Minoru 							 

Posty:  1318 Rejestracja:  3 kwie 2019, o 17:58Wiek postaci:  30Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.Widoczny ekwipunek:  - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391 

autor: Minoru  12 cze 2023, o 12:18 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 7:  Arii:  6  Minoru:  7   Co oni zrobili mojemu bratu?! Bestie, bezczelne potwory.  11, 11… mam wrażenie jakby ktoś mi przywalił obuchem… 
	0  x

Prowadzone misje: 
Tetsu Maji D Przekleństwo pustyni  (Wolna)Tsukune Wyprawa B Zdradzicecki Korikami  (Przejęta)Arii Zadanie specjalne C Kress   

Arii 							 

Posty:  1896 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  12 cze 2023, o 12:32 

Arii zaniepokoił się nagłym atakiem bólu, ale w tym samym momencie wypuścił lecznicza chakrę w miejsce bólu. -Niestety, ale to akurat prawda. Dowódca straży powiedział, że bili was swoimi włóczniami, aż nie zemdleliście. Stawialiście opór, więc stwierdzili, że tak musi być... -  westchnął lecząc go i skupiając się na jego ranie. Kiedy wszystko było już w normie, odsunął dłoń i podszedł do łóżka jego brata. Jeszcze raz się mu przyjrzał. -Czy wiedzieliście, jak się stąd wydostać? Mieliście jakiś plan? -  zapytał Yujina. Musiał się tego dowiedzieć, żeby podjąć jakieś kroki dla ich bezpieczeństwa. Nie mógł ich ot tak zostawić... Nie po tym, jakiego zadania się podjął wcześniej. Mimo błędów... Teraz mógł to zrobić, tak jak powinien. Podszedł spokojnym krokiem do stolika, gdzie leżały dokumenty do wypisania. Wpisał dane pacjentów i ich stan. Wiedział, że musi to zrobić... Tego wymagała jego etyka i profesjonalizm. -Gdzie dokładnie chcieliście wylądować na kontynencie? -  może tak też otrzyma odpowiednie dla siebie informacje? Może dowie się czegoś o Yoko albo o miejscu pobytu Mikoto, gdzie dokładnie jej szukać po pomoc? Albo gdzie kierować kolejnych ludzi, którzy chcą stąd uciec z daleka od Cesarza Waneko i jego szaleńczych zapendów, które wyniszczają ich po trochu? Nazwa Chiyute no Jutsu 
Ranga D 
Pieczęci Brak 
Zasięg Bezpośredni | 2 metry (Iryōjutsu A) 
Koszt  Ranga D:  B: 8% | A: 6% | S: 4% | S+: 2% (1/2 na turę) Ranga C:  B: 12% | A: 9% | S: 6% | S+: 3% (1/2 na turę) Ranga B:  B: 16% | A: 12% | S: 8% | S+: 4% (1/2 na turę)Dodatkowe  W przypadku leczenia samego siebie, technika działa rangę niżej i wymaga całkowitego skupienia | Po zasklepianiu większych ran tą techniką pozostają blizny na ciele rannegoOpis  Podstawowa i najważniejsza technika w asortymencie każdego medycznego ninja. Użytkownik przykłada obydwie dłonie w okolice rany pacjenta i przesyła do niej swoją chakrę. Ta przyśpiesza naturalne właściwości regeneracyjne ciała, wymuszając zasklepianie się ran i naprawę naczyń krwionośnych. Trudność zabiegu zależy bezpośrednio od rodzaju rany - szarpane są trudniejsze do zaleczenia niż zwykłe cięcia, a wielkość ubytku ciała czy stopień narażenia na infekcję zwiększają trudność poprawnego wyleczenia. Skuteczność techniki zależy bezpośrednio od umiejętności, wiedzy medycznej użytkownika i ilości chakry w nią włożoną, przez co zaawansowani medycy są w stanie osiągnąć znacznie lepsze rezultaty niż nowicjusz:Iryōjutsu D  Technika jest w stanie wyleczyć pomniejsze rany i tamować krwawienie z mniejszych naczyń krwionośnych. W przypadku poważnych ran jest w stanie zmniejszyć krwawienie. Nadal zalecane jest korzystanie ze środków dezynfekujących i opatrunków. Proces jest też stosunkowo wolny. Leczenie ran lekkich trwa dwie tury.
Iryōjutsu C  Medyk nie musi trzymać rąk na ranie, szczędząc bólu pacjentowi. Oprócz tego możliwości regeneracyjne nasilają się, możliwe jest tamowanie ran tętniczych i leczenie głębszych ran sięgających nawet do kości, a sam proces staje się szybszy. Odkażanie ran nie jest konieczne, ale jest zalecane. Leczenie ran lekkich trwa turę, a średnich dwie tury.Iryōjutsu B  Medyk może uleczyć głębokie rany, zasklepić rany tętnicze, złączyć ze sobą złamane kości, a nawet pozbyć się krwawień i drobnych uszkodzeń organów wewnętrznych. Wyleczona kość będzie osłabiona i ponowne jej uszkodzenie w krótkim czasie może skończyć się nie złamaniem, a pokruszeniem. Dodatkowo technika dezynfekuje ranę w trakcie regeneracji. Od tej rangi możliwe jest wykonywanie techniki jedną ręką. Leczenie ran lekkich trwa mniej niż turę, średnich turę, a ciężkich dwie tury. Iryōjutsu A  Pasywnie:  Od tej rangi możliwe jest przesłanie medycznej chakry w formie cienkiego strumienia o długości maksymalnie 2m. Dzięki temu medyk nie musi stać bezpośrednio przy ofierze celem jej uleczenia. Nadal wymagane jest skupienie, a jednocześnie można stworzyć jeden taki strumień. Przesłanie medycznej chakry na odległość nie powoduje zwiększenia kosztów chakry i redukcji możliwości medycznych techniki.
Chakra: 103% - 5% (8% - 1/3MK) = 98%
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Minoru 							 

Posty:  1318 Rejestracja:  3 kwie 2019, o 17:58Wiek postaci:  30Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.Widoczny ekwipunek:  - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391 

autor: Minoru  12 cze 2023, o 13:07 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 8:  Arii:  7  Minoru:  8   Oczywiście, że stawialiśmy opór… a co niby mieliśmy zrobić, dać się wylegitymować i zakuć w kajdany?!  Słyszeliśmy o grupach pomagającym takim jak my, lecz nie wiedzieliśmy jak ich znaleźć. Zdecydowaliśmy więc znaleźć kogoś, kto by nas przewiózł na kontynent, na własną rękę. Nie spodziewaliśmy się, że żołnierze obsadzą port.   Ale ty nam pomożesz prawda? Wydajesz się pomagać takim jak my, czyli jesteś częścią jakiejś grupy, prawda?!  Nie jesteśmy pewni. Plotki mówiły o Sogen, inne o Ryuzaku. Wydawało nam się, że wydostanie się poza wyspy jest priorytetem, a tam ktoś by nas poprowadził 
	0  x

Prowadzone misje: 
Tetsu Maji D Przekleństwo pustyni  (Wolna)Tsukune Wyprawa B Zdradzicecki Korikami  (Przejęta)Arii Zadanie specjalne C Kress   

Arii 							 

Posty:  1896 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  13 cze 2023, o 10:47 

Pacjent czuł się coraz lepiej, jego problemy z brzuchem szybko się zakończyły, jednak zanim wróci do pełnej sprawności minie kilka dni. Arii westchnął słuchając odpowiedzi Yuijiego. Zrobili coś, co on... Rzucili się bez planu, na własną rękę i skończyli w ten sposób... Patrząc na to, ile osób on skrzywdził w amoku maski... Obydwie strony działały źle podczas tego konfliktu. Ale teraz dowiedział się, że nie działa sam i są jeszcze inni ludzie pomagającym Yukim. Westchnął głośniej i spojrzał się z zaskoczeniem na mężczyznę, który nagle go chwycił i zaczął wymagać niemożliwego... -J-ja nie wiem o czym mówisz. Leż tutaj spokojnie. Niedługo wrócę. -  zdołał wydukać tylko tyle i odwrócił się, żeby wyjść z sali. Spojrzał się na strażników. -Nie przeszkadzajcie im. Są w opłakanym stanie, potrzebuję skonsultować się z drugim lekarzem, aby stwierdzić, co dalej. -  powiedział tyle i poszedł w kierunku, w którym powinien znajdować się jego Mistrz. Nie mógł popełnić tym razem żadnego błędu. I nie zamierzał podejmować żadnej decyzji samemu. Kiedy tylko go zobaczył uśmiechnął się niepewnie i poprosił o szybką konsultacje na boku. -Nie chcę popełnić błędu w decyzji przez swoje emocje. Czy jest szansa, żeby... Ktokolwiek wyszedł i mógł przedostać się na kontynent w całym kawałku? -  zapytał się go na ucho. W jego głowie zaczął się już nawet tworzyć plan, który nie powinien się tam stworzyć. Już planował ich ewakuację z tego budynku... Ale po swojej ostatniej akcji był pewien, że sam port będzie strzeżony jeszcze lepiej niż ostatnio. 
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Minoru 							 

autor: Minoru  14 cze 2023, o 11:23 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 9:  Arii:  8  Minoru:  9   Co jest tak pilnego, że nie może poczekać jeszcze chwili?   Oh, Arii. Teraz… naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić plan który miałby więcej jak pięć procent szansy powodzenia. Wywiezienie tych ludzi z budynku nie jest problemem. Można ich zawsze wynieść z budynku wraz z dostawą, albo ukryć w kostnicy tylko, że… jak ukryć fakt zniknięcia więźniów przed żołnierzami? A to dopiero połowa problemu. Wywiezienie ich na kontynent wymaga znalezienia kogoś kto ma w tym już jakieś doświadczenie. Mogę zasięgnąć języka, lecz odpowiedź dostaniesz dopiero jutro rano, a nie wiemy o której przyjdą po nich żołnierze. Poza tym, największa szansa na wyniesienie ich stąd, będzie w nocy… Przykro mi, ale naprawdę nie wiem jak ci pomóc. 
	0  x

Prowadzone misje: 

Arii 							 

autor: Arii  16 cze 2023, o 10:08 

Młody medyk słuchał się mężczyzny, który przez ostatni rok był dla niego, jak ojciec. Wysłuchał go z uwagą. Tak jak się spodziewał - nie ma możliwości, żeby wyciągnąć stąd tę dwójkę. Pokiwał głową i westchnął. -Rozumiem. To i tak dużo. Proszę się i tak dowiedzieć. Nie dam im złudnej nadziei. -  uśmiechnął się smutno i ruszył w kierunku pozostawionej dwójki. Działo się tutaj dużo i musiał pomóc innym, ale... -Pacjenci muszą zostać do rana na obserwacji, chcę mieć pewność, że nie zagraża im nic poważniejszego. Jeden nie chce się wybudzić, drugi jest w bardzo przykrym stanie i wolę widzieć czy mu się nie pogorszy. -  pewnym siebie tonem, nie przyjmującym sprzeciwu przekazał im swoją decyzję i wszedł do pokoju, z uśmiechem do Yuijiego. -Czy coś się polepszyło? Chciałbyś się napić, coś zaczęło Ciebie boleć? -  zadawał mu pytania chodząc obok, ale bardziej skupiając się na jego bracie. Musiał zobaczyć, nawet jak był nieprzytomny, czy mu się nic nie pogorszyło. Obejrzał całe jego ciało i nachylając się nad jego twarzą... -Jeżeli mnie słyszysz. Staraj się udawać, że śpisz. Że cały czas jesteś w śpiączce. -  i wyprostowując się podszedł do Yuuijiego. -Zostaniecie tutaj na obserwacji. Chcę, żebyście wrócili do jakichkolwiek funkcji życiowych. -  poklepał go po ramieniu i wyszedł. Zaczepił jakąś pielęgniarkę, żeby miała oko na nich i aby przyniosła przebudzonemu z nich szklankę wody, dla nawodnienia. Ruszył dalej, szukając kolejnych rannych, którym mógł pomóc. W głowie układając plan... 
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  17 cze 2023, o 00:34 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 10:  Arii:  9  Minoru:  10  
	0  x

Prowadzone misje: 

Arii 							 

autor: Arii  18 cze 2023, o 11:29 

Po wyjściu z sali czuł ogromny ciężar na sercu. Nie wiedział, co zrobić. Nie chciał popełnić kolejny raz żadnego błędu, nie chciał nikogo zranić. Nie tym razem. Ostatnim razem coś go pochłonęło, ale nie zranił tylko tych złych , ale również tych normalnych i tych, których chciał chronić... W swojej masce to on stał się tym złym . Był brutalny, nastawiony na cierpienie innych, nie obchodził go koszt... Czy to była cząstka jego wewnętrznego JA[ ? A może on już taki był od zawsze? Może to jest jego prawdziwa twarz? Wielorybi Rzeźnik . Samo za siebie mówiło o jego brutalności, aż zakręciło mu się w żołądku... Westchnął zatrzymując się pod gabinetem Nishinoyi. Nie mógł sobie pozwolić już więcej na takie wybryki. -Nishinoya-sensei. Chcę żebyś poprosił... Aby wydostali tę dwójkę. Nie mogę tego zrobić sam. Ani Ty. -  ściszył swój głos najbardziej jak się dało. -Nie mogę zrobić nic głupiego a jestem o krok od tego... Już wystarczająco namieszałem. -  spuścił swój wzrok w podłogę i poczuł jak łzy same skapują mu na podłogę. Cały ten dzień, wszystkie te emocje... Tego było za dużo. Te wszystkie gnieżdżące się emocje. Ostatnim razem, kiedy tutaj płakał było po misji, gdzie PRAWIE zabił cmentarnego terrorystę. A teraz? Teraz miał kilkadziesiąt dusz na swoim liczniku. A śmierć tańczyła wokół niego zacieszając się z efektów. Wyzwał ją na pojedynek a teraz... Sam był po jej stronie. -Zupełnie, jakby coś mnie odcięło. To ja zrobiłem to wszystko. I nie chcę, żeby taka sytuacja się powtórzyła. Chcę, żeby bezpiecznie opuścili szpital. A żołnierze nawet tego mają nie zauważyć. Proszę, Nishinoya-sensei... Nie możemy być bierni. -  szepnął pomiędzy szlochem a wciąganiem wydzielin z nosa. 
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  18 cze 2023, o 18:28 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 11:  Arii:  10  Minoru:  11   Arii? Myślałem, że odpoczywasz.   Ja…   Nie trać wiary, miałem niedługo wyjść, ale mogę zrobić to jeszcze wcześniej. Nie wrócę tutaj już jednak wcześniej jak przed porankiem. Nie łam się i nie rób niczego głupiego. Postaram się odnaleźć kogo się da.   
	0  x

Prowadzone misje: 

Arii 							 

autor: Arii  18 cze 2023, o 20:45 

Mistrz wyszedł. On na pewno coś wymyśli... Coś bezpieczniejszego niż ktoś tak mało doświadczony, jak On. Arii po wyjściu mistrza z sali odetchnął głęboko. Widział, jak Kostucha z jego oczyma nagle się zawiesza w powietrzu i mu przygląda. Przekręciła głowę delikatnie w lewy bok. Medyk otarł rękawem łzy i przeczesał dłonią włosy, to nie był czas na dalsze załamywanie. Mistrz niedługo wróci a on mógł zająć się całą resztą. -Mówiłem Ci, żebyś się nie ruszał, Yuiji-san. -  zbeształ przebudzonego chłopaka za nie usłuchanie się jego poleceń. Drugi nadal się nie budził. Arii podszedł do niego i jeszcze raz sprawdził puls od nadgarstka i przyłożył ucho do ust. Sprawdził czy wszystko się zgadza i westchnął. -Prawdopodobnie jakaś pomyłka z dostawą. Gdybyście mogli, pilnujcie, żeby się nie ruszał. Zrobi sobie większą krzywdę. Ale ostrzegam bez żadnego używania siły. -  zastrzegł i ruszył do magazynu. Przeszedł przez cały magazyn i otworzył drzwi. Rozejrzał się przed wejściem (jeżeli nikogo na początku nie widział). -Tak?   
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  20 cze 2023, o 14:40 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 12:  Arii:  11  Minoru:  12   Już, już, ciuchutko   Wstawaj kretynie, to nasz łącznik.    Oho…   Pozdrowienia od Nishinoyi   Przybyliśmy po towar.   
	0  x

Prowadzone misje: 

Arii 							 

autor: Arii  21 cze 2023, o 10:59 

To co się wydarzyło było bardzo niespodziewane i dziwne. Ale Arii nawet nie miał czasu na zareagowanie, pytanie czy chciał reagować?od razu, kiedy się odezwał jego napastnik Ariiemu wyskoczyła żyłka na czole. -Idioto, to ja jestem od Nishinoyi. -  wypowiedział to w tym samym momencie co drugi kolega jegomościa. Wstał z ziemi i się otrzepał. Cieszył się, że Nishinoya jednak to załatwił. Teraz był czas, żeby załatwić przeszkodzę. -Są w sali na głównym korytarzu, przed wejściem do ich sali czeka dwóch żołnierzy. Użyliście drzwi od dostaw, więc przekonałem ich, że jest to niespodziewana dostawa lub pomyłka. Dodatkowo szpital jest w środku i z zewnątrz kontrolowany przez innych. Jakiś plan jak przedostać tę dwójkę bez większych komplikacji? Domyślam się, że nie robicie tego od dzisiaj… -  skupił się na ich maskach, patrzył się im prosto w oczy. Maski… czyli nie tylko on i tym pomyślał… Ale Ci wyglądali na choć trochę bardziej doświadczonych i wiedzących co robią i po co to robią. Tym razem obędzie się bez większych komplikacji, miał taką nadzieję. kostucha gdzieś na chwilę zniknęła, więc nie spodziewał się czyjejś śmierci. -Jeden z braci jest ciagle nieprzytomny albo usłyszał moją prośbę, żeby w tym trwać albo ma jakieś uszkodzenie, którego nie jestem w stanie wykryć. Drugi, Yujin, jest ciężko obity, trochę mu potrwa, aż będzie mógł się poruszać w pełni sprawnie. -  dodał, aby więcej im rozjaśnić sytuacje dotyczącą złapanych Yukich. 
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  23 cze 2023, o 23:56 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 13:  Arii:  12  Minoru:  13   Dobrze, dobrze, dobrze, dobrze…   I?    Zrobimy to po staremu, wparowujemy, robimy im z mord jesień Sogen i wyciągamy cele. Nim się garnizon zorientuje, będziemy daleko, a kto wie może nawet nasze śpiące królewny będą już w drodze na kontynent.   Mamy znajomego szmuglera stali, który wywozi urobek na lewo z kopalni i sprzedaje kupcom oraz kowalom w Ryuzaki. Akurat tak się składa, że wpadł w odwiedziny. Ma niewielką łódź zacumowaną poza portem.  
	0  x

Prowadzone misje: 

Arii 							 

autor: Arii  24 cze 2023, o 09:10 

Młody medyk nie mógł w to uwierzyć, co widział i słyszał. Brak planu. Oni zamierzali po prostu wejść, zrobić syf i skrzywdzić innych bez zastanowienia. Oni już ruszyli a Arii zatopił się w swoich myślach. Czy to co chcieli nie różniło się niczym od tego, co on zrobił kilka dni temu? Czy chcieli popełnić ten sam błąd, któryś raz  mówiąc o swoich doświadczeniach?  techniki Nazwa Doton: Ganchūsō 
Ranga B 
Pieczęci Brak 
Zasięg Max.  20 metrów 
Koszt E: 36% | D: 28% | C: 20% | B: 16% | A: 12% | S: 8% | S+: 4% (za 5 kolców) 
Dodatkowe Wymaga znajomości Doton: Doryūsō 
Opis  Silniejsza wersja techniki tworzącej ostre kolce, w której tworzony jest nie jeden, lecz pięć kamiennych, dwumetrowych szpikulców o większej wytrzymałości i sile przebicia. Użytkownik może wysunąć kolce z dowolnych miejsc i pod dowolnym kątami, byleby tylko znajdowały się w zasięgu i powstawały na powierzchni ziemi lub naturalnych ścianach z ziemi lub tych wytworzonych przez inne techniki Dotonu. Kolce bez dużego problemu przebijają nawet opancerzone ciało i wysuwają się całkiem szybko, ale nie błyskawicznie, więc dają szansę na możliwość ucieczki. Kamienne szpikulce mogą zostać zniszczone przez techniki rangi B i ciosy o sile powyżej 140.KP   Ukryty tekst  
Chakra: napisz mi czy przez ten okres nocy coś chakra mi wróciła i odliczę niebieską poświatę  
	0  x

Minoru 							 

autor: Minoru  25 cze 2023, o 00:31 

Zlecenie specjalne rangi C dla Rewolucjonistów: Arii  Kolejka 14:  Arii:  13  Minoru:  14   O kurwa!!   No to żeś się doigrał koleżko!    Ukryty tekst  
	0  x

Prowadzone misje: 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości