Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy - wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy - delikatne blizny na przedramionach i rękach - przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu - skórzana kamizelka shinobi - kabury na broń na lewym i prawym biodrze - torba z ekwipunkiem na lewym pośladku - lekka zbroja
>ohayo, ja chcialbym sie zorientowac w cenie biletow na Kaminari+Inuzuka vs Uchiha
>tutaj, y, u nas w Sogen tak?
>tak
>a jaka pana interesuje trybuna
>wakizashi
>wakizashi z odznaką czy bez
>halo slucham?
>z odznaką czy bez
>bez bo ja to kibicem Antai jestem
>co pan jest
>y nic bilety ja chcialbym sie zorientowac w cenie
>35 Ryo
>35? A na taka siedzącą?
>jak na siedzącą?
>słucham?
>jak na siedząca?
>y no
>tam sie nie siedzi tam sie stoi i kibicuje
>ale na siedzaca trybune
>to na krytą czy gdzies tak?
>tak
>no to od 60 do 80 ryo
>uhuhu
>mhmm
>a swoja droga to Sogen to stara k*rwa, Uchiha j*bana jest
>sluchaj szczylu zafajdany k*rwa
>ja jestem za Kaminari i mnie tu nie wk*rwiaj
>ty mnie nie wk*rwiaj parowo p*erdolona dęta zdejmij te ware z nosa i sie wydymaj k*rwa w dupe cwelu p*erdolony
>k*rwy i smiecie z Antai nie wyjedziecie
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój