Głębokie odnogi są nazwą odpowiadającą górskim szczytom, których groty nieprzerwanie biegną w dół mieszając się z kolejnymi korytarzami tworząc w ten sposób sieć niezbadanych odnóg. Miejsce to często jest wykorzystywane przez wszelakiej maści ludzi jako kryjówki, gdyż niemal z całą pewnością stwierdzić można, że znalezienie osoby w takim miejscu jest niezwykle trudne. Z drugiej jednak strony, zapuszczając się w takie głębie nigdy nie wiadomo co można napotkać a i o zgubienie się nie jest wcale trudno.

Haruzen 							 

Posty:  601 Rejestracja:  19 cze 2021, o 23:31Link do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9756 Multikonta:  Harikido 

autor: Haruzen  8 wrz 2022, o 19:35 

Niech to jasna cholera... Wygląda na to, że mój plan jednak okazał się być błędny. Nie tylko nie udało mi się zaatakować powiernika paktu z hienami z zaskoczenia, ale w dodatku bardzo możliwe, że straciłem jego trop. Nie pozostaje mi więc chyba nic innego, jak zrezygnować z próby zastawienia pułapki  i ruszyć dalej w pogoń. Co jednak jeśli ten zdążył już dotrzeć w głąb doliny i zaczął siać spustoszenie w siłach hipopotamów? Wtedy całe ich cierpienie będzie moją winą, ponieważ to ja nazbyt ryzykownie założyłem, że potrafię przewidzieć ruchy mojego przeciwnika. Na razie nie ma co się jednak zamartwiać. Trzeba minimalizować straty i jak najszybciej znaleźć tego człowieka.   Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  167 Rejestracja:  2 sie 2022, o 13:21Wiek postaci:  19Multikonta:  Tajemnica :3 

autor: Ruushi Fea  10 wrz 2022, o 18:37 

~ 29/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

Posty:  601 Rejestracja:  19 cze 2021, o 23:31Link do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9756 Multikonta:  Harikido 

autor: Haruzen  11 wrz 2022, o 00:16 

Kompletnie nie rozumiem, dlaczego powiernik paktu hien zatrzymał się w miejscu i to tak daleko od czegokolwiek. Mało która technika dosięgnęłaby mnie na takim dystansie, nie mówiąc już o innych hipopotamach, dużo, dużo dalej. Innych chyba jednak powinienem wykluczyć z tego równania. Ten człowiek zapewne widział mnie, tak samo jak ja widziałem jego. Najprawdopodobniej więc technika, którą przygotowuje poświęcona jest dla mnie. Jeśli tak jednak jest, to niewiele mogę zrobić. Nie mam pojęcia co na mnie pośle, więc pozostaje mi ufać w moją najsilniejszą obronę standardową. Jeśli ona zawiedzie, to i tak nic innego mi nie pomoże. Tymczasem natomiast może uda mi się od niego czegoś dowiedzieć.Jestem Haruzen Yamanaka. Hipopotamy powiedziały mi, że namówiłeś hieny do ataku na nie. Chciałbym jednak poznać twoją wersję. Co tutaj robisz i jakie plany mają hieny?   Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  167 Rejestracja:  2 sie 2022, o 13:21Wiek postaci:  19Multikonta:  Tajemnica :3 

autor: Ruushi Fea  11 wrz 2022, o 23:54 

~ 31/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  13 wrz 2022, o 00:46 

Cóż, za przedziwna technika... Nigdy w życiu nie widziałem, aby ktoś umiał tak zniknąć w obłoku dymu i zmaterializować się gdzieś indziej i to na tak dalekim dystansie... Cóż, każdy solidny shinobi ma jakieś umiejętności, które go odróżniają i które zapewniają mu przewagę w walce. Ten tutaj najwidoczniej potrafi się w przedziwny sposób teleportować. Cóż, moje umiejętności być może nie są tak bardzo unikalne, ale z pewnością skuteczne i nadeszła najwyższa pora, aby ich użyć. Jak widać bowiem, powiernik paktu hien nie przyszedł tutaj rozmawiać.   Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ruushi Fea  15 wrz 2022, o 21:49 

~ 33/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  17 wrz 2022, o 01:25 

Trzeba przyznać, że niezły z tego typka jest cwaniaczek. Co gorsza też dla mnie, całkiem niezły wojownik. Bardzo szybko zrozumiał na czym polega moja defensywa i sprytnie próbuje ją teraz ominąć. Zakładam bowiem, że tymi swoimi włosowymi mackami chce ominąć tornado przechodząc pod ziemią i zaatakować od dołu. Muszę przyznać, że całkiem szybko i mądrze to sobie wymyślił. Na całe szczęście ja też nie mam się za półgłówka. Nie jedną walkę stoczyłem, a zostałem przygotowany do jeszcze większej ilości. Zaraz więc zobaczymy, czyje przygotowania i czyje doświadczenie na więcej się zda.   Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ruushi Fea  26 wrz 2022, o 00:21 

~ 35/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  26 wrz 2022, o 00:36 

Teraz zobaczymy jak naprawdę mocne są te jego włochate techniki. Defensywa nie jest imponująca, ale jak do tej pory powiernikowi hien sprytnie udawało się omijać moją własną powietrzną defensywę tak, że nie mam pojęcia tak naprawdę jak silne w ofensywie są te jego włosy. Jeśli na tyle słabe jak jego obrona to... no walkę najprawdopodobniej już wygrałem. Skoro jednak jest to człowiek, który potrafił zdobyć pakt hien oraz omamić je do ataku na hipopotamy... Obawiam się, że potrafi solidnie uderzyć. Jak inaczej zdobył by taki szacunek inteligentnych zwierząt?  Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ruushi Fea  28 wrz 2022, o 23:36 

~ 37/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  2 paź 2022, o 17:32 

O cholera, robi się naprawdę trudno. Nikt wcześniej do tej pory nie zdołał uniknąć Fūton: Jūha Reppū Shō. W dodatku odnoszę wrażenie, że wcześniej, gdy udało mi się trafić, większość impetu mojego ataku pochłonęła ta jego osłona z włosów. W rezultacie mam przed sobą przeciwnika, którego nie jestem w stanie zranić... Nie powiem, żeby ta sytuacja mi się podobała. Tym bardziej, że próba rozmowy również spełzła na niczym. Cóż... Wychodzi więc na to, że będzie to walka na przetrwanie. Muszę zmuszać go do używania jak największej liczby technik, aby go zmęczyć, samemu jednocześnie trzymając się na nogach.  Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ruushi Fea  5 paź 2022, o 13:51 

~ 39/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  5 paź 2022, o 14:01 

Nie jest najgorzej, wygląda na to, że udało mi się go zranić. Teraz zapewne nie będzie już taki szybki i trudniej będzie mu unikać moich ataków. Sam fakt jednak, że temu powiernikowi paktu hien udało się uniknąć mojej najsilniejszej techniki jest nad wyraz niepokojący. Stanowczo będę musiał się wzmocnić i opanować jakieś silniejsze techniki. To jednak rozważania na kiedy indziej. Teraz mój przeciwnik znów przeteleportował się i kolejny raz robi się gorąco. Podtrzymując swoją strategię jednak, nie mogę marnotrawić czakry. Muszę zaryzykować i zrezygnować z defensywy na rzecz ataku. Mam nadzieję, że ten będzie już ostateczny, a jeśli otrzymam jakieś rany to hipopotamy będą w stanie je wyleczyć.  Ukryty tekst  
	0  x

Ruushi Fea 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ruushi Fea  5 paź 2022, o 14:58 

~ 41/34~ ~ Haruzen ~ 
	0  x

Haruzen 							 

autor: Haruzen  5 paź 2022, o 15:07 

Udało się. Była to najtrudniejsza walka, jaką kiedykolwiek stoczyłem, jednak udało mi się i to kolejny raz ja okazałem się lepszy. Jednocześnie też zabiłem kolejnego człowieka... Cholera jasna, nawet nie wiem, czy to rzeczywiście on był winny temu wszystkiemu. Nie zdążyliśmy porozmawiać i wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy po prostu mieli pecha i stanęli po przeciwnych stronach konfliktu. Z drugiej jednak strony... Ta dolina to dom hipopotamów. Nie wiem skąd pochodzą hieny, ale to one przecież tutaj są najeźdźcami i agresorami. Spokojnie więc chyba mogę założyć, że walczyłem i zabiłem w słusznej sprawie.  
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości