Karty
Nazwa: Talia kart + pudełko na nie
Typ: Dodatkowe
Objętość: Pomieści całą talię kart
Waga Fūin: 0,5
Cechy specjalne: Brak
Historia: Zwykła talia, w którą zaopatrzył się Hanzo aby zawsze mieć możliwość na małą porcję hazardu.
Opis: Zawiera 52 karty, podzielone na trefle, serca, kiery i pik. Ich wygląd oraz rewers można zobaczyć na obrazkach. Oprócz tego są one umieszczone w elegancko wykonanym pudełku, które jest wykonane ze skóry jelenia i zamykane na wiązany rzemyk.
Cena: ?
Karty do gry
Moderator: Souei
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Re: Karty do gry
No nie pasuje xD
Za 500 Ryo to jest 5 toreb na glinę, które materiałowo wykraczają poza opakowanie kart wraz z papierową zawartością :p
Za 500 Ryo to jest 5 toreb na glinę, które materiałowo wykraczają poza opakowanie kart wraz z papierową zawartością :p
0 x
- Ero Sennin
- Support
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
- Ero Sennin
- Support
Niech wam będzie. 75 Ryo ostateczna moja oferta. Chciałem zabawić się w Ibisza trochę i po negocjować nooo...
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Niech będzie, ale uważam, że to ciut drogo jak na zwykłe karty do gry. Przenoszę.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości