim ochlejusem, który jedyne co to żłopie tu alkohol i zgrywa jakąś ważną personę. Ale nic nie powiedział, nie skrzywił się, po prostu. Obejrzał postawnego osobnika, następnie odchrząknął przysłaniając przy tym usta swoją dłonią. -Nazywam się Jugemu Jugemu Gokō-no Surikire Kaijarisuigyo-no Suigyōmatsu Unraimatsu Fūraimatsu - -Przeprowadzam ranking najlepszych alkoholi, które można spożyć w Shigashi no Kibu. Pragnę sprawdzić, jakie trunki posiadają Państwo w swojej ofercie. - -Zwycięzca testów może zostać, za wyrażoną zgodą oczywiście, zamieszczony w rankingu najlepszych miejsc do odwiedzenia podczas wycieczki do Shigashi! - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  28 mar 2024, o 15:36 

Chciałoby mi się zaśmiać mu prosto w twarz, ale powstrzymuję się, nie chcąc jakkolwiek urągać mężczyźnie już na starcie. Prędzej czy później do tego dojdzie, coś tak czuję, ale staram się powstrzymywać jak najdłużej potrafię. Jego spojrzenie pełne oceniania i wyższości nie urąga mi - to miasto klasowości, najróżniejszych warstw społecznych, gdzie każdy patrzy na drugiego człowieka jak na robaka do nadepnięcia. Nic nowego. Czekaj, powtórzysz proszę? Tak, żeby wszyscy cię słyszęli Mimitsu! Kolejeczka dla cycusia. Ale alkoholi jako trunków czy lokali z alkoholem? Bo jak to drugie to dobrze trafiłeś, jak to pierwsze to spierdalaj, nie pędzimy własnych trunków i nie zamierzamy udawać jakbyśmy to robili!  
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości