Gazetka Forumowa Shinobi War

Tsuyoshi

Gazetka Forumowa Shinobi War

Post autor: Tsuyoshi »

PROBLEM
Nie jest to problem lecz mały dodatek do forum, który może się spodobać :)

ROZWIĄZANIE
Gazeta... Rzecz dzięki, której można się czegoś dowiedzieć, można znaleźć coś co Cię zainteresuje, pośmiać się dzięki rzeczom w niej umieszczonej i wiele innych rzeczy. Więc czemu by nie założyć takowej gazetki na naszym forum? Gazetka została by umieszczana na forum dokładnie co tydzień, o tej samej godzinie. Znalazły by się tam takie działy jak
  • Wywiady z użytkownikami forum(od zwykłego gracza po samą administrację)
  • Ciekawostki z fabuły
  • Nowości na forum
  • Śmieszne cytaty z southboxa
  • Różne konkursy z nagrodami(nie dużymi - np 5 PH. Chyba tyle można dać jakiemuś graczowi raz w tygodniu ;) )
  • Ciekawości, nowości ze świata Anime&Mang(Gry, nowe mangi/anime, polecane tytuły itd.)
Jest dużo możliwości prowadzenia takiej gazetki i myślę, że spodobało by się to użytkownikom forum.

DODATKOWE UWAGI
Chciałbym się osobiście zająć tym projektem. Potrzebowałbym do tego nowego subforum i dostępu do administrowania nim. Gazetkę udostępniałbym np. Co niedzielę o godzinie 15/16. To tyle z mojej strony :)
0 x
Hakai

Re: Gazetka Forumowa Shinobi War

Post autor: Hakai »

Proszę bardzo. Masz moje pozwolenie. Zrób prototyp przedstaw administracji oni stwierdzą "No fajne" i tadam.
Nie musisz dziękować xD
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Każda pozytywna inicjatywa ze strony gracza mająca wnieść coś ciekawego na forum oraz je urozmaicić spotyka się z mojej strony z pełnym poparciem. Jestem jak najbardziej za. Widziałem takie gazetki na innych forach i o ile ktoś znajdował na nie czas, to wychodziły genialnie. Zabawna sprawa, ciekawa i dodaje pozytywnej atmosfery. Skoro Kirito zgłasza się do tego projektu, to dałbym chłopakowi spróbować. Jak ktoś jest niepewny co do tego, to można początkowo dać okres próbny na dwa-trzy tygodnie, czyli dwie-trzy gazetki, a jak Kirito i sama gazetka się sprawdzi, to się zostawi.

W skrócie - jestem za.
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Ps. Mogę Ci czasem pomóc w gazetkach z czymś ;)
0 x
Naguri

Post autor: Naguri »

Jak już ci to mówiłem prywatnie, genialna sprawa! Bardzo ZA
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Za.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Jestem za i czasem mogę w czymś pomóc :P
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

O ile tylko masz chęci, czas i umiejętności to oczywiście można spróbować. Zdaje sobie też sprawę z tego, że pierwsze numery będziesz dopiero u nas dogryzał, tak wieć jeśli chcesz to puszczać co tydzień, dajmy nawet okres miesiąca na sprawdzenie tego pomysłu. Daj znać komuś z administracji, jak chcesz nazwać dział, jakie mieć hasło czy może chcesz, żeby to był dział ukryty i... działaj ;)

Pomysł do wprowadzenia, tudzież zaakceptowania skoro wszystko jasne, kategorie wymienione no i jest osoba chętna.
0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

Pomysł jak dla mnie świetny :D Lubię czytać takie urozmaicenia, a wiem że stworzenie takowej gazetki to nie lada wyzwanie. Dlatego pełen szacun.
Z chęcią również pomogłabym w czymś takim. Fakt, nie mam zbyt wiele czasu ale chciałabym się czymś takim "luźniejszym" zająć :)
0 x
Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Post autor: Rokuramen Sennin »

No to przenoszę do "do wprowadzenia" :P
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości