Najdalej wysunięta na północ prowincja Prastarego Lasu. Obszar ten jest zamieszkiwany oraz kontrolowany przez Ród Senju . Prowincja w ogromnej części pokryta jest lasem, który jest schronieniem zarówno dla zwierząt jak i ludzi w nim żyjących. Shinrin od zachodu graniczy także z „niezbadanymi terenami” co może w przyszłości zaowocować potyczkami zbrojnymi. W prowincji rozwinięte jest głównie zbieractwo oraz łowiectwo.

Kazuma 							 

Posty:  848 Rejestracja:  28 kwie 2021, o 13:23Wiek postaci:  18Ranga:  DōkōLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9545 GG/Discord:  Avarice#3584Multikonta:  Avarice 

autor: Kazuma  9 lip 2021, o 20:36 

Sytuacja bardzo szybko się rozkręcała... Z początku spodziewał się zastać mężczyznę oprawiającego kolejną ofiarę czy może śmiejącego się tak po prostu? W końcu nie tak dawno poderżnął gardło nieszczęśnikowi i spuścił z niego rzekę krwi. Z takimi świrami nigdy nic nie wiadomo, jednak powód dla tak doskonałego samopoczucia, zdradzającego pozycję Kazumie był zgoła inny. Gość najzwyczajniej w świecie był podczas polowania na kolejną osobę i gonił ją przez las. Tym razem padło na kobietę i kto wie czy nie była ona z truposzem, którego zostawił daleko w tyle i dla zabawy jej sobie nie wypuścił. A ofiara co? Drze się wołając o pomoc jakby ktoś miał jej przybyć z odsieczą w środku lasu. Głupota, a jednak głupi mają szczęście. Kazuma jakimś cudem się tam znalazł i mógł coś z tym zrobić... Zgrywanie bohatera zresztą chyba mu odpowiadało, toteż przyspieszył na tyle na ile mógł. Kluczowe było skrócenie dystansu pomiędzy nim, a mężczyzną by w ogóle mógł coś zrobić. Brał także poprawkę na kierunek w którym poruszała się obserwowana dwójka, przywodząca na myśl scenę z jakiegoś horroru. Punkt w którym mogli się do siebie najbardziej zbliżyć był tym w który się udał, tak by wszystko to odbyło się jak najszybciej. Pozostawała też kwestia tego czy kobieta padnie ofiara zwyrodnialca, czy też Kazuma zdąży do nich dobiec. Jeśli nie, a raczej był to podczas szalonej pogoni ocenić to należało w jakiś sposób zwrócić na siebie uwagę. Również w przypadku gdyby jegomość przymierzał się do jakiegoś ataku z dystansu na swoją "zdobycz". Inna sprawa, że raczej by go o to nie podejrzewał. Już sam fakt, że nie załatwił tego najszybciej jak się dało pokazywał, że się najzwyczajniej w świecie się bawił. Po cholerę miałby to teraz psuć postępując inaczej niż poprzez pochwycenie kobiety? W taki sposób Senju widział całą tą sytuację.  Dystans na jaki starał się dostać to okolice 20-15 metrów, gdzie zostaną podjęte kolejne akcje w zależności od przebiegu wydarzeń. Jeśli kobieta będzie zagrożona nie pozostaje Kazumie nic innego jak drzeć japę by zwrócić na siebie uwagę. W przeciwnym wypadku pochłonięcie jegomościa kobietą uciekającą przez las jest mu jak najbardziej na rękę. Być może uda mu się wyeliminować zagrożenie bez jakiegoś większego starcia, chociaż chętnie urządziłby przeciwnikowi piekło. Ot kierowała nim zdrowa ocena sytuacji, wpajana on najmłodszych lat przez ojca i podejście na cicho było znacznie lepsze niż pchanie się na "gołe klaty". Techniki: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

~ Zawsze i wszędzie, reberu j... będzie ~ Henge  

Sasame 							 

Posty:  1155 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  11 lip 2021, o 18:35 

~ 9/15 ~ ~ Kazuma ~  - Ahahahah! Kolejna ofiara! Ciekawe jakim kolorem ty będziesz krwawił lalusiu! -  Mapa:KLIK   Ukryty tekst  
	0  x

Kazuma 							 

Posty:  848 Rejestracja:  28 kwie 2021, o 13:23Wiek postaci:  18Ranga:  DōkōLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9545 GG/Discord:  Avarice#3584Multikonta:  Avarice 

autor: Kazuma  11 lip 2021, o 20:31 

Podczas zbliżania się w stronę dwójki Kazuma popełnił błąd poprzez wybranie nie do końca stabilnej gałęzi przez co zdradził swoją pozycję i utracił element zaskoczenia. Zdarzenie to niekoniecznie było czymś złym, gdyż zupełnie przypadkowo osiągało cel, którym była ochrona kobiety przed zwyrolem goniącym ją przez las. Jego uwaga skierowała się całkowicie w jego stronę. Zapewne spodziewał się kolejnego łatwego celu, to się zdziwi. Wykrzyczał jakieś swoje słowa w kierunku chłopaka i rzucił w niego sztyletem zza pazuchy. I właściwie tyle bo oczekiwał na to co się stanie. A dziać się działo, gdyż Kazuma miał ochotę odrobinę się zabawić... Rozpoczęło się od zeskoku z drzewa na lewą stronę podczas którego przeszedł do wykonywania pieczęci. Skok ten był jednocześnie unikiem przed rzuconą bronią, gdyż nigdy nie wiadomo czy nie niesie ona z sobą wybuchowej, a ryzyko jest tutaj rzeczą niepotrzebną. Po wylądowaniu na ziemi albo był jeszcze w trakcie składania pieczęci albo już po. Prawdopodobnie nie zmieniało to zbyt wiele gdyż z ziemi wokół mężczyzny wyskoczyły drewniane korzenie. Ich celem było skrępowanie jego ruchów i skazanie na łaskę Kazumy, który doskonale będzie wiedział co z nim zrobić. Nie był to jednak koniec gdyż jeśli wszystko poszło jak trzeba przeszedł do kolejnych pieczęci, ponieważ należało zatrzymać także kobietę zanim wbiegnie jeszcze głębiej w las i jeszcze się tam zgubi, a dość miał już problemów. Jej nie było jednak potrzeby całkowicie krępować i wystarczyło wystrzelenie drewnianych wici chwytających ją za kostki co powinno wystarczyć do trzymania jej w pobliżu. Jeśli wszystko przebiegło zgodnie z planem ruszył biegiem w kierunku mężczyzny, który mimo wszystko stanowił w dalszym ciągu zagrożenie. Tak łatwo śmieciowi nie odpuści i będzie on musiał zapłacić za swoje czyny. Jeszcze nie był pewien co dokładnie ma zamiar z nim zrobić, ale na pewno się to dobrze dla niego nie skończy. Następnie trzeba będzie uspokoić kobietę. Ale wszystko po kolei... Techniki: 
 Ukryty tekst  
Chakra: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

Posty:  1155 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  12 lip 2021, o 21:40 

~ 10/15 ~ ~ Kazuma ~  - CHODŹ TU KURWA!! NO CHODŹ LALUSIU, TE GAŁĄZKI MNIE NIE POWSTRZYMAJĄ NA DŁUGO!!! -  Mapa:KLIK   Ukryty tekst  
	0  x

Kazuma 							 

autor: Kazuma  12 lip 2021, o 23:32 

Wszystko wyszło dokładnie tak jak to sobie zaplanował ku wściekłości mężczyzny będącego jego przeciwnikiem. Nie był on w stanie się teraz w stanie poruszać i zdany był na łaskę Kazumy. Zupełnie nie przeszkadzało mu to w rzucaniu w stronę chłopaka przekleństw, które były chyba krzykiem rozpaczy albo gość był po prostu pierdolnięty i nie zdawał sobie sprawy w jak tragicznym znajduje się położeniu. No i była jeszcze kobieta, która na pewno zachwycona tym co się dzieje nie była gdyż bez żadnego uprzedzenia również została pochwycona przez drewniany twór z tym że ona nie stanowiła zagrożenia, to nie było potrzeby całkowicie jej krępować. Mimo wszystko wcale się nie uspokoiła tylko jeszcze bardziej panikowała. Nie miało to na ten moment jednak większego znaczenia bo celem był mężczyzna. Rzucił się w jego stronę biegiem nie tracąc czasu. W końcu nigdy nie wiadomo ile będzie go w stanie utrzymać w tym stanie - Na twoim miejscu uważałbym na słowa. Zadarłeś z niewłaściwym kolesiem. - - Jeśli będziesz stawiał opór to nie żyjesz.  
 Ukryty tekst  
Przy pełnym powodzeniu mężczyzna powinien skończyć w pełni zneutralizowany na ziemi i należało zająć się kwestią unieruchomionej kobiety. Więc część ta ma miejsce tylko jeśli nie wydarzy się coś nieoczekiwanego - Nie bój się. Przysłali mnie od Senju bym zajął się tym skurwielem. Uwolnię cię i wyprowadzę z lasu. Ale musisz mi pomóc go zabrać do konia, którego zostawiłem na skraju. Jest jeszcze kwestia twojego towarzysza, który nie miał tyle szczęścia... - - A i w tym stanie jest zupełnie niegroźny. Więc nie ma czego się obawiać. Śmierć to dla niego za mało. Na pewno urządzą mu piekło. -  Info: 
 Ukryty tekst  
Techniki: 
 Ukryty tekst  
Chakra: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  13 lip 2021, o 19:47 

~ 11/15 ~ ~ Kazuma ~  - AAAAA, KURWAAAA!!! ZAJEBIĘ CIĘ!!! WYPUŚĆ MNIE TYLKO A CIĘ ROZPIERDOLĘ!!! -  Mapa:KLIK   Ukryty tekst  
	0  x

Kazuma 							 

autor: Kazuma  13 lip 2021, o 21:18 

Póki co mężczyzna nie był się w stanie w żaden sposób wyswobodzić i Kazuma wykonywał swoją akcję obezwładniającą, która nie była rzeczą natychmiastową, ale powinna w pełni wystarczyć do unieszkodliwienia śmiecia. Co ciekawe nie dostosował się on w żadnym stopniu do tego o czym mówił Kazuma. Przemawiała przez niego jedynie złość i chęć zrobienia krzywdy Senju i kobiecie, chociaż to chłopak znajdował się w centrum jego uwagi. Stąd brak jakiejkolwiek reakcji na jego zachowanie ze strony "bohatera". Ot robił swoje całkowicie go ignorując. Całość przebiegła zgodnie z tym co zostało opisane wcześniej. Także akcja z kobietą, którą należało odpowiednio uspokoić - Nie bój się. Przysłali mnie od Senju bym zajął się tym skurwielem. Uwolnię cię i wyprowadzę z lasu. Ale musisz mi pomóc go zabrać do konia, którego zostawiłem na skraju. Jest jeszcze kwestia twojego towarzysza, który nie miał tyle szczęścia... - - A i w tym stanie jest zupełnie niegroźny. Więc nie ma czego się obawiać. Śmierć to dla niego za mało. Na pewno urządzą mu piekło. -  Info: 
 Ukryty tekst  
Techniki: 
 Ukryty tekst  
Chakra: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  14 lip 2021, o 00:22 

~ 12/15 ~ ~ Kazuma ~  - Nie, tamten drugi to nie był mój towarzysz, to był jakiś bandyta, który próbował mnie okraść. Wtedy przyszedł ten i mnie uratował... A potem jak zobaczyłam co zrobił z tym to się przeraziłam i zaczęłam uciekać po lesie... Już myślałam że po mnie kiedy mnie oplotły te korzenie ale całe szczęście, to nie była żadna ze sztuczek tego wariata... Myślałam że serce mi wyskoczy z piersi kiedy mnie zatrzymało w miejscu. -  
	0  x

Kazuma 							 

autor: Kazuma  14 lip 2021, o 16:00 

Historia związana z kobietą i jej ratunkiem przed bandytą w wykonaniu mężczyzny który do momentu skutecznego obezwładnienia darł tylko mordę co to on wielkiego Kazumie nie zrobi była zaiste dziwna... Zdawać by się mogło, że kobieta ją wymyśliła, ale czy miał jakiś większy powód żeby jej nie wierzyć? Koniec końców uciekała przed typem, zachowywał się jak rasowy psychol no i wołała o pomoc. Tak naprawdę nie miał większego powodu żeby jej nie uwierzyć. Zresztą uwierzyć, a darzyć zaufaniem to dwie różne sprawy. Mimo że tego nie pokazywał po sobie to pozostawała czujny jakby miała coś odwalić. Dlatego po prostu ją uwolnił od drewnianych pędów, które wcześniej mocno trzymały ją za kostki. Po czym przeszedł do wyjaśniania co dalej - Miałaś bardzo dużo szczęścia. Ucieczka w głąb lasu to praktycznie pewna śmierć, zwłaszcza że gość sobie z tobą pogrywał i jakby tylko chciał to by cię dopadł - - Tak czy siak zabieram go do wioski. Na obrzeżu lasu mam uwiązanego konia i mogę ci towarzyszyć w charakterze obstawy. Bo jak sama widzisz lasy nie są bezpieczne. Problem w tym, że będziesz musiała mi pomóc go przenieść w jego okolice. Zapewniam, że w tym stanie je niegroźny przynajmniej póki się nie ocknie, a o to już zadbam - - Wystarczy, że chwycisz go za nogę, ja za drugą i jakoś go przeciągniemy. Jakoś szczególnie nie zależy mi na tym by być delikatnym. Po drodze zahaczymy o gościa, który nie miał tyle szczęścia co ty. Pożyczy się linę i zwiąże tego -  Przy odrobinie szczęścia wszystko poszło zgodnie z jego planem i mogli przeciągnąć ogłuszonego zwyrola przez las w stronę jego poprzedniej ofiary. Widok drastyczny, ale kobieta już go widziała to może nie sprawi większych problemów. Zresztą jakby sprawiała to już miał sposoby na to by ją zmusić do współpracy. Zresztą na miejscu prawdopodobnie ją sobie odpowiednio przesłucha tylko sobie znanymi sposobami. Wpierw jednak musieli tam dotrzeć... Jeśli udało się bez większych przeszkód to wskoczył na gałąź i odwiązał truposza albo chociaż przeciął linę jeśli okazało się to niemożliwe i starał się ją odzyskać żeby chociaż związać na tyle na ile się da gościa którego miał przecież transportować do osady rodu Senju. A trup no cóż... Nic o nich nie było mowy więc należało go zostawić. Samą kosę dzierżoną przez gościa zostawił na miejscu bo na cholerę mu ona. A jeszcze będzie miał jakąś broń jak się ocknie. Przy okazji wiązania przeszukał mu także kieszenie tak by czasem nie wyskoczył mu z czymś znienacka... Kwestię samego przesłuchania kobiety miał zamiar podjąć już przy wierzchowcu na którego grzbiecie tu przybył. Prawdopodobnie jeśli zabierze się ona z Kazumą to będzie on służył za woła pociągowego dla rzezimieszka a oni przejdą się pieszo obok. Ale to tyle w kwestii planów. Być może wydarzy się coś w międzyczasie co je szybko zweryfikuje. Info: 
 Ukryty tekst  
Techniki: 
 Ukryty tekst  
Chakra: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  14 lip 2021, o 23:12 

~ 13/15 ~ ~ Kazuma ~  - Nie wiem co by się ze mną stało jakbyś nie wkroczył do akcji.  -  
	0  x

Kazuma 							 

autor: Kazuma  14 lip 2021, o 23:38 

Wszystko przebiegało dokładnie tak jak Kazuma to sobie zaplanował. Nawet udało mu się skłonić kobietę do pomocy, mimo że po jej twarzy dało się zauważyć, że nie do końca jej to odpowiada. Ale była mu potrzebna toteż ją wykorzystał. Zresztą chyba była mu to winna po uratowaniu życia prawda? Może i nie był to elegancki sposób i dżentelmeni nie zachowywali się w taki sposób, ale czasami trzeba - Skończyłabyś zapewne tak jak ten tutaj. W sumie dziwne, że nie dają żadnych ostrzeżeń podróżnym. Parę osób podzieliło jego los. - - Tak właściwie to nie zasługuje on na to co robimy. Prawdopodobnie najbardziej odpowiednie dla niego byłoby zrobienie z nim tego co robił ze swoimi ofiarami. Ale chcieli go żywego jeśli się da to będą mieli. -  Kolejny przystanek stanowił koń, który musiał się świetnie bawić bez swojego jeźdźca. Ot skubał sobie trawę i odpoczywał po trudach podróży. Na taki luksus nie mógł sobie pozwolić Kazuma, gdyż pozostawała sprawa kobiety. Co prawda nie dała mu ona żadnego powodu by jej nie ufał, ale należało przeprowadzić szczegółowy wywiad po tym jak zdążyła już ochłonąć - Zanim ruszymy będę ci musiał zadać jeszcze parę pytań. Będzie to poufna rozmowa i nikt się o niej nie dowie -  
 Ukryty tekst  
Po zakończeniu przesłuchania mężczyzna został zarzucony na konia bezpośrednio za siodłem - Jak chcesz to możesz siedzieć w siodle -  Info: 
 Ukryty tekst  
Techniki: 
 Ukryty tekst  
Chakra: 
 Ukryty tekst  
Statystyki: 
 Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  15 lip 2021, o 17:39 

~ 14/15 ~ ~ Kazuma ~  - O-Oczywiście, rozumiem... -  - Tak, była prawdziwa. Podróżowałam z Atsui, mieszka tam moja siostra i teraz wracałam do Hayashimury, do mojego własnego domu. Podróżowałam sama na piechotę. -  
	0  x

Baji 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  589 Rejestracja:  11 paź 2021, o 09:49Wiek postaci:  19Ranga:  AkoraitoKrótki wygląd:  Siwe włosy, blizna, szczupły i wysoki shinobi o jasnozielonych oczachWidoczny ekwipunek:  Łuk refleksyjny, kołczan, strzały, Zbroja [Ciemnoszare płyty i czarne łączenia]Link do KP:  viewtopic.php?p=187243#p187243 Multikonta:  Amida, ManjiroAktualna postać:  Baji 

autor: Baji  7 mar 2023, o 00:46 

Pomijając fakt, że misja nie koniecznie pasowała mi osobiście bo raczej widziałbym się w roli pracownika rzeźni niż dyskretnego detektywa to jednak udało mi się do tej pory dość sprytnie wykorzystywać nadarzające się okazję. Co prawda nie byłem pewien czy dotychczasowe szczęście zaraz się nie wyczerpię jednak na wszelki wypadek starałem się być choć o krok do przodu aby cały czas móc w miarę możliwości zapobiec zdemaskowaniu. - Ktoś mnie obserwuje, postaram się go odciągnąć od Katogiriego. Kontynuuj zbieranie informacji jednak jeśli poczułbyś że zacznie obserwować ciebie natychmiast przechodzimy do planu "Ban Obrońca".  -  przekazałem klonowi informację kładąc rękę na drzewie by następnie uzyskać od niego potwierdzenie wraz z wszystkim co dojrzał i usłyszał do tej pory. Ukryty tekst  

0  x

Dziennik "Pazerność,   

Arii 							 

Posty:  1896 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  8 mar 2023, o 17:25 

17/28 Baji-łowca nie spodziewał się, że tak szybko wyczuje czyjąś obecność, ale i na to znalazł swój sposób. Ruszył w głąb lasu, pozostając w ukryciu, za to klon kierował się bliżej celu. Po kilkunastu minutach oczekiwać w drodze, nie doszło do spotkania. Zupełnie tak, jakby obserwował go duch. Ale to przecież niemożliwe, prawda? Dialogi: Katagiri Sao Kobieta Inni Katsuyuki(?)/Drzewo(!)  
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Baji 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  589 Rejestracja:  11 paź 2021, o 09:49Wiek postaci:  19Ranga:  AkoraitoKrótki wygląd:  Siwe włosy, blizna, szczupły i wysoki shinobi o jasnozielonych oczachWidoczny ekwipunek:  Łuk refleksyjny, kołczan, strzały, Zbroja [Ciemnoszare płyty i czarne łączenia]Link do KP:  viewtopic.php?p=187243#p187243 Multikonta:  Amida, ManjiroAktualna postać:  Baji 

autor: Baji  11 mar 2023, o 19:22 

Prawdopodobnie tylko szybka reakcja i zdecydowane działania zdołały uchronić mnie przed nieprzyjemnymi konsekwencjami jakie mogło by przynieść wykrycie mojej osoby i niechybna konfrontacja. Na szczęście dość szybko okazało się, że planowanie dywersji mającej na celu ucieczkę mogę przynajmniej na razie odłożyć w czasie. Oczywiście po tym jak opuściło mnie poczucie obserwacji nie zdecydowałem się na natychmiastowe zajęcie wcześniejszej pozycji. Postanowiłem chwilę zaczekać by upewnić się że to uczucie nie wróci jak również powiększyć skale swojego śledztwa.  Ukryty tekst  

0  x

Dziennik "Pazerność,   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości